Kocam, ailesi.. Yoruldum artık

Bi de siz yoktunuz diye tüm gün ağladım diyor.. Ama söz pztesi aksam oldu eşimle konuşması da salı sabah 10da hangi ara tüm gün ağladıysa artık.. Ben çocuğa bakamıyormuşum çocuk ondan hasta olmuş.. Hasta olmayan çocuk mu var Allah aşkına , üstelik 20 aylık kızım bi kez enfeksiyon geçirdi sadece.. Bi de hanımefendi şöyle buyuruyor geçen hafta tatile gitmişiz orda hasta olmamış da burda niye hasta oluyormuş çocuk.. Ne desem boş.. Ben napayım nasıl davranayım hem eşime hem annesine
Mesafeyi koy orda kalsın eşin de bi daha boşanalım derse dilekçeni koy önüne sacmasapan şeylerle uğraşan sen çalışan sen alttan alan sen o zaman evde otur bak çocuga kaynana maaş bağlasın

bence şu boşanma sözcüğü kocanın ağzında yalama olmuş canı sıkılınca boşanacak kadar sorumsuz bir karaktersizlik sergiliyorsa yapacağın en mantıklı iş bir çocuğum var ikinciye ihtiyacım yok diyerekten önüne dilekçeyi koymandır.

hayırlı ramazanlar hanımlar.. İlk defa eşimle ilgili konu açıyorum.. Cunku kımseye anlatamadım içimde de tutamıyorum dogru muyum yanlıs mıyım hatalı mıyım siz gösterin bana.. Eşimin erkek kardeşinin konuştugu kız vardı bir iki ay önce tanışmaya gittiler biZi çağırmadılar neyse ses etmedim bu pazartesi de söz yapacaklarmış bize siz de gelin dediler hatta kv telefona özellikle beni isteyip söyledi geliriz tabi dedik. Ben pazartesi işten 5:30 gibi geldim çocuk hasta ateş olmuş 38.5.. Ben düşürmeye çalıştım üstünü çıkardım falan.. Eşim eve geldiğinde saat 8di ve bu arada gideceğğimiz yer en iyi ihtimalle trafik yoksa iki saat uzaklıkta..neyse babasını aradı çocuk hasta dedi babası sen kızı eşine bırak sen gel bari dedi.. Ben de aynı şeyi söyledim eşime ama o gitmek istemedi yalnız bırakmayın ya ateş artarsa ya haval e geçirirse diye korktu.
Neyse salı akşamı eşim bi geldi surat beş karış alakası işlerden sorun çıkarıyor.. Bana boşanalom git artık istemiyorum dedi.. Bunu daha önce de bşrkaç kez demişti tamam dedim gül yüzüne pek meraklı değilim boşanalım.. Ayrıca tahmin ediyorum kimin dolduruşuna geldiğini çunku cok basıt bi şi yüzünden bana bışanalım dedi.. Sabah kalktık hadi adliyeye gidiyoruz dedim verelim dilekçeleri bitsin bu iş.. Benimki duraksadı biraz cuma gidelim dedi.. İyi dedim.. Dün akşam geldi bana sırnaştı kedi gibi .. Git istemiyorum her seferinde aynı şeyi yapıyorsun önce boşanalım sonra sırnaşma bitti artık bu iş hiç gelme yanıma dedim.. Bozuldu eşim unrum değil.. Sonra tesadüf nete girerken telefonunda annesiyle konuşmaları duydum.. Telefonu kaydetmiş.. Annesi beni kötülüyo ben fırıldak çevirmişmişim.. Kocamı ailesine yollamamışım.. Ben ne biçim kadınmışım.. Çocuguma da bakıcı bakıyormus zaten...
Duyunca şok etkisi yaşadığım sözler.. Kvmin beni sevmediğini biliyordum zaten ama bu kadarı değil.. Yerimde olsanız ne dersiniz ne yaparsınız.. Mübarek gün beddua etmiyorum. Ama evime ateş attı resmen eşim bağırırken kucağımda çocugun korktu ağlayıp bana sarıldı bunun vebali kime.. Evimize huzursuzluk düşünce zevk mi alıyor bu kv ler
hep beraber toplandığınızda şu kayıtları mutlaka alın bi kendi elinize. hep beraber toplandığınızda sakin sakin oturtun bi dinletin herkesin içinde . anne ne yapmaya çalışıyorsun diye bi net sorun kavga döğüş olmasın ama. hemen ayılıp bayılmalar başlar işte tam can alıcı nokta burası anne sen ne meraklısın oğlunun yuvasını yıkmaya torununu anne babasız bırakmaya oğlunu evinden yuvasından etmeye ayıp günah değil mi nokta ..zaten ses kaydı olduğu için hık mık inkar edemez. e herkesin içinde olunca da direk size saldırmaya kalkacak ve bu rezillik ona yeter.yuvam yıkılırsa boşanırsam senin yüzünden olur deyin başka da bişey yapmanıza gerek yok..

Nasıl başaracağım ben bunu? Acaba diyorum bi gün anne gel konuşalım azcık diyip de başabaşa kalıp bak evimize huzursuzluk veriyorsun kızım küçük kötü etkileniyor. Beni sevmek zorunda değilsin sevme ama yarın önür gün bu sebeplerden ayrılsak ne bana bi şi olur ne de oğluna.. Olan ıkı yasındaki bu kıza olur.. Yapma bu vebali üstlenme mi desem
bence bunu yapma hiç işe yaramaz. inkar eder ve sana tavır alır küsmeler daha çok eşine kötülemeler vs... yapacağını göstermeden yap mümkünse . sakın ama sakın yalnız kalma . başbaşa konuşma...

bence bunu yapma hiç işe yaramaz. inkar eder ve sana tavır alır küsmeler daha çok eşine kötülemeler vs... yapacağını göstermeden yap mümkünse . sakın ama sakın yalnız kalma . başbaşa konuşma...
Neden ki.. İçimde tutamıyorum içim içimi yiyor kaç gündür.. Nasıl eskisi gibi olacagım ben bu kadınla.. Göstermeden ne ya
hep beraber toplandığınızda şu kayıtları mutlaka alın bi kendi elinize. hep beraber toplandığınızda sakin sakin oturtun bi dinletin herkesin içinde . anne ne yapmaya çalışıyorsun diye bi net sorun kavga döğüş olmasın ama. hemen ayılıp bayılmalar başlar işte tam can alıcı nokta burası anne sen ne meraklısın oğlunun yuvasını yıkmaya torununu anne babasız bırakmaya oğlunu evinden yuvasından etmeye ayıp günah değil mi nokta ..zaten ses kaydı olduğu için hık mık inkar edemez. e herkesin içinde olunca da direk size saldırmaya kalkacak ve bu rezillik ona yeter.yuvam yıkılırsa boşanırsam senin yüzünden olur deyin başka da bişey yapmanıza gerek yok..
brn alışkın değilim kavga dövüşe onlar alışkın böyle şeylere.. Baş edemem ben onlarla

Neden ki.. İçimde tutamıyorum içim içimi yiyor kaç gündür.. Nasıl eskisi gibi olacagım ben bu kadınla.. Göstermeden ne ya

brn alışkın değilim kavga dövüşe onlar alışkın böyle şeylere.. Baş edemem ben onlarla
onunla başbaşa kalınca ben demedim kızım ay şöyle severim ben seni yok böyle severim ben seni vs .. inkar edip durur. bunları söylesen asla eskisi gibi olmaz hiçbirşey hep kötü gelin olursun.kendi söyledikleri ile ispatlamaz isen de hep sen suçlu olursun...
AYNI ŞEYLERİ BİREBİR YAŞADIM..
başbaşa konuşulunca söylenenler hep daha kötü sonuçlar doğurdu. elalemin içinde çok iyi gösterir kendini başbaşa kalınca boşanın kızım der durur..
ve elalemin içinde konuşulan akılda kalır hep ..

Bence yalnız konuşmanız doğru değil, ne kadar iyi bir konuşma yaparsanız yapın, eşinize farklı yansıtabilir ve aranız daha da açılabilir.

Bence eşinize şu soruyu sormalısınız, kaynınızın nişanına gitmemeniz neden bu kadar aile meselesi oldu? Çocuğunuzun sağlığı mı önemli nişan düğün mü? Bunlara cevap ver, ben de kendi hatamı buna göre düzelteyim deyin bakalım, biz de öğrenelim buradaki yanlış neymiş.
Yani bu olayınızı aklı başında bir büyüğünüze anlatsanız size akıl bile vermez güler geçer bu mudur boşanmayı gerektirecek sebep!

Maalesef eşiniz 30 küsür yaşına gelmiş. Evlenmiş, koca olmuş, baba olmuş. Ama birey olamamış. Annesinin dolduruşuna gelip, sizden boşanmak isteyen adamdan; kocada olmaz, baba da.. Ki boşanmak istemesinin sebebi o kadar komik ki. Evladı söz konusu. Keyfinizden gitmediniz ki. Bence siz eşinize tam tamına güvenmeyin. Bu adam bir gün annesinin dolduruşuna gelebilir.. Kendinizi her şeye hazırlayın.. Çünkü eşiniz nedense bana güven vermedi..

Bu kadar kötü ve cahil olabileceğini tahmin etmemiştim.. Üstelik onla yaşadığımız hiç kötü bir şey yoktu.. O gereksi samimiyet isterdi bense mesafeyi severim.. Ama kotu bi şi yaşamamıştık ki hakkımda böyle kötü konuşsun hala anlam veremiyorum
Yani anlattığın gibi biri ise. Senin bu yapıcı konuşmanla hıçkırıklar içinde oğlunu arayıp karın huzurumuzu sem kaçırıyorsun dedi beni istemiyor diye anlatabilir. Mümkünse eşin varken konuşmanı ve siniririne mukayet olmanı tavsiye ederim. Böyle tipler insanı haklı iken haksız duruma düşürmeyi de çok iyi bilir. eşin zaten başlı başına bir fiyasko göstermiş ona ne desem bilemedim gerçekten ama erkeklerde çok oluyor bu kendi hataları asla onlara ait değildir mutlaka eşi neden olmuştur. Vicdanlarını rahatlatıyorlar sanırım.

Nasıl başaracağım ben bunu? Acaba diyorum bi gün anne gel konuşalım azcık diyip de başabaşa kalıp bak evimize huzursuzluk veriyorsun kızım küçük kötü etkileniyor. Beni sevmek zorunda değilsin sevme ama yarın önür gün bu sebeplerden ayrılsak ne bana bi şi olur ne de oğluna.. Olan ıkı yasındaki bu kıza olur.. Yapma bu vebali üstlenme mi desem
Anlamaz emin ol.. Onun istediği zaten mutsuz olmanız ki o uğurda kendi oğlunun vebalini alıyor mutsuz ediyor umrunda mı sence..

X