canım kesinlikle iyi olur adamların aklı başından gidiyor:)
Daha az cilveli ne yazabilriz peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kesinlikle iyi olur adamların aklı başından gidiyor:)
Ben bunu yapamıyorum işte cilveli olamıyorum aslında olsam iyi olurdu ama Vakit bulamıyorum sanırım olmayada
Hahaha çok fena ya tam benim kafadasın ama erkek milleti anca böyle yola geliyo napalım Buarada sıcak soğuk hiç farketmez erkek milleti genelde haticeye değil neticeye bakar
ya ben bu cilve olayını becerebilsem bazen acaba benmiyim erkek diyorum, eşimle telefonla bile konuşurken mesela uzun zamndır ayrıyız hiç romantik şeyler konuşmuyoruz
ya ben bu cilve olayını becerebilsem bazen acaba benmiyim erkek diyorum, eşimle telefonla bile konuşurken mesela uzun zamndır ayrıyız hiç romantik şeyler konuşmuyoruz
eeee zaaflarına düşkün olunca fark etmez tabi havada karada götürür
bazen mail atıyorum ben,yani öyleeee....(o biçim) :))
bazende teline gönderiyorum,ekranda vucudumdan kareler görünce halini tahmin edebiliyorum zaten hemen arıyor sesi felan titriyor heyecanlanıyor:)
yawrum sen naptın yaaa çıldırtmakmı istiyorsun beni,ben nasıl gelirim şimdi diyor,bu bana gerçekten zevk veriyor hoşuma gidiyor:))) kii biz 4 yıllık evli 8 yıldırda beraberiz yani...
bazen sırf mahsus yapıyorum toplantıya girecekken veya çok önemli bi iş saatiyse eğer zaten geceden anlattığı için ertesi gün işte yapacaklarını,bende o saati kolluyorum:))
bende şu canım seni istedi mesajını çektim
akşama ne olur bilmem
Nefesinle serinlese iyiydi ama Bu sıcaklarda hiç olmaz kışa kullan bunları
54 okuyucusu olan bu konuyu,henüz bekar olaraktan ben de ilgiyle takip edecegim
İlerki hayatıma dair güzel ipuçları bulacagıma eminim
54 okuyucusu olan bu konuyu,henüz bekar olaraktan ben de ilgiyle takip edecegim
İlerki hayatıma dair güzel ipuçları bulacagıma eminim