- 28 Mayıs 2012
- 3.937
- 0
hişşşşşşttt düğünden önce gösterceksin amma elletmiceksinn...biraz daha beklesinlerrrr
Klasik taktik göster emmeee eletme
Anam kalmadı o devir gösterirsende devamı geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hişşşşşşttt düğünden önce gösterceksin amma elletmiceksinn...biraz daha beklesinlerrrr
Kız ne korkuyorsunnn
Çocuğun varr yahuu
unuttun mu yoksammm nasıl olduğunu
Olabilir tabi yahuu
Benim nikah düğünde olcekkk
Hem o gün özel olsun istiyoruz
heyecan vericiiiii
Aynen herkes burda toplanmış ee evleneceklere yol gösteriyorlar hiç duymadığım şeyleri duydum okudum burda
yaz bunları aklının köşesineee
yaz bunları aklının köşesineee
ayy nasıl fotodur ooo
Kaçırmışım ben orayı
Denemeden almasammı dıyorummm
şaka yapıyorumm
valla herşey olabilir ama bende özel olsun istiyorum ama o stresede o gun gırmek ıstemıyorumm
yok be yavrucummm olamıyordukkk hıc anlatmadımmı onca sey konustukkk bebekte tüp bebek drlar hatırlıyolardır nasıl oldugunuuuu
bazı sorunlar vardı sımdı yazıp sınır kupune cevırmıyeyım kendımı canım ılk olacak
Denemeden almasammı dıyorummm
şaka yapıyorumm
valla herşey olabilir ama bende özel olsun istiyorum ama o stresede o gun gırmek ıstemıyorumm
kızım işte oranı buranı adamın salyasını akıttıracak yerlerini çekiyosun adama işyerindeyken yolluyosun sonraaaa sabahlar olmasın heheheh
yaaa aynen düğünde bile ben bunu düşünürmüşüm gibi geliyor..napıcam diye
dün çok anlayışlı, aşk dolu, neşeli bi kız oldum ve nişanlım bayıldı bu duruma
nazar değmesin sana bu aralar falan dedi
böyle davranınca ben de kendimi daha mutlu daha huzurlu hissediyorum
gereksiz kaprisler tripler yapmıcam artık inşallah
ayy ben gece yatağa yatıyorummm
Lannn diyorm bir ay kaldı ayvayı yedinnn x....
Nasıl olcekkk
kızım işte oranı buranı adamın salyasını akıttıracak yerlerini çekiyosun adama işyerindeyken yolluyosun sonraaaa sabahlar olmasın heheheh
işte o yüzdennnnyaaa aynen düğünde bile ben bunu düşünürmüşüm gibi geliyor..napıcam diye
nerede kaldınnnnnooooo bizim kızlar hep burada oh oh ne güzel sohbetler etmişler bnde geldimmm
ben geldiiiimmmm. gercekten oyle ya. ne zaman ki nisanlima karsi guleryuz, hos sohbet , ona mutlu gorunmeye calissam gunumuz super geciyor ama dun gece eve 3te geldi . uzun zamandan sonra arkadaslariyla gorusmus. ben nasil guleyim onun yuzune nasiiillll:99:
ben geldiiiimmmm. gercekten oyle ya. ne zaman ki nisanlima karsi guleryuz, hos sohbet , ona mutlu gorunmeye calissam gunumuz super geciyor ama dun gece eve 3te geldi . uzun zamandan sonra arkadaslariyla gorusmus. ben nasil guleyim onun yuzune nasiiillll:99:
işte o yüzdennnn
nerede kaldınnnnn
hehh ıste al ıste napsın sımdı kızcagız kır kafasını gıtsınn yaaa
nişanlım he der tabi masatakvimi
ayyy yeni evlenicekler şimdi ne heyecanlılar ah ahhhh keşke o günlere geri dönebilsem ne tatlı heyecanlardı onlar çok arıyorum çooookkkk