- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
:102:ilk önce böyle olcakk
sonra kocam böyle yapcak
:94: sonra bende böyle bakıcam ona
ayyy süper buuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonra kocam böyle yapcak
benimki öperdimi ama bende buradayım biz 1 ay tatile girdik sayıyoruz kendimizi...orucuz inş..akşamlarıda zor görüşürüz öpmek falan yok tatil tatil
Teşekkür ederim kızlar valla nasıl düştüğümü bilemedim yerde sehpa duruyordu bende cam silerken takıldım sehpanın üstüne düştüm.Düşünce acısından çok,bugün son gündü herif hıza gelmişken olacak iş mi diye hayıflanıyordum Sağolsun kocacım 3 ameliat geçirdim 2 de doğum hepsinde de kocam baktı bana dünde o baktı.Daha ne istim bennn
benimki öper
zaten bende öperim
akşamları gorurusuz bız ya herhalde ınsallah yanıı
ramazan bıttımı bız ucumuzunde kı masatakvımımın suresı bıtıyor zamanımız kalmıyor sayıyorum kendımıı
Ay allah nasıp etsın ınsallah
benımde veledım varr gece ucten berı ateslıydı cızgı fılm ızledı kafamın ıcınde pepeler rozıler ucuyor valal hıc saglıklı uyuyamadım uyandıgımda terasta arabalarla oynuyordu :S uyuyolarmıs sımdı anacımlaasabahtan beri canım sadece sigara istedi ama çok uykum var sadece çalışanlar değil ben de oğlumdan dolayı 7 dan beri ayaktayım.ama kocişim uyanınca ona satacam veledi ben yatar.
ya neden olmasınkı o sıkıntıyı dugun gunu cekemıcem korkuyorum bıraz ocneden halledebılırımEe öyle olcak artıkınn
Geçmiş olsun canımmm
Bekleyemem Eylülü diyosun yani nikahı kıyınca
Öpmek hak getire diyorsun
Kız bende dayanamam öpmeden simarıp yılışmadan
her akşam görüşüyoruz kendi evimize gidiyoruz
yatak hazır koltuk hazır
iftara kadar ayyy amann utandım
ben teleffonla degıl mesajla daa rahat konusuyorummmmİsyan bizde evlenince kocişlere atarız böyle mesajlar
benim ki mesaj sevmiyor
ama bakalım güzel içerikl mesajlarımada kayıtsız kalabilcek mi
bende sevdimmmm
kızzz orucum gitcekk haaa
bizim ev daha bomboş yahuuu...yatak odamız gelince nişanlım direk taşıncakmış..napcan bensiz orada diyorum..hayal kurarım diyor benimki
sonra kocam böyle yapcak
Benim kide bu hafta taşınıyor evimize
Bende giderim hergün dayanamam yahuuu
Özleriimmm ben aşkıcığımıııı
benimki öper
zaten bende öperim
akşamları gorurusuz bız ya herhalde ınsallah yanıı
ramazan bıttımı bız ucumuzunde kı masatakvımımın suresı bıtıyor zamanımız kalmıyor sayıyorum kendımıı
Ay allah nasıp etsın ınsallah
Teşekkür ederim kızlar valla nasıl düştüğümü bilemedim yerde sehpa duruyordu bende cam silerken takıldım sehpanın üstüne düştüm.Düşünce acısından çok,bugün son gündü herif hıza gelmişken olacak iş mi diye hayıflanıyordum Sağolsun kocacım 3 ameliat geçirdim 2 de doğum hepsinde de kocam baktı bana dünde o baktı.Daha ne istim bennn
bizde sürekli görüşüyorduk ama son zamanlarda görüşemez olduk..neyse ne kaldıki şurada..yarın ailecek pikniğe gidiyoruz iftara..dayımlar, nişanlımmm ohhh keyif
Allah bozmasın canımmm
Ramazan bitti mi ben evlendim demek yahuuu
Sizde bizim gibi sürekli görüşüryorsunuz
bi gün görmesem adamı ağlıyorum yaa alıştım
Allah bozmasın canımmm
Ramazan bitti mi ben evlendim demek yahuuu
Sizde bizim gibi sürekli görüşüryorsunuz
bi gün görmesem adamı ağlıyorum yaa alıştım
kızlar hepimize hayırlı ramazanlar..allah hepimizin yuvalarına huzur mutluluk versin..dünden beri okuyorum yazdıklarınızı hepiniz harikasınız.hele foto çekip msj/ mail atan arkadaşın taktiğine bayıldım..aklımızın köşesinde dursun lazım olur belkiiiii
benden de bi değişik yöntem size ama ramazanda iftardan sonra tabiisiii
ayak baş parmağından sç diplerine kadar masajjjjj kocanızı sıcak duş alması için banyoya gönderin (ama siz girmeyin) banyodan çıksın bornozla yatağa atın.krem yada vücut yağı ne istiyosanız onunla başlayın masaja. (hatta durexin vücut masaj yağı var hoş kokulu ben denemedim ama deneyebilirsiniz belki) tabi masaj sonrası yaramazlık yok bu şekilde arzuları ayakta tutarsınız..deneyin fiziksel temas gerçekten işe yarıyor.
benımde veledım varr gece ucten berı ateslıydı cızgı fılm ızledı kafamın ıcınde pepeler rozıler ucuyor valal hıc saglıklı uyuyamadım uyandıgımda terasta arabalarla oynuyordu :S uyuyolarmıs sımdı anacımlaa
ya neden olmasınkı o sıkıntıyı dugun gunu cekemıcem korkuyorum bıraz ocneden halledebılırım
bılmıyorumm
bızımde ev hazırr ama ev sahıbının bunyesı buna hazır olmayabılırrr hahahahah
ben teleffonla degıl mesajla daa rahat konusuyorummmm
evet yaaa bitiyor süremizzz...aminnnn
nazar değmesin kuzum
bizde sürekli görüşüyorduk ama son zamanlarda görüşemez olduk..neyse ne kaldıki şurada..yarın ailecek pikniğe gidiyoruz iftara..dayımlar, nişanlımmm ohhh keyif
aynen canım bız sureklı gorusuyoruz bende gorusmedımmı cok kotu oluyorum morelım bozuluyorr
valal kız catır patır evlenıyorsun hey heyy o neydı ılk yazısmalarımızzz
kızlar hepimize hayırlı ramazanlar..allah hepimizin yuvalarına huzur mutluluk versin..dünden beri okuyorum yazdıklarınızı hepiniz harikasınız.hele foto çekip msj/ mail atan arkadaşın taktiğine bayıldım..aklımızın köşesinde dursun lazım olur belkiiiii
benden de bi değişik yöntem size ama ramazanda iftardan sonra tabiisiii
ayak baş parmağından sç diplerine kadar masajjjjj kocanızı sıcak duş alması için banyoya gönderin (ama siz girmeyin) banyodan çıksın bornozla yatağa atın.krem yada vücut yağı ne istiyosanız onunla başlayın masaja. (hatta durexin vücut masaj yağı var hoş kokulu ben denemedim ama deneyebilirsiniz belki) tabi masaj sonrası yaramazlık yok bu şekilde arzuları ayakta tutarsınız..deneyin fiziksel temas gerçekten işe yarıyor.
valla canım neden olmasın bılemıyorum belkıde dugunden sonraya kalır ay bıde yapamazmısım :2: tövbeeee yarabbiiii
neyse hersey olabilir resmi nikah ardından ımam nıkahı tamam zaten dugunde azıcık kalmıs oluyor amaaa
İyi sabahlar ayrı ayrı.
Hayırlı ve idrakiyle bir ramazan ayı geçirelim inşallah.
Dün karamsar ilerleyen konu bugün küslerin barışmasıyla, ramazan pozitifliğiyle geçiyor maşallah maşallah :)
Kızlarrr nasılsınız?? Durumlar nasıl??Ben dün cam silerken düştüm ve bacağımı sakatladım.Aksiliğe bakın ki eşimde geçen günün yorgunluğunu atmış bana mesaj yağdırıyordu ama şansa bakın işte yatakodası yerine hastanede aldım soluğu
valla canım neden olmasın bılemıyorum belkıde dugunden sonraya kalır ay bıde yapamazmısım :2: tövbeeee yarabbiiii
neyse hersey olabilir resmi nikah ardından ımam nıkahı tamam zaten dugunde azıcık kalmıs oluyor amaaa
diğer topil bomboşşş..herkez burada :44::44:
diğer topil bomboşşş..herkez burada :44::44: