- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 545
ayyy çok zor olur ya
allah sabrını verr inş. sana zorlanmadan tutarsın....
açlığa dirençliyimdirde su içemedim o yüzden zorlar belki...
bide sigaraaaaaa...................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy çok zor olur ya
allah sabrını verr inş. sana zorlanmadan tutarsın....
sigara kullanan birinin orucunda ne yemek nede su en cok sigara zorluyo zaten
kendımden bılıyorum:))
kızlar bugün ben evleneli tam 2 ay oldu:)
20 mayıs-20 temmuz:)
açlığa dirençliyimdirde su içemedim o yüzden zorlar belki...
bide sigaraaaaaa...................
Günaydınnn kızlar,ben de barıştım kocamla...İnşallah küsmeyiz birdaha.Hiç sevniyorum huzursuzluğu,allah hiçbirimize yaşatmasın.
hayırlı ramazanlar olsun hepimize..evimizdeki huzur bereket arttıkça artsın bu ayda..bu ay içinde yapılan dualar kabul olurmuş hanımlar herkes duasını etsin benim duamada amin deyiverin..Allahım tüm isteyenelerle birlikte banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda ..amiiiiin:)
inşallah canımmm inşallahhhhhhhhhhhhuzuuuun uuzzuunnnnnnnn yıllar birlikte mutlu olursunuz inşallah...
inşallah küslüğk huzursuzluk olmaz canımmm çok sevındımmGünaydınnn kızlar,ben de barıştım kocamla...İnşallah küsmeyiz birdaha.Hiç sevniyorum huzursuzluğu,allah hiçbirimize yaşatmasın.
Aaa 2.ay kutlaması bahanesiyle bugün özel bir şeyler yapmalısın benceee
Günaydınnn kızlar,ben de barıştım kocamla...İnşallah küsmeyiz birdaha.Hiç sevniyorum huzursuzluğu,allah hiçbirimize yaşatmasın.
hayırlı ramazanlar olsun hepimize..evimizdeki huzur bereket arttıkça artsın bu ayda..bu ay içinde yapılan dualar kabul olurmuş hanımlar herkes duasını etsin benim duamada amin deyiverin..Allahım tüm isteyenelerle birlikte banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda ..amiiiiin:)
günaydın kızlar....
bugün oruçun ilk günü herkezin evine bereket getirsin ... hayırlara vesile olsun bu ay ..
bugün herkez geç uyanır :) :) benim gibi işe gidenler hariç tabi
dün akşam biz barıştık bütün küsler barışsın o kadar küslükten sonra özlemişiz birbirimizi
teşekkür edrim sanada kolay gelsin şekerim ......
ramazan gibisi yok ama kalktığımda midem bulanıyordu hala bulanıyor çok yemekten mi acaba
gece ne bulduysam yedim kocam bana şaşırdı nasıl yiyon dieeeeee dayanamam die korkuma zorla tıkıştırdım ağzıma [/QUOT
afiyet şeker olsun canım..
ben yiyemedim pek bişey yaaa ama sabah benim de midem yanıyodu bide gaz.. Allah yardım edetr inş.
mide bulantısı çok yemekten de olur başka şeyden de.. bilemiyorum yaniiiiii :))) hayırlısı inş..
teşekkür edrim sanada kolay gelsin şekerim ......
ramazan gibisi yok ama kalktığımda midem bulanıyordu hala bulanıyor çok yemekten mi acaba
gece ne bulduysam yedim kocam bana şaşırdı nasıl yiyon dieeeeee dayanamam die korkuma zorla tıkıştırdım ağzıma [/QUOT
afiyet şeker olsun canım..
ben yiyemedim pek bişey yaaa ama sabah benim de midem yanıyodu bide gaz.. Allah yardım edetr inş.
mide bulantısı çok yemekten de olur başka şeyden de.. bilemiyorum yaniiiiii :))) hayırlısı inş..
açıkcası bende bilemiyorum yani :) :)
ay zaten normaldede bu saate kadar bişi yemiyoz ama oruç psikolojisi insanın aklına herşey geliyor :)
bugün güzel geçicek gibi geliyor bana
Bende nişanlıyım
şimdiden tecrübe edeneyimmm
Benim nişanlımmm ilgi manyağı yapıyor beni
bazen sıkılıyorum yaa
Çok ilgileniyor çok düşüyor üstüme
Yaz gününde bile soğuk su içirmiyor adam bana
Oruç tutturmayacak bünyen zayıf diyo
Hadi dedim öpemeyeceksin yaa
Bende nişanlıyım
şimdiden tecrübe edeneyimmm
Benim nişanlımmm ilgi manyağı yapıyor beni
bazen sıkılıyorum yaa
Çok ilgileniyor çok düşüyor üstüme
Yaz gününde bile soğuk su içirmiyor adam bana
Oruç tutturmayacak bünyen zayıf diyo
Hadi dedim öpemeyeceksin yaa
çok çakal nişanlın mı kendi tutumuyo sana da tutturmuyo he
senin bünyen zayıfsa oo tutsun onunki zayıf değildir genede öpemez :) :) : )