SAÇMALAMA...ASIL BEN BECEREMEM SANIYORDUM..biz neler neler yaşadık şu 5 senelik evlilikte bir bilsen..kaçkere döndük direkten...
ne kırgınlıklar var içimizde..hani anlatsam roman olur..cidden tatlım yaa...
sakın pes etme..kadın isterse yapamayacağı hiçbirşey yoktur..mantığını kullan..hemen duygularına yenik düşme..kırılıp üzülüp pes etme yani..ok
sorun yaşadık diyosun ya canım,mesela eskıden yaptıramadıgın senınle ınatlaştıgı konuları şimdi bu taktıklerle ona kabul etmeyı basardınmı
varmı mesela örnek
eskı konularda sıkıntılar gözüküyo mesela nasıl aştınız neler yaptın,sadece senmı cabalıyosun yoksa ondada oluyomu adım atmalar anlatsana bıraz
tatlım sanki başka şeyler var aranızda..yani neden sürekli seninle vakit geçiriyor..o sıkılmıyormu bu durumdan..arkadaşları çevresi yokmu eşinin oda onlarla takılsın biraz..
seni kısıtlamasının sebebi ne...ondan soğuyacağını filanmı düşünüyor..yani böyle bir izlenimmi verdin acaba eşine..hiç anlamış değilim
bazı şeylerden ziyade biçok şey var
benı boguyor yalnız bırakmıyor,sıkıyor,görüştürmüyor,konusmalarıma tavırlarıma davranıslarıma takılıyor hosuna gıtmeyen bişeyler olursa
facebookta oylesıne bişey bile yazmak istesem yazma yanlıs anlasılır aramız kotu sanarlar falan dıyor.benımkı bıraz el iyisi.dışardan bakınca ooo ne harıka adam ama gel bana sor içini.benı robotlaştırmaya calısıyor,sadece onun dogruları onun yanlısları var ve ben oyuzden düşündükçe içimde öfke kabarmaları hissediyorum hatta o an yanımdaysa suratına tükürüp gitmek istiyorum.
bunların hepsi benı bunalttıgı için..
güvensız,herseye karsı güvensiz.o yokken bişey yapacagımı düşünüyo sanırım.
ama ona sorr yooo ben sana güvenıyorum ben yanında olmak ıstıyorum bız bunun içn evlenmedıkmı zaten ne dıye benden kacmaya calısıyosun sonrası kavga zaten
yaa inanın bogulmak uzereyım bakmayın güldügüme şuna buna.
ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum
sabah bana dedıklerınden biride ben sana asla tam baglanmam cünkü sen heran ceker gidersın hazırlıklıyım
bu nedemektır
cok sıkıldım yıne offff hatırladıkcaa herseyi
ama bigün bi gidicem gercekten işte ozaman öyle bi yıkılacakkı kımse onu toparlayamayacak.sabredıyorum