• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaelili bayanlar bulumaya

patria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
248
2
96
Kocaeli
slm koelili bayanlar bütün illerde buluşma yapılıyor
hadin artık bizlerde yapalım umarım busefer katılım çookkk olur saygılar:enbuyukkk:

tamam ozaman kızlar kesin hepiniz buluşmaya geliyorsunuzdimi
tamam diyorsanız 18.07.2009 tarihinde NCITY'DE buluşma olsun
herkesi bekliyoruz

Son düzenleme:
of ben gelemiyorum.Cumartesi görümcemi istemeye geliyolar:(

bulusmama olması normal çünkü herkes sanal taklıp sadece resimlere bakmakla yetiniyor.:1no2:

hiç bir sehirde bu kadar kendi içine kapanık asosyal insanları birarada görmedim.hayatta toplanmaz kocaeli 15-20 kişi oldugunu görsem rüyadayım sanırım.pembe peri ve patria bosverin kızlar..bulustukta ne oldukine.

hiç bir sehirde bu kadar kendi içine kapanık asosyal insanları birarada görmedim.hayatta toplanmaz kocaeli 15-20 kişi oldugunu görsem rüyadayım sanırım.pembe peri ve patria bosverin kızlar..bulustukta ne oldukine.

ewet çanım sana katılıyorum
çok öpüyorum senia.s.

bi kocaelili daha geldi kaydirigubbakcemile3 bu kadar karamsar olmayalım kızlar.. 10-20 kişilere ihtiyaç yok ki.. 2-3 de olsa yeter.kaydirigubbakcemile5

bende varım bikeresinde cagrıldım ama o günü teyzemin kızının bebek mevlüdü vardı ondan doayı gelememiştim ama busefer gelmek istiyorum banada yeri ve zamanı bildirirsiniz arkadaşlar

Back