ahh canım benim çook iyi anlıyorum seni, bende aynı durumdaydım.. kesi olayından korkma bence, hele de hala nuriye gidiyorsan.. şimdi şöyleki; son ayında nuri sana derseki bebeğin kilosu ve senin kemik yapın normal doğum için uygun derse ki uygunsa kesin der, hiç korkma, gir normal doğur.. çünkü nuri öle hemen kesi yapmıyo.. son ana kadar bekler saatlerde sürse.. baktı olmuyo, o zaman keser mecbur kalırsa yani.. ki yaşı küçük ve ilk bebeği olanlarda kesiye çok karşı adam.. bide dikişler artık estetik..
bak mesela bana son aya kadar normal dedi, son ay bebek çok iri olacak, ilk bebeğin, çok dikişin olabilir aşağıdan, sezeryan olursa şöle böle falan diye açıklama yaptı uzun uzun, şimdi gidin iyice düşünün karar verin gelin dedi.. biz eşimle kendimiz sezeryan istedik ki ben normal olsun diye neler yapmıştım.. doğumdan sonra iyiki nuriye güvenmişim dedim çünkü Emir 4550 gr doğdu.. gerçekten parçalardı herhalde aşağıyı..
onun için nuriye güven bence, o sana doğru yolu gösterecektir, hiç korkma, senin zarar görmene izin vermez zaten..
acıbadem tabiki çok iyi, hatta en iyisi.. şuan korku, endişe, heyecan tüm duyguları birarada yaşıyorsun haklı olarak.. ama inan doğum için okadar para vermek çook gereksiz.. acıbadem iyi ama biliyosun ki dünya para.. yazık günah, o parayı kızın için harca bence daha iyi.. çünkü normal de olsa sezeryan da olsa çok kısa bir operasyon geçiriyorsun, zaten herşey doğumhaneye ya da ameliyathaneye girene kadar.. o andan sonra kendini değil bebeğini düşünüyorsun.. o yüzden nerede olduğunun çok bi önemi olmuyor o an.. inan ben amaliyathaneye girerken bile kendim için değil, hani bi sorun olmasın kurtulayım biran önce falan diye dua etmiyordum.. hep bebeğim sağlıklı olsun, iyi olsun, nefes alsın..... hep onun için dua ediyosun, hep o var aklında.. o yüzden vermeyin okadar para, prensesi kucağına alınca, onun için çıldıracaksın ve üzüleceksin şimdi ben meleğime şunu alırdım bunu alırdım diye ahlanıp vahlanacan..
kısacası doktorun iyi olsun, güvenebil sonuna kadar, gerisi boş, nerede nezaman olacağına takılma derim ben.. dediğim gibi son anda kendini değil bebeğini düşünüyon..
çok güzel de bir isim koymuşsun, maşallaah, adıyla gelsin, kolay gelsin üzmesin inşallaah seni..