- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
5+2 günlük hamıleyım ve dr. seciminde kararsızım 2 defadır Gülçin hanıma gidiyorum Konakta ama devam etmeli miyim kararsızım. Bıraz soğuk gibi geldı bana... ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıgı için tedirginim açıkçası.B ır arkadaşım da mehmet atamanı çok fazla tavsıye ettı.Başka bir arkadaşımda ilçeden özel körfez marmara hastanesınde İsmail beye gelıyor ve onu tavsiye ediyor. bu doktorlar hakkında bır bılgınız var mı? Ne yapmalıyım çok kararsızım.
evet muayene odası gerçekten ilginç Cankat'ın.. odadan çıkıp yan odaya gırıyorsun ultrason için :) çok garıp geldı o da bana.... bu hafta onunla kontrolum var dur bakalım bu defada gıdeyım..
Erkan Bey çok yoğun oluğu için istemedim aslında. ilk randevu için aradığımda neredeyse 2 ay sonrasına gün verıyorlardı. ben de öyle olunca Gulcin hanıma gıttım ama soguk geldı beğenmedım. Geçen de Mehmet Atamana gıttım ama kararsızım sankı o da içime sinmedı...
Bende Erkan Bey'i tavsiye ediyorum.Randevu almak çok zor gerçekten ama ben çok memnundum kendisinden.17 aralıkta doğum yaptım. melocum un da dediği gibi bilgisine bende çok güveniyordum,zaten netten öğrendiğim kadarıyla oda Semih'in öğrencisiymiş.Bunun yanında çokta yakınlık gösteren bir dr.Randevularına gidince hem muayene,hem muhabbet çok güzel vakit geçiriyorduk ailecek :) Ancak tek sorun biraz sezeryan yanlısı biri gibi geldi bana..
canım sezeryan yanlısı olduğu söyleniyor ama benim son güne kadar ısrarla normal doğum yapmamı bekledi sağolsun ancak bebeğim dönmedi ve mecburen sezeryana aldı.
birde şu var bu kadar yoğun ola bir adamın da saatlarce birinin normal doğurmasını beklesi de abes aslında ..adam cırt cırt hallediyor ve kalan zamanda daha çok hasta muayne ediyor ama beni bekledi vallahi hakkını yiyemem
arkadaşalar ben konak gülçin hanıma gidiyorum gayet güler yüzlü sorulara güzel cevap veriyor aslında memnunum ama sanki beni unutuyormuş gibi geliyor ama sanki sormasam bilgi vermeyecek gibi bazen değişsemmi diyorum. Birde özelde muayene oluyorum ama özelde doğum yapacak durumda değilim. doğuma kadar özel doğuma kadın doğum hastahanesi nasıl olur, bu ekilde doğum yapan varsa bilgi verirse sevinirim
Akademide de yine konaktaki gibi 10 gün içerisinde gidince kontrole giriyor ve ücret almıyorlar.