Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

akademide evrim hanım benimde doktorum sağolsun sezeryan oldum ben ama çok memnun kaldım kendisinden de hastaneden de herkesten... şuan kuzenimde ona gidiyor hatta doğuma çok azkaldı aileden biriymiş gibi çok şeker...

ben de bir kere mehmet ataman'a gitmiştim. gitmez olaydım. çok ilgisiz, ukala ve soğuk. zaten cankattaki muayene odası da çok itici. ultrason makinesi fln eski. mehmet ataman genç anne adayları için pek iyi bir seçim değil bence...

evet muayene odası gerçekten ilginç Cankat'ın.. odadan çıkıp yan odaya gırıyorsun ultrason için :) çok garıp geldı o da bana.... bu hafta onunla kontrolum var dur bakalım bu defada gıdeyım..

evet muayene odası gerçekten ilginç Cankat'ın.. odadan çıkıp yan odaya gırıyorsun ultrason için :) çok garıp geldı o da bana.... bu hafta onunla kontrolum var dur bakalım bu defada gıdeyım..

yasemin neden erkan beye gitmiyosunn.
erkan türköz konakta.ben 14 şubatta orda doğum yaptım.mükemmel yaa..
mehmet atamana gittim anlamıyor fazla,ben 2009 da ilk bebeğimi kaybettiğimde anlayamadı.üniversiteye git.deveden büyük fil var ben bunu ilk kez görüyorum dedi.hamileliğim boyunca hem prof.semih özerene hem de erkana gittim.erkanın bilgisi semihle aynı,ard arda gittiğimde aynı şeyleri hatta erkan daha detaylısını açıklıyordu.

çok şükür hamileliğim ve doğum çok güzeldi

Erkan Bey çok yoğun oluğu için istemedim aslında. ilk randevu için aradığımda neredeyse 2 ay sonrasına gün verıyorlardı. ben de öyle olunca Gulcin hanıma gıttım ama soguk geldı beğenmedım. Geçen de Mehmet Atamana gıttım ama kararsızım sankı o da içime sinmedı...

Bende Erkan Bey'i tavsiye ediyorum.Randevu almak çok zor gerçekten ama ben çok memnundum kendisinden.17 aralıkta doğum yaptım. melocum un da dediği gibi bilgisine bende çok güveniyordum,zaten netten öğrendiğim kadarıyla oda Semih'in öğrencisiymiş.Bunun yanında çokta yakınlık gösteren bir dr.Randevularına gidince hem muayene,hem muhabbet çok güzel vakit geçiriyorduk ailecek :) Ancak tek sorun biraz sezeryan yanlısı biri gibi geldi bana..

canım sezeryan yanlısı olduğu söyleniyor ama benim son güne kadar ısrarla normal doğum yapmamı bekledi sağolsun ancak bebeğim dönmedi ve mecburen sezeryana aldı.

birde şu var bu kadar yoğun ola bir adamın da saatlarce birinin normal doğurmasını beklesi de abes aslında ..adam cırt cırt hallediyor ve kalan zamanda daha çok hasta muayne ediyor ama beni bekledi vallahi hakkını yiyemem

yasevmin evet yoğun ilk ay için bir şekilde randevu al sonraki ayları da ayarlarsın ben 3 ay sonrasının randevularını bile alıyordum önceden ki şu var aldığın randevuya en erken 2 saat sonra girebiliyorsun ama herşeye değer ya bir kere gitsen anlarsın

çok teşekkür ederım ilginiz için 7+3 olduk bugun. Çarşamba Mehmet Beye randevu almıstım ona gıdeyım de sonrakı randevuyu şimdiden Erkan Bey için alayım o zaman...

Zaten normal doğum yapanı beklemiyo ki dr.lar.Ebeler ilgileniyo,doğum yaklaşınca geliyo dr. Ha gündüz ordaysan belki arada bi kontrole gelir ama bilmiyorum.
Benide sezeryan konusunda zorlamadı ama son zamanlarda ağzımı yokluyodu,istemiyosun di mi,istesen hemen alabilirim gibilerinden.tabiki zorlama yok ama yinede dr.ların sağlıklı olandan yana olmaları gerekir diye düşünüyorum. Bende sancılanarak gittim,çok fecide sancılar çektim ama benimde bebeğimin kalp atışları zayıfladığı için acil sezeryana aldılar sabah 6 da. İşte şu durum bende şüphe uyandırdı ama.Acaba devlet hastanesinde olsa böyle hemen sezeryana alırlar mı,hiç sanmıyorum. Dr.umun normal doğum yanlısı olduğunu bilsem hiç şüphem olmayacaktı ama son zamanlarda sıkça sezeryandan bahsetmesi bende böyle bi şüphe oluşturdu.. :44: Ama tabi kendisinden çok çok memnun olduğumu söylemiştim zaten.Yine olsa yine ona giderim.. Neyse çok uzattım Kısacası tavsiye ediyorum

arkadaşalar ben konak gülçin hanıma gidiyorum gayet güler yüzlü sorulara güzel cevap veriyor aslında memnunum ama sanki beni unutuyormuş gibi geliyor ama sanki sormasam bilgi vermeyecek gibi bazen değişsemmi diyorum. Birde özelde muayene oluyorum ama özelde doğum yapacak durumda değilim. doğuma kadar özel doğuma kadın doğum hastahanesi nasıl olur, bu ekilde doğum yapan varsa bilgi verirse sevinirim

kesinlikle erkan beyi tavsiye ediyorum. benim de son dakikaya kadar bekledi normal olması için ama oğlum biraz kiloluydu ve dönmeyince beraber sezaryen olmasına karar verdik. çok kolay ve ağrısız bir doğum yaşadım. randevuları ben de çok erkenden alıyordum. her seferinde de geç gittim muayenelere ve özellikle sabah randevu almaya çalıştım çünkü en az sabah bekliyorsunuz. öğleden sonraları 2 saat beklediğiniz oluyor. gittiğinizde erkan beyin sıcaklığını ve farkını anlarsınız zaten. şimdiden hayırlı doğumlar herkese.

Gülçim hanım öylemiş arkadaşımda ona gidiyordu ama malesef bebişin kalbi durdu almak zorunda kaldı arkadaşım son akşam kanaması olduğu için aramış ama gülçin hanım ilgilenmemiş sabaha çağırmış ama geç kalınmış tabi bebeği aldılar o gün. konakta funda hanım var ona gitmeye başladı çokta menun kaldı aynı hastanede funda salihoğlu var daha memnun kalacağını düşünüyorum bende haftaya gideceğim benim eltim başta akademiye gitti hep son 2-3 ayında alikahya kadın dğumda inci hanıma gitti ve orda dağumunu yaptırdı sende öyle birşey düşünebilirsin. Şimdiden sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasib etsin Allah :)

ya hanımlar ben funda doğan hakkında çevreden kötü şeyler duydum bunun aslı astarı varmıdır emin olmadan burda öylemiş böylemiş diye yazmak istemiyorum çünkü yazılanları herkes okuyor kimseyi zan altında bırakmak istemem ama kafam çok karıştı sanırım doktorumu değiştireceğim konakta funda salihoğluna gideceğim

merhaba kızlar,

benim yarın için randevum var kocaeli tıp fakültesine, prf. dr. izzet yücesoy da. bi arkadaşım tavsiye etmişti, oda onun tedavisiyle hamile kaldı. benimde pko var. google araya araya bi hal oldum, ama pek yorum bulamadım. sizin aranızda giden varmı izzet beye???

Sanırım doktorumu buldum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Akademi Hastanesi'nde Nuri Bey'e gittim ve çok memnun kaldım. Bundan önce 3 ay boyunca Konak'ta Funda Salihoğlu'na gittim. Polip olduğunu; gebe kalmaya engel olduğunu ve alınması gerektiğini söyledi. Ben de başka bir doktora daha muayene olmak istedim hemen operasyona girmek istemedim. İyi ki de öyle yapmışım. Çünkü polip, miyom ya da kist; hiçbir şey yokmuş. Artık Nuri Bey'le yola devam. Sadece muayene ücreti Konak'tan daha pahalı. Konak'ta 35 veriyordum, 10 gün içinde tekrar çağrılırsam ona ücretsiz giriyordum. Burada 60 tl verdim, ancak burada 2. muayene için böyle bir uygulama var mı bilmiyorum. Bilgisi olan var mı? Gerçi gebe kalmak için herşeye değer :)

Akademide de yine konaktaki gibi 10 gün içerisinde gidince kontrole giriyor ve ücret almıyorlar.

,,Mrblar.aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ediyorum. Bencede Gökhan Gümüştaş derim. Çok iyi bir doktor. Ben işim dolayısıyla 4 haftalıkken başka bir doktora geçmek zorunda kaldım ve 1 20 gün önce 23 haftalık bebeğimi kaybettim. erken doğumum başladı ervikal yetmezlik önceden önlemi alınıyormuş ama bende alınmadı acil serklaj yapıldı fakat sonuç hüsran . buu yüzden Gökhan Beyi bıraktığım için üzüldüm..Doktor çok önemli. Ücreti 80-85 civarı ssklıya...

merhaba arkadaşlar, bende izmitte yalnızım tavsiye üzerine konakta gülçin hanımı buldum ona gidiyorum, konak hastanesinde doğumla ilgili yazılanları okuyunca tedirgin oldum. bir arada oluyo falan yazılmış, kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…