- 27 Eylül 2009
- 137
- 0
- 44
kızlar ben size bişi sorcam ben 13 haziranda konakta erkan beyden randevu aldım taaa 1 temmuza. randevu verdiler gitmemin sebebi folik asite başlamak için yoksa daa gebelik falan yok çalışma da yapmadık daha ama 2 ay once yine konakta funda hanıma muayene olmuştum hiçbi sorunun olmadığını yumurtalarımın çalıstığını sölemişti. sizce sırf folik asit almak için doktora gidilir mi yoksa başka testler falan yapacak mı. çok sıkılıorm doktora gitmekten de:):)
slm arkadaşlar ben de 7 haftalık hamileyim,doktor konusunda kararsız kaldım ilk aile tıp da funda ulaya gitmiştik,ikincisinde konak hastahanesinde anlaşmamız olduğu için funda salihoğlu sarıcalığı ya gittik,funda ulay hanım güleryüzlü ilgili bi doktora benzio diğeride öyle ama başı çok kalabalık olduğu için pek ilgilenemedi ne yapıcam bilmiyorum kararsızlık çok kötü...( sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
merhaba bende konaktan kazım beye gidiyorum. doktor konusunda kararsız kalmak gerçekten çok kötü bende yaşamıştım ama şimdilik doktorumdan memnunum.Konaktaki doktorların sanırım hepsi çok yoğun bende nezaman gitsem kaç saat bekliyorum ama doktorum nekadar geç kalsada aceleye getiirmiyo uzun uzun bakıyor. tavsiye ederim yani :)
bee009 hayırlı olsunn canımm tebrıkk ederımmmm