arkadaşlar konak hastanesinde ultrason 4 boyutlumu haberi olan varmı_ve gebelik belli olduktan kaç gün sonra keseyi gördünüz?
dört boyutlu canım. ben testin ertesi günü doktora gittiğimde gördüm bu kişiden kişiye değişir. sen göremeyebilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar konak hastanesinde ultrason 4 boyutlumu haberi olan varmı_ve gebelik belli olduktan kaç gün sonra keseyi gördünüz?
konak hastanesi hakkında bir bilgim yok ama lüks bir hastane illaki 4 boyutludur akademideki 4 boyutlu
evde test yaptıktan sonra hastaneye gittiğinizde ufacıcık bir nokta oluyo doktor 1 hafta sonraya filan gün veriyo o zaman daha büyümüş oluyo size tavsiyem idrarınıza sıkışık girin ultrasona
dört boyutlu canım. ben testin ertesi günü doktora gittiğimde gördüm bu kişiden kişiye değişir. sen göremeyebilirsin.
Merhaba arkadaşlar sitenize yeni katılıyorum.Benim sorumun cevabını özellikle doğum yapmış bayanlar verebilir sanırım.Ben 14 haftalık hamileyim ve Acıbadem hastanesindeki Doç.Dr.Birol Vural a gidiyorum.Doktorumun bilgisinden şüphem yok.Ama az konuştuğu için terettüde düşüyorum.Sadece sorduğum sorulara cevap veriyor.Onun dışında hastasını rahatlatmak için hiçbirşey konuşmuyor, yapmıyor.Özel sağlık sigortamız olmadığından bir de cepten ödeme yapıyoruz.Ama ilk ona gittiğimiz için ve o hastane evimizede yakın olduğu için orda doğum yapmak istiyorum.Kocaelinde yalnızım ailem burda yok ve bu benim ilk doğumum olacak.Biraz tedirginim anlıyacağınız.Çünkü şu ana kadar mide bulantısından baya bi çektim.Bu doktorda doğum yapmış olanınız varsa beni biraz bu doktor hakkında bilgilendirebilir mi acaba? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
merhaba arkadaşım,
ben ağustos ayında doğumumu acıbadem kocaeli hastanesinde yaptım. benim doktorum yıldız hanımdı. birol bey ise detaylı ultrasonuma girmişti (hani bebeğin iç organlarına baktıkları..). dediğin gibi ağzından lafı cımbızla çekmek gerekiyor, detaylı ultrason sırasında meraktan çatladım. kötü birşey mi var acaba ondan mı konuşmuyor diye beni çok endişeye sokmuştu.
hastane olarak doğumunu orada yapmanı şiddetle tavsiye ederim. özellikle yenidoğan hemşireleri ve doğumdan sonra sana bakmaya gelen hemşireler çok iyiler. bana ve bebeğime çok iyi baktılar. ben de izmitte tekim ve ilk doğumum olduğu için aklımda bir sürü soru işareti vardı. ama sonuç olarak çok memnun kaldım. tekrar doğursam yine oraya giderim.
sezeryan oldu benim. normal olmasını çok istedim ama yıldız hanım en başından beri iri bebek iri bebek deyip durdu. 4 kg üzeri sezaryen daha sağlıklı olur diyordu. ben yine de 41+3 e kadar bekledim sonunda sezaryen oldu, iyi ki öyle olmuş çünkü kızım 4415 gr 53 cm doğdu :)
yalnız ben kontrollerime giderken 2 defa normal doğum denk geldi, hastanede kaldığım süre boyunca da 3 acil sezaryen oldu.. artık sen karar ver.
yıldız hnm kontrollerde ve doğumda her zaman anlayışlı ve açıklayıcı oldu.
renkli 4 boyutlu. test yaptığım gün hastaneye gittim gebelik kesesi görünüyordu nokta kadar 5 haftalıkmış. 1 hafta sonra kalp atışı duyulmaya başladı.arkadaşlar konak hastanesinde ultrason 4 boyutlumu haberi olan varmı_ve gebelik belli olduktan kaç gün sonra keseyi gördünüz?
cevap verdiğin için çokk teşekkür ederim :) acıbadem hastanesinde doç.dr.birol vural a doğumunu yaptıran kimse yok galiba forumda?
kizlar merhaba
Yuvam'daki Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi sgk kapsaminda mi acaba?
merhaba arkadaşlar ben çocuk düşünüyorum ve akademi hastanesi gökhan bey'e gitmeye karar verdim gökhan bey'in hastası olanlar yazıp bilgilendirirlerse sevinirim birde akademi hastanesinde yeni doğum yapan varsa ücretleri hakkında bilgi verirse sevinirim ssk lıyım cevaplarınızı bekliyorum tek.
musbet'in dediği doğruymus onun için bende başka bir hastane arıyorum...simdilik akademi hastanesi evrim hanımı düşünüyorum..ama merak ediyorum..orda özel sancı oda varmı yoksa aynı konaktaki gibi bir kaç kişiyle beraber mi bir sancı odada yatıyorsun..