Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende izmirliyim ama okul için kocaelide oluyorumm:)) dolphinin içindeki kuaför manıkur pedıkur kaş için falan iyi ama boya için denemedım yani kocaelide hiç boyatmadımm ama diğer işlemler için dediğim kuaför çok iyi
arkadaşlar ben aslen izmirliyim ama mesleğimden dolayı tayınım kocaeline cıktı ve ıyı bir kuaför arıyorum tavsıyenız varmı acaba
Kuaförler sürekli el değiştiriyor, kuför özer dediğiniz hala aynı şahsamı ait acaba?? Benimde yaz için kendime kuaför ayarlamam gerekiyor. Gelin saçı ve makyajı sade ve güzel bir gelin olmak istiyorum:)) Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Gölcükte veya izmitte makyaj ve saç için kuaför tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar.. Temmuzda nişanım var ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum iyi bi kuaför lazım.. İzmitte kaş için kuaför meral&özkana gidiyorum ama saç makyaj için kime güvenebilirim bilmiyorum cvplarınızı bekliyorum.....
arkadaşlar ben aslen izmirliyim ama mesleğimden dolayı tayınım kocaeline cıktı ve ıyı bir kuaför arıyorum tavsıyenız varmı acaba
ben yahyakaptanda suat birere gidiyorum çok da memnunum. bugün arkadaş tavsiyesiyle kesim için arasta parkta ki nd hair de necati ye gittim, şu an inanılmaz mutsuzum. söylediğim modelin ucundan bile geçmiyor resmen erkek traşı yaptı saçlarımı. 2 defa tama daha fazla kısaltma dememe rağmen. tavsiye eden arkadaş da yanımda olduğu için kalkamadım, keşke yarıda bıraktırıp kalksaydım. hemde 3 kişi gittik diğer arkadaşa daha düşük fiyat verdi, diğer arkadaşın saçı benden daha uzun ve gür olmasına rağmen. resmen insan ayırıyorlar. beğenmedi herhalde beni hem özenmedi hemde kazıkladı.
mehmet tatlıda sevgi hnm ve metin bey var sevgi hnm topuz da cok cok iyi gelin nişan sorun olmaz metin bey ise röflede kesim de cok cok iyi dir bence gitmeden görüş fikir i alın sonra karar verin