Kocaeli'de Doktor aryorum...Yardm edin ltfen!!!

ay azalmış baya ben heyecanlandım valla.kimbilir sen nasılsındır.cinsiyet ne acaba.birde ilk başlarda muhtemel doğum tarihi ne gözüküyodu cnm oynama var mı diye merak ettimde.:1hug:

zaman gecmek bilmio inan coook sıkıldım bitsin hamilelik diye bakıyorum kızım olcak canım benim senin cinsiyet belli mi.ilk baslarda da 13ekimdi bi ara 11ine kaydı usg de ama son gidişimde yine 13ekim dedi :dance:

zaman gecmek bilmio inan coook sıkıldım bitsin hamilelik diye bakıyorum kızım olcak canım benim senin cinsiyet belli mi.ilk baslarda da 13ekimdi bi ara 11ine kaydı usg de ama son gidişimde yine 13ekim dedi :dance:

cnm hayırlı olsun kızın bende çok istiyorum ama henüz belli değil.kaçıncı haftamda söyler acaba.henüz 10+3 falan 12. haftamda gidicem doktora.opuyorumnanaktan

cnm hayırlı olsun kızın bende çok istiyorum ama henüz belli değil.kaçıncı haftamda söyler acaba.henüz 10+3 falan 12. haftamda gidicem doktora.opuyorumnanaktan

cok saol tatlım daha bana 13.haftamda yuksek ihtimalle kız ama daha kimseye bişi demeyin belli olmaz demişti 17de gittik artık kesin kız demişti allah gönlüne göre versin canımopuyorumnanaktan

coook uzun zaman oldu dogum yapmamışsındır herhalde daha kolikli bir bebegim var ve ancak bugun girebildim nete dr degişimi sonunda sakinledi kuzum

doguma gelince benim hatam yüzünden lavman yaptırmayıp deli gaz sancısı dısında tek bir şikayetim olmadı sancıyla gittim ama acılmam 1 cm bile dgildi bebek asagı ınmemişti spinal sezeryan oldum hemde aksamın 8inde erkan beyi aradık ve benden önce hastanedeydi muayene etti sezeryana karar verildi en son 2de yemek yedim lavman yapmasanız olmaz mı diye sordum gaz sancın olur dedi erkan bey olsun dedim cahillik işte peki ama sonra bana küfretmek yok dedi etmem dedim keşke dinleseymişim öldüm resmen sancıdan:))
anztesizt süperdi tonton bi amcaydı elini ayagımı seve seve sakimleştiricinin etki etmesini bekledi igneyi yaptı hiç acımıyor hatta kalçadan yapılan igne daha cok can yakıyor tüm ameliyat boyuncada beni sakin tutmaya caliştı herseyi bastan acıladı falan o kadar cesaret vericiydiki ben spot ısıklarının aynasından ameliyatı izledim :kedi:
dogum esnasında hep konuştu erkan bey benimle su asamadayım bitiyor gibi kızı ebelere verincede dur azıcık kızın dedikosunu yapalım deyip bebkten bahsettş hep bu da cok iyi geldi o an sonunda da makara yaptık zaten

ameliyat sonrası da cok ilgiliydi cok yogun diyoruz ya o yogunlukta hem sabah rutin kontrollerini yaptı hemde aksam nasıl oldun diye geldi ve o hiç istemedigim lavman ameliyat sonrası sancı arası yapıldı ama normal rutinde 2 gece yatıp 3.gün cıktık agrım sızım ameliyat sonrasıda olmadı 5çgün kontrole gittik bandajı aldı artık daha rahat duş alabilirsin dedi kızımla hep kendim ilgilendim bas boyun agrısı da cekmedim hemde öle kahve falan da içmeden tam 7.gece yataktan hop diye zıplayarak kalkar oldum ondan önce konrollü kalkmaya calısıodum

hala erkan beyle mi devam ediyorsun bilemiyorum ama ben 2.düşünürsem(kararsızım) ondan baska dr a soru dahi sormam tabi herkese her dr iyi gelemeyebiliyor allah kurtarsın canım ne kadar var daha bellidir artık cinsiyeti falan herhalde bu kadar gec cevap içinde üzgünüm kızım baya problemli

mrb cnm iyi olmana sevindim.bende 20. haftadaym.benim bebiş de kız.erkan bey artık emekli sandığına bakmadığı için bırakmak zorunda kaldım.akademideki nuri beye devam ediyorum.sancı çekmene üzüldüm.neyse sen atlattın.sıra bizlerde doğum yöntemine karar vermedim.bebeğin durumuna göre davranıcam.bu arada konaktaki gülçin hanım hakkında bilgin var mı onada gitmeyi düşünmüştüm ama hakkında bir bilgiye ulaşamadım.kızına hangi ismi koydun.kib cnm görüşmek üzere:1hug:

gülç,n hanım hakkında pek iyi seyler duymadım ilgili degil deniyordu ama nuri beyden şikayeti olan kimseyi duymadım eger memnunsan bırakma derim sanırım cok dogalcı bi dr diolardı hatta burdan bi arkadas nuri beyin hastasıydı normak dogum yaptı.sende bi avazda kurtulursun canım inşallah ama hamileliğin enzor günlerini bile arıosun içerde daha iyiydi diye bana da cok sölüolardı da inanmıodum kaydirigubbakcemile3 kızın adı ekin ihya oldu canım hayırlı evlat olsun canım bu arada görüşmek üzereopuyorumnanaktan

ben de gökhan bey e gidiyorum 23 ünde sezeryanla doğum yapcm inşş...

şimdiye kadar da hiç şikayetim olmadı doktorumdan... dün de doğum ücretini öğrendim onu da paylaşıım... sigortalılara sezeryan doğum 1 milyar..eğer küvez ihtiyacı olursa onu da karşılıyor sigorta...

bende derince yenikentteyim. benim bebiş daha yeni 2 kez konak hastanesinde kamil beye gittim ama pek içime sinmedi. sanırım akademi hastanesinde gökhan bey varmış haftaya brde ona gideyim diyorum. sonuçta hem bebişin hem benim sağlığımız söz konusu, hemde neticede hizmet satın alıyoruz, gezer bakarım muayene olurum hangisiiçime sinerse onunla devam ederim diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…