slm arkadaşım, merak ettimde bu konak hastanesindeki doğum ücreti ssk lılaramı bu fiyat, tam aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
slm dediğim fiyatlar emekli sandığı için geçerli..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşım, merak ettimde bu konak hastanesindeki doğum ücreti ssk lılaramı bu fiyat, tam aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
canım ben hamilelik öncesinde de hamileligimin basından beri de erkan beye gidiyorum ve kesinlikle cok memnunum semih özerenden sonra gebelik takibinde üstüne tanımıyorum hatta bi defasında mantar sorunu yusunden pazar gece yarası aradım adamı 2 hafta sonra muayeneye gittigimde verdgim ilaçları aldın mı gecti mi sıkıntıların die soruodu
amaaaa dogum ve fiyatları söz konusu olunca düşünmek lazım bi kere eger szeryan olacagın basından belliyse erkan bey olmalı o doktor çnkü ne de olsa ameliyat ve erkan beyde evet bıcakcı ama bi sorun olmadıkca normal dogum istiyorsan uzak dur derim cünkü son ana kadar normal die umutlandırıp son 2 3 haftada bişi bulup sezeryana alabilir düşün ki hemşiresi bile o kadar yogun bi adamın normal dogum oranının %10 oldugunu söyledi :))
kısacası tavsiyem normal dogum istiosan nuri beye farketmez diosan erkan beye gitmen uzun oldu ama kusura bakma:kedi:
öncelikle teşekkür eederim memnuniyetle okudum.bilmiyorumki iyice kararsız kaldım ama konak hastanesinin şartları bana çok uygun geldi doğum fiyatlarıda çok uygun.ama şu sezaryan olayı kafamı yoruyor.gerçi benim işimde belli olmaz bakarsın sezaryan yaparım ama normal bir gidişat varsa ve bebek çok kilolu değilse normal yapmak istiyorum.acaba doktoru ikna edemezmiyim eşimde normal olsun istiyor ikna ederiz diyor ama bilemiyorum.bugün ilk defa gittim erkan beye oda nuri beyin ilgilendiği kadar ilgilendi kafamçokkarıştı
benim herseyim 36.haftama kadar normaldi bebekte olması gereken pozisyondaydı ama o haftada gittiğimde yan duruo dedi sezeryancı oldugunu bildigim içinde süpheye düştüm ama gercekten hareketlerine dikkat edimce tekmeler hep yandan gelio durup dururken sezeryan demedi yani hemşiresinin dedigine göre de hep nazlı hastaları oldugu için öyleymiş son ana kadar normal isteyip sancılarla sezeryan istiolarmış kafamçokkarıştı ama bana 36ya kadar normal diyen bizzat erkan beydi yan dönünce sezeryan için 38bitene kadar beklicez dönmezse mecbur dedi ikna edilemez diye bişi yok bana göre dogumu da orada yapıcam dogumdan sonraki görüşlerimi de yazarım ama son 3 aya girmeden kesinleştir derim dr unu allah kucagına almayı nasip etsin canımkaydirigubbakcemile2
bu arada erkan bey normal yada sezaryen olsun doğuma kesin giriyodur dimi doktora estra para vermeye gerek varmı acaba..
ekstra bişi ödemiosun canım zaten evide hastaneye 3dk
onun hastası olmayan bi kadın anca yetişmiş konak hastanesine acilden giriş yapmış gecenin bi yarısı üstümü değişip hastaneye gelişim tam 3dk sürdü elimi actım bebek geldi demişti kaydirigubbakcemile3
bugun dr dan geldim daha bebegim dönmüş ve normal dogum için kanala girmesini beklicez 40 haftaya kadar böyleyken almam seni sezeryana dedi demekki sezeryancı haberleri yalan dr hakkında ben erkan beyden sasma derim semih özenerin ögrencisi zaten ama semih beye para yetiştiremem ben o yüsden erkan beyi de tek geciorum az kaldı artık yaklasık 3 haftamız var sende saglıkla bebişini kucagına inşallah:Saruboceq:
cnm ya çok sağol iyice rahatladım artık.bu arada bebeğinin de dönmüş olmasına çok sevindim.normal olabilecek olması çok güzel peki sen hazırmısın normal doğuma piskolojin nasıl.insanın kendisini hazırlaması gerekiyor galiba.allah güç versin bizlere.canım ya senin doğumdan sonrada görüşlerini almak isterim.yine bu topikten yazmaya devam edermisin cnm hayırlı doğumlar kendine ve bebişe iyi bakkhihoyyyt
saol canım benim ben en basından beri sezeryandan korkuodum zaten en son bunu söyledim erkan beye ikisine de hazırlıklı ol son dk bişi cıkar sezeryan olmak zorunda kalırsın dagılırsın sonra dedi kaydirigubbakcemile3
benim dogumuma azıcık kaldı ama zaman gecmek bilmio artık dogumdan sonrada yazarım canım burada tecrübelerimi gerci benim bi arkadasım daha erkan beyin hastasıydı ikizleri oldu biri dogum pozisyonunda digeri degil diye sezeryana aldılar epiduralli o cok memnundu hastanedende ameliyatından da dogurayım bende paylasırım buradan
arkadaşlar tahsin özbek gültekin akbilek e giden varmı.ben yeni hamileyim ve cumartesi günü ilk muayenemi oldum.beni bilgilendirirseniz sevinirim
slm Ssouthernssun nasılsın uzun zamandır yazmıyorsun.doğumun gerçekleştimi acaba çok merak ediyorum.hayırlı haberlerini bekliyorum.:Saruboceq:
cnm ben yardımcı olamıyacağım.bu hastaneyi bilmiyorum.ama duymuştum galiba.derincede mi bu.bende öğrenmek isterim bilen varsa yazsın lütfen. bu arada ben konak hastanesine gidiyorum.
yok canım doguramadım daha nette sorum vardı bikaç gündür yazamadım cumartesi erkan bey henüz gelmeye niyetinin olmadıgını ama cokta belli olmayacagını söledi hayırlısı artık 13ekime kadar beklicez 40 ı dolduruoruz o zaman hala gelmemişse sezeryan olcak inş. olmaz gelir kuzum:Saruboceq: