cnm ya çok sağol iyice rahatladım artık.bu arada bebeğinin de dönmüş olmasına çok sevindim.normal olabilecek olması çok güzel peki sen hazırmısın normal doğuma piskolojin nasıl.insanın kendisini hazırlaması gerekiyor galiba.allah güç versin bizlere.canım ya senin doğumdan sonrada görüşlerini almak isterim.yine bu topikten yazmaya devam edermisin cnm hayırlı doğumlar kendine ve bebişe iyi bakkhihoyyyt
coook uzun zaman oldu dogum yapmamışsındır herhalde daha kolikli bir bebegim var ve ancak bugun girebildim nete dr degişimi sonunda sakinledi kuzum
doguma gelince benim hatam yüzünden lavman yaptırmayıp deli gaz sancısı dısında tek bir şikayetim olmadı sancıyla gittim ama acılmam 1 cm bile dgildi bebek asagı ınmemişti spinal sezeryan oldum hemde aksamın 8inde erkan beyi aradık ve benden önce hastanedeydi muayene etti sezeryana karar verildi en son 2de yemek yedim lavman yapmasanız olmaz mı diye sordum gaz sancın olur dedi erkan bey olsun dedim cahillik işte peki ama sonra bana küfretmek yok dedi etmem dedim keşke dinleseymişim öldüm resmen sancıdan:))
anztesizt süperdi tonton bi amcaydı elini ayagımı seve seve sakimleştiricinin etki etmesini bekledi igneyi yaptı hiç acımıyor hatta kalçadan yapılan igne daha cok can yakıyor tüm ameliyat boyuncada beni sakin tutmaya caliştı herseyi bastan acıladı falan o kadar cesaret vericiydiki ben spot ısıklarının aynasından ameliyatı izledim :kedi:
dogum esnasında hep konuştu erkan bey benimle su asamadayım bitiyor gibi kızı ebelere verincede dur azıcık kızın dedikosunu yapalım deyip bebkten bahsettş hep bu da cok iyi geldi o an sonunda da makara yaptık zaten
ameliyat sonrası da cok ilgiliydi cok yogun diyoruz ya o yogunlukta hem sabah rutin kontrollerini yaptı hemde aksam nasıl oldun diye geldi ve o hiç istemedigim lavman ameliyat sonrası sancı arası yapıldı
ama normal rutinde 2 gece yatıp 3.gün cıktık agrım sızım ameliyat sonrasıda olmadı 5çgün kontrole gittik bandajı aldı artık daha rahat duş alabilirsin dedi kızımla hep kendim ilgilendim bas boyun agrısı da cekmedim hemde öle kahve falan da içmeden tam 7.gece yataktan hop diye zıplayarak kalkar oldum ondan önce konrollü kalkmaya calısıodum
hala erkan beyle mi devam ediyorsun bilemiyorum ama ben 2.düşünürsem(kararsızım) ondan baska dr a soru dahi sormam tabi herkese her dr iyi gelemeyebiliyor allah kurtarsın canım ne kadar var daha bellidir artık cinsiyeti falan herhalde bu kadar gec cevap içinde üzgünüm kızım baya problemli