merhaba arkadaslar ben sitenin sessiz takipçilerindenim. hamile kalınca daha bi takip eder oldum :) 12 haftalık gebeyim, konak hastanesinde emek beye gıdıyorum, cok memnunum doğumu da ona yaptırıcam heralde. cevremde adını sık sık duymaya basladım su aralar. daha yenı olduğu ıcın tanınmıyor izmitte, erkan beyın sgk ıle anlasması bıttıkten sonra alındı. kazım bey ve erkan bey özel, emek bey ve gülçin hanım anlasmalılara bakıyorlar. 12 lıra muayene. konaga sordugumda dogum fıyatlarını normal ıçın 200 sezeryan ıcın 300 cıvarı dedıler. bırde 1000 1500 lıralık fıyatlardan bahsedenler var bence aradakı fark doktorun bıcak parasından kaynaklanıyor. 200 300 olan hastaneye kalacak olan kısım fazlası ıse doktora kalıyor, en azından annemın mersınde calıstıgı özel hastanede öyle.
doktor secımım ıse daha uzun bi hıkaye. polıkıstık over sendromum var ve hamılelık dusunmeye basladıgım sıralar nuri beye gıttım. cok konuskan gercekten guleryuzlu ama hıc memnun kalmadım muayeneden. hıc bır tahlıl vs yapmadı. "pko lusun, bi an önce gebe kalmaya bak sonra korunup bana 30unda bebek ıstıyorum dıye gelme, zor hamıle kalabılırsın" dedı. ayrıca rahmın geregınden fazla kalınlasmıs o da ıyı degıl, MUHTEMELEN hormonsal bı durum ıkı ay dogum kontrol hapı iç sonrada bı an önce cocuk yap dedı. o kadar agladım kı anlatamam. bir ay ıctım ama sonrada ıçıme sınmedı tahlıl falan yok, tavsiye uzerıne konakta gülçin hanıma gıttım. iyi ilgilendi, gözlemı kuvvetlı rahmımde kalınlasma falan yokmus seklı oyleymıs. ayrıca her pko lu olanın hormonsal problemı olayabılır dedı tahlıl yaptık hormonlar normal cıktı. 3 ay progesteron tedavisi verdi rahmı gebelıge hazırla hemde ilk olduunda tutunmayı kolaylastırır dedı. bu arada kendısı dogum ıznıne cıktı ve ben korunmayı mayısta bıraktım hazıranda adet oldum ve aynı zamanda gebelıgımın baslangıcı oldu:):) Allahım aratmadı cok sükür nuri beyin cizdiği tablo yuzunden kendımızi tedavıye öyle hazırlamıstık ki kan tahlılı verene kadar esımle ıdrar testlerının hatalı oldugunu dusunduk:) ve son... ben hamıle kaldıgımda gulcın hm dogum ıznınde oldugu ıcın emek beye gectım gecıcı olarak ve orda kaldım. cok memnunum degıstırmek ıcın hıcbir sebep yoktu bızde onda devam etme kararı aldık esımle.
bılıyorum cok ama cok uzun oldu fakat dr secımı cok onemlı. bende tecrubelerımı paylasmak ıstedım bu yuzden. umarım hepımız saglıkla ve mutlulukla bebegımızı kucagımıza alırız. pko lu arkadaslar hıc bır zaman umudunuzu kaybetmeyın . hoscakalın