Kocaeli'de Doktor aryorum...Yardm edin ltfen!!!

demet hanımın özzeline gidiyorum doğumu derince devlette yapmayı düşünüyorum bana daha güven veren bi hastane gibi geldiği için tercih etttim ayrıca bende ve bebekte (Allah korusun) olabilecek bişey içinde yada olmayacak bişey için önlem adı altında extra para talep edilmeyecek olmasıda güzel ben bi hastane çalışıorum işin içinde oldumu daha net görebiliyosunuz olabilecekleri yada olan olayları dışarıdan duyum yerine bire bir görerek yaşıyorsunuz.

Kızlar selam bende ılk Önce konak hastanesınde erkan beye gıttım ancak 8.haftadan sonra akademıde nurı beye dÖndÜm Şu anda 17 haftalık hamıleyım ve doktorumdan Çok memnunum Çok gÜler yÜzlÜ,espırılı,konuŞkan ve anlayıŞlı takıplerını Çok cıddıye alıyo asla ılaÇ yanlısı deĞıl ve anne adaylarının bu sÜrecı Çok doĞal geÇırmesını saĞlıyor.tÜm anne adaylarına gÖnÜl rahatlıĞı ıle tavsıye ederım.

Merhabalar, ben 2,5 aylık hamileyim Nuri Beye 2 kere gittim gerçketen iyi biri, ancak bana hiçbir idrar veya kan testi yapmadı, (şeker, hepatit vb.) bu testleri daha sonramı yopıyor acaba. Bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk döneminde genel kontrolden geçirmesi lazım, aklım karıştı benimde.

slm efecrin bende yeni anna adayıyım inşallah.doktora henüz gidemedim.çünkü arıyorum.sn hangi doktorda karar kıldın acaba ben akademi nuri beyi düş. ama tam kararımı vermedim.yardımcı olursanız sevinirim kızlar.sağlıkla kalın.

canım ben hala marmara erkan beye gidiyorum kendisi ikinci gittiğimde çok daha iyi karşıladı beni ama ocak ta ayrılıyor ne yapıcam bilemiyorum gerçi doğumuna girerim dedi ama bilemiyorum kafamçokkarıştı
bi seçenek daha sunabilirim canım sana konak has. emek bey çok söylediler iyi diye
sende sağlıkla kal canım kendine ve bebekine dikkat et :1hug:

slm ben marmaradaki erkan beye hamilelikten çok önce gitmiştim ve bana biraz ukala gelmişti bazı arkadaslarımda aynı seylerden dolayı baska doktorlara yöneldiler.zaten oranın yeni dogan ünitesi yok.hala bilmiyorum zaten misafirlerim var.unuttum vala bebişi falan.seninki kac haftalık.en kısa zamanda düzene sokmak lazım.kararsızlık cok kötü oluyor.sevgiler

aslında konaga gitmek isterdim ama bana cok uzak kalıyor hastane.o yüzden akademi mantıklı geliyor. birde nuri beyi cok övüyorlar ama tabi bilemiyorum.bakalım hamile biarkadasım var.onada sorucam kime gidiyormuş.vereliniortak

kızlar gebze uzak demezsenız bulent serdar san bey super bır doktor cok kısı yolladım memnun kalmayan yok cok faydasını gordum

bende konak hastanesinde erkan beye gidiyorum degirmenderede oturuorum uzak kalıo ama hayatta değiştirmem cok memnunum bi sorunum olunca arıyorum hiç sorun yasamadım hocasının semih özener olmasından dolayı secmiştim senih bey biraz tuzlu gelmişti prof. oldugu için muayenesi bile 160tı. eger özel sigortan yoksa normal 1100 sezeryan 1500 ama özel sigortan varsa normalde sezeryan da 600 cnm

bakalım düşünücem.çok teşekkürler.ama haftaya ilk olarak nuri beye gitmeyi düşünüyorum.hem hastaneylede doğum fiatlarını falan görüşücem.bir arkadaşımda ona gidiyormuş.memnun olduğunu söyledi.hayırlısı artık.sağolun kızlar.:1hug:

slm arkadaslar 1 eylülde akademideki nuri beye gittim.ilgilendi anlattı memnun kaldım.fakat birde konaktaki erkan beyi denemek istiyorum.randevu aldım.birde konak has.muayene ve doğum fiyatları daha uygun.denemekte yarar var.buradaki arkadaşlar hangi doktorlara karar verdiniz merak ediyorum sevgiler..

merhaba arkadaslar ben sitenin sessiz takipçilerindenim. hamile kalınca daha bi takip eder oldum :) 12 haftalık gebeyim, konak hastanesinde emek beye gıdıyorum, cok memnunum doğumu da ona yaptırıcam heralde. cevremde adını sık sık duymaya basladım su aralar. daha yenı olduğu ıcın tanınmıyor izmitte, erkan beyın sgk ıle anlasması bıttıkten sonra alındı. kazım bey ve erkan bey özel, emek bey ve gülçin hanım anlasmalılara bakıyorlar. 12 lıra muayene. konaga sordugumda dogum fıyatlarını normal ıçın 200 sezeryan ıcın 300 cıvarı dedıler. bırde 1000 1500 lıralık fıyatlardan bahsedenler var bence aradakı fark doktorun bıcak parasından kaynaklanıyor. 200 300 olan hastaneye kalacak olan kısım fazlası ıse doktora kalıyor, en azından annemın mersınde calıstıgı özel hastanede öyle.
doktor secımım ıse daha uzun bi hıkaye. polıkıstık over sendromum var ve hamılelık dusunmeye basladıgım sıralar nuri beye gıttım. cok konuskan gercekten guleryuzlu ama hıc memnun kalmadım muayeneden. hıc bır tahlıl vs yapmadı. "pko lusun, bi an önce gebe kalmaya bak sonra korunup bana 30unda bebek ıstıyorum dıye gelme, zor hamıle kalabılırsın" dedı. ayrıca rahmın geregınden fazla kalınlasmıs o da ıyı degıl, MUHTEMELEN hormonsal bı durum ıkı ay dogum kontrol hapı iç sonrada bı an önce cocuk yap dedı. o kadar agladım kı anlatamam. bir ay ıctım ama sonrada ıçıme sınmedı tahlıl falan yok, tavsiye uzerıne konakta gülçin hanıma gıttım. iyi ilgilendi, gözlemı kuvvetlı rahmımde kalınlasma falan yokmus seklı oyleymıs. ayrıca her pko lu olanın hormonsal problemı olayabılır dedı tahlıl yaptık hormonlar normal cıktı. 3 ay progesteron tedavisi verdi rahmı gebelıge hazırla hemde ilk olduunda tutunmayı kolaylastırır dedı. bu arada kendısı dogum ıznıne cıktı ve ben korunmayı mayısta bıraktım hazıranda adet oldum ve aynı zamanda gebelıgımın baslangıcı oldu:):) Allahım aratmadı cok sükür nuri beyin cizdiği tablo yuzunden kendımızi tedavıye öyle hazırlamıstık ki kan tahlılı verene kadar esımle ıdrar testlerının hatalı oldugunu dusunduk:) ve son... ben hamıle kaldıgımda gulcın hm dogum ıznınde oldugu ıcın emek beye gectım gecıcı olarak ve orda kaldım. cok memnunum degıstırmek ıcın hıcbir sebep yoktu bızde onda devam etme kararı aldık esımle.
bılıyorum cok ama cok uzun oldu fakat dr secımı cok onemlı. bende tecrubelerımı paylasmak ıstedım bu yuzden. umarım hepımız saglıkla ve mutlulukla bebegımızı kucagımıza alırız. pko lu arkadaslar hıc bır zaman umudunuzu kaybetmeyın . hoscakalın

slm oozbek hayırlı olsun bebeğin.bende önce nuri beye gittim memnun kaldım sayılır.yarında konaktaki erkan beye gideceğim.emekli sandığına bağlıyım bende.gerçekten konaktaki doğum fiyatları akademiye göre çok çok uygun neden bukadar fark var acaba.benim korkum şu.ben normal doğum yapmak istiyorum ama erkan bey genelde sezaryan yapıyormuş.acaba emek beyi araştırdınmı o neyi trcih ediyor.biliyosun çoğu zaman doktorlar kendi isteklerine göre sezeryan yapıyorlar.neyse bakalım yarın ne olacak sevgiyle kal..

slm arkadaşım, merak ettimde bu konak hastanesindeki doğum ücreti ssk lılaramı bu fiyat, tam aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

ela82 seninde hayırlı olsun bebeğin, inşallah hayırlı ve saglıklı bir evlat olur:) emek beyle bu konuyu hıc konusamadım zaten 8. haftamda düşük riski yasadıgım ıcın hep o konuya odaklandık. cuma gıtcem ikili test için belkı ozaman konusuruz. ama kendımden umudum yok 1.52 boyum 64 kıloyla hamıle kaldım bilmiyorum nolur ılerkı haftalarda keske normal olsa. dersen kı eger izlenım nasıl bence onun oyle takıntıları yok en azından düşük olayında laf oyunları yapmadı hıc. bılgılendırme tamdı fakat hıc panık olmadım, yaptırmadı yanı, adım adım herseyı, yasayabılecegım muhtemel durumları ve cözumlerını soyledı.cok sükür bı problem yasamadım, o da etkılı oldu zaten onu tercıh etmemde. insallah dogum zamanıda bu sekılde dogru yonlendırır.

çok geçmi cevap bilmiyorum ama.
kocaeli üniversitesinin bir doktoru var. semih bey. merkezde soysal iş hanında muayenehanesi var. numarası işyerimde. ama çok iyi bir doktor. teyzem 4 kez düşük yaptıktan sonra bu doktoru bulduk. allah razı olsun. çok fazla ilgilendi. sorunsuz bir doğum yaptı.

canım ben hamilelik öncesinde de hamileligimin basından beri de erkan beye gidiyorum ve kesinlikle cok memnunum semih özerenden sonra gebelik takibinde üstüne tanımıyorum hatta bi defasında mantar sorunu yusunden pazar gece yarası aradım adamı 2 hafta sonra muayeneye gittigimde verdgim ilaçları aldın mı gecti mi sıkıntıların die soruodu

amaaaa dogum ve fiyatları söz konusu olunca düşünmek lazım bi kere eger szeryan olacagın basından belliyse erkan bey olmalı o doktor çnkü ne de olsa ameliyat ve erkan beyde evet bıcakcı ama bi sorun olmadıkca normal dogum istiyorsan uzak dur derim cünkü son ana kadar normal die umutlandırıp son 2 3 haftada bişi bulup sezeryana alabilir düşün ki hemşiresi bile o kadar yogun bi adamın normal dogum oranının %10 oldugunu söyledi :))

kısacası tavsiyem normal dogum istiosan nuri beye farketmez diosan erkan beye gitmen uzun oldu ama kusura bakma:kedi:

Selam arkadaslar bende kocaeli de yasıyorum ve 19 haftalık hamıleyım akademı hastanesınde nurı huseyınogluna gıdıyorum sımdılık cok guzel gıdıyor memnununm ve guven verıyor bana en basından berı umarım hayırlısı olur sızlerınde yorumlarınızı okudukdan sonra cokdaha rahatladım nurı beyın bır kac hastası varmıs demekkı burda da ve ıcım cokdaha rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…