arkadaşlar ben yeni anne adayıyım a.s etrafımdaki anne olan arkadaşlarım 1 doktor önerdi marmara has.erkan bey ama ben pek emin değilim.bulunduğum yere yakın olmasını istediğim için (iş nedeniyle gidip gelmem kolay olsun die) gittim.ancak pek memnun kalmadım.ağustosta bi daha gidicem bakıcam yine umduğum gibi olmazsa sizce hangi doktora gideyim...kafamçokkarıştı
slm efecrin bende yeni anna adayıyım inşallah.doktora henüz gidemedim.çünkü arıyorum.sn hangi doktorda karar kıldın acaba ben akademi nuri beyi düş. ama tam kararımı vermedim.yardımcı olursanız sevinirim kızlar.sağlıkla kalın.
canım ben hala marmara erkan beye gidiyorum kendisi ikinci gittiğimde çok daha iyi karşıladı beni ama ocak ta ayrılıyor ne yapıcam bilemiyorum gerçi doğumuna girerim dedi ama bilemiyorum kafamçokkarıştı
bi seçenek daha sunabilirim canım sana konak has. emek bey çok söylediler iyi diye
sende sağlıkla kal canım kendine ve bebekine dikkat et :1hug:
kızlar gebze uzak demezsenız bulent serdar san bey super bır doktor cok kısı yolladım memnun kalmayan yok cok faydasını gordum
slm arkadaslar 1 eylülde akademideki nuri beye gittim.ilgilendi anlattı memnun kaldım.fakat birde konaktaki erkan beyi denemek istiyorum.randevu aldım.birde konak has.muayene ve doğum fiyatları daha uygun.denemekte yarar var.buradaki arkadaşlar hangi doktorlara karar verdiniz merak ediyorum sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?