eğer gölcük tarafındaysan zeki beyi öneririm ben 3 senedir ona gidiyorum.
izmit uzak değil dersen konak has. erkan türkoözü tavsiye ederim çok akıllı ve konuşkan
ben körfezdeyim cnm o kadar da uzak sayılmaz, bende erkan türközü düşünüyorum bi kaç arkadaş daha soyledi ama konak has. ssk ya bakıyor mu onu bilmiom.bi bilgin varsa benle paylaşırsan çok sevinirim.opuyorumnanaktan
canım izmitin neresindesin bilmiyorum ama eğer akademi hastanesine yakınsan
kesinlikle kendi doktorumu önerebilirim
Akademi hastanesi
Nuri Hüseyinoğlu
belsanın hemen yanında
bu sitedende nuribeye giden 4 kişi var biri doğum yaptı çok memnundu oda diğerleride yeni gitmeye başladı onlarda memnun olduklarını söylüyolar bende10. haftamdan beri nuribeye gidiyorum şuan36 haftalıgım kendisinden çok memnunum her konuda çok yardımcı tahlil sonuçlarını alamıcak gibi olursan o senin yerine alıp telefonda sana sonucları bildiriyo ve herşeyden önce
hamileliğin çok doğal geçmesini sağlıyo ilaç yanlısı bir doktor değil
ben akademiye 57 tl veriyorum 10 günde kontrol süremiz var
normal doğum 710 sezeryan1015 tl
ve olası erken doğumda yendoğan yoğunbakım ünitesinde küvezden ekstra ücret alınmıyo
sarılık için gecelik mavi ışın küvez fiyatı 350-400tl
istersen konagıda akademiyide arayıp kafana takılanları sorup öğrenebilrsin
ben ssklıyım canım
emekli sandıgı ssk herşeye bakıyo ben seni aydınlatmak amacıyla yazmıştım fiyatları ama aynı anda yazmışız bi üsteki mesajı okursan ayrıntılı yazdım canım
:)) kaç haftalık hamilesin canım
ben körfezdeyim cnm o kadar da uzak sayılmaz, bende erkan türközü düşünüyorum bi kaç arkadaş daha soyledi ama konak has. ssk ya bakıyor mu onu bilmiom.bi bilgin varsa benle paylaşırsan çok sevinirim.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?