Kocaeli'de Doktor aryorum...Yardm edin ltfen!!!

efecrin

hoşgeldin meleğim...
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
446
0
96
Kocaeli
arkadaşlar ben yeni anne adayıyım a.s etrafımdaki anne olan arkadaşlarım 1 doktor önerdi marmara has.erkan bey ama ben pek emin değilim.bulunduğum yere yakın olmasını istediğim için (iş nedeniyle gidip gelmem kolay olsun die) gittim.ancak pek memnun kalmadım.ağustosta bi daha gidicem bakıcam yine umduğum gibi olmazsa sizce hangi doktora gideyim...kafamçokkarıştı

eğer gölcük tarafındaysan zeki beyi öneririm ben 3 senedir ona gidiyorum.

izmit uzak değil dersen konak has. erkan türkoözü tavsiye ederim çok akıllı ve konuşkan

canım izmitin neresindesin bilmiyorum ama eğer akademi hastanesine yakınsan
kesinlikle kendi doktorumu önerebilirim

Akademi hastanesi
Nuri Hüseyinoğlu
belsanın hemen yanında

bu sitedende nuribeye giden 4 kişi var biri doğum yaptı çok memnundu oda diğerleride yeni gitmeye başladı onlarda memnun olduklarını söylüyolar bende10. haftamdan beri nuribeye gidiyorum şuan36 haftalıgım kendisinden çok memnunum her konuda çok yardımcı tahlil sonuçlarını alamıcak gibi olursan o senin yerine alıp telefonda sana sonucları bildiriyo ve herşeyden önce
hamileliğin çok doğal geçmesini sağlıyo ilaç yanlısı bir doktor değil

izmit uzak değil dersen konak has. erkan türkoözü tavsiye ederim çok akıllı ve konuşkan

ben körfezdeyim cnm o kadar da uzak sayılmaz, bende erkan türközü düşünüyorum bi kaç arkadaş daha soyledi ama konak has. ssk ya bakıyor mu onu bilmiom.bi bilgin varsa benle paylaşırsan çok sevinirim.opuyorumnanaktan

ben körfezdeyim cnm o kadar da uzak sayılmaz, bende erkan türközü düşünüyorum bi kaç arkadaş daha soyledi ama konak has. ssk ya bakıyor mu onu bilmiom.bi bilgin varsa benle paylaşırsan çok sevinirim.opuyorumnanaktan

canım hastane ssk'lıya bakıyor ama doktorların anlaşması oldugu sürece erkan beyin ssk ile anlaşması bitmiş ama konak tıpmerkezinde bakıyormuş mua ücretide biraz tuzlu orda sanırım ve eger hastaneye gitmen gerekirse ssk dan yararlanamıyomuşsun doğum filan yani
bende tam olarak bilmiyorum ona giden bi arkadaşım söylemişti

ben akademiye 57 tl veriyorum 10 günde kontrol süremiz var
normal doğum 710 sezeryan1015 tl

ve olası erken doğumda yendoğan yoğunbakım ünitesinde küvezden ekstra ücret alınmıyo
sarılık için gecelik mavi ışın küvez fiyatı 350-400tl

istersen konagıda akademiyide arayıp kafana takılanları sorup öğrenebilrsin

Son düzenleme:
canım izmitin neresindesin bilmiyorum ama eğer akademi hastanesine yakınsan
kesinlikle kendi doktorumu önerebilirim

Akademi hastanesi
Nuri Hüseyinoğlu
belsanın hemen yanında

bu sitedende nuribeye giden 4 kişi var biri doğum yaptı çok memnundu oda diğerleride yeni gitmeye başladı onlarda memnun olduklarını söylüyolar bende10. haftamdan beri nuribeye gidiyorum şuan36 haftalıgım kendisinden çok memnunum her konuda çok yardımcı tahlil sonuçlarını alamıcak gibi olursan o senin yerine alıp telefonda sana sonucları bildiriyo ve herşeyden önce
hamileliğin çok doğal geçmesini sağlıyo ilaç yanlısı bir doktor değil

cnm körfezdeyim başta belirtmediğim için özür :kedi:
sanada sormak istediğim acaba akedemi has.ssk ya bakıyor mu çünkü özel sigortam vs.yok.
buradaki arkadaşlarımın hepsi marmara erkan beye girmişler (hepsi o kadar güzel anlattılar ki bende bayıldım daha adamı tanımadan) bende 1 kere gittim ama onların anlattığı kadar hoşuma gitmedi.ne kendisine ulaşabileceğim bi tel.verdi nede ilgilendi,şunu yap bunu yapma hiç bişey demedi kafamçokkarıştı nuri beyi bi araştırayım bir kez daha erkan beye gideyim bakalım aynı olursa bende senin tavsiyene uyarım cnm çok saol :1hug:
neyse cvp verdiğin için teşekkürler opuyorumnanaktan

ben ssklıyım canım
emekli sandıgı ssk herşeye bakıyo ben seni aydınlatmak amacıyla yazmıştım fiyatları ama aynı anda yazmışız bi üsteki mesajı okursan ayrıntılı yazdım canım

ben akademiye 57 tl veriyorum 10 günde kontrol süremiz var
normal doğum 710 sezeryan1015 tl

ve olası erken doğumda yendoğan yoğunbakım ünitesinde küvezden ekstra ücret alınmıyo
sarılık için gecelik mavi ışın küvez fiyatı 350-400tl

istersen konagıda akademiyide arayıp kafana takılanları sorup öğrenebilrsin

anladım cnm çok teşekkür ederim ben bi araştırma yapayım.verdiğin bilgiler inan çok işime yarıyacak saol opuyorumnanaktan

ben ssklıyım canım
emekli sandıgı ssk herşeye bakıyo ben seni aydınlatmak amacıyla yazmıştım fiyatları ama aynı anda yazmışız bi üsteki mesajı okursan ayrıntılı yazdım canım

evet şuanda da aynısı oldu kalp kalbe karşıymış:roflol:

canım çok geç olmadan mutlaka bi doktor edin kendine bende ilk hamile oldugumu öğrendiğimde akademide figen hanım var ona gitmiştim hiç memnun kalmadım kendisinden zaten o hastanede çalışan ablamın komşusu demiş gitmesin o doktora diye ama ablam karışmak istemediği için bana söylememiş sonra bende doktorla anlaşamayınca ablamın komuşusu nuri beyi çok önerdi kendiside ona gidiyormuş 10. haftamda nuri beye geçiş yaptım
sonra bu sitedende bi arkadaşın gittiğini öğrenince ve onunda memnun oldugunu görünce içim rahatladı diğer 2 kişiyede biz bu tarz başlıklar altında önerdik nuri beri onlarda sonradan memnun olduklarını söylediler buyüzden sana gönül rahatlığıyla önerebiliyorum doktorumu

işte ogün bugündür saolsun çok iyi ilgilendi benimle kısmetse doğumumuda o yaptırıcak

benimde ilk bebeğim heycanlıyorum ister istemez, daha başıma gelecekleri bile bilmiyorum :) bu kadar karmaşık duygular yaşarken insan bu yolu bilen iyi bir rehber arıyor kendine.öyle zor ki hiç tanımadğın bi adama bak ben hamileyim gel beni doğurt demek sırnaşık şey
yani kısaca güvenmek istiyorsun
neyse cnm ben ağustosta tekrar gidicem erkan beye olmadı by by dicem napıyım yani...
inş. allah herkese kolay doğumlar nasip eder bu arada sen nasıl doğum istiyorsun normal mi sezeryan mı?

evet canım en önemlisi güvenmek
figen hanımda güveni yakalayamamıştım hatta dedimya bi arkadaşıda nuri beye tavsiye ettim diye oda ilk figen hanıma gidiyomuş iyi hoş ama tatmin olamıyorum diyodu o bayanda

neyseki aradıgımı doktorumda buldum ben sonuna kadar güveniyorum

en başından beri normal istiyodum doktorumda kesinlikle normalden yana anne içinde bebek içinde en sağlıklısı normal diyor
gerekmedikçe kesinlikle sezeryan yapmıyor ancak hastanın çok yogun ısrarı üzerine sezeryan yapıyo

canım yanlış anlamazsan bence gitme birdaha sonuçta memenun kalmadım diyosun 8. haftandasın agustosta gitmen nerdeyse 11 -12. haftanı bulucak yani en önemli haftanda gitmiş olucaksın

memnun kalmadıgın ve çok fazla güven telkin etmeyen bir doktora bu en önemli haftanda gitme derim ben
tabi yinede senin kararın

canım erkan beyin yakın zaman önce sgk anlaşması bitti ama doğum ücreti hala aynı istersen haftanın belirli günlerinde belsanın orda diğer konak has. sgk anlaşmalı bakıyor tavsiye ediyorum çünkü benim riskli üçüz gebeliğimi çok ii takip ediyor ve soru sormadan herşeyi anlatıyor hiç sıkılmadan istediğin kadar sor istediğin vakit ara bizde böylesi lazım daha ayrıntılı bilgiyi hastahaneden alabilirsin a.s.

selam arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim ve doktorum da konak hastanesinden erkan türköz kesinlikle çok ii bir doktor herşeyiyle tüm bilgisiyle sizi aydınlatıyor malesef konak hastanesinin erkan beyle olan ssk anlaşması bitmiş fakat belsa da tıp merkezi var orada ssk lılara 25+2 tl ücretle bakıyor tabi istenen tahliller için ekstra ücret ödüyorsunuz ben konak hastanesini aradım görüştüm belki tekrar anlaşma sağlanabiirmiş doğum fiyatları için de normal 1100 tl. epidural 1400 tl ve sezeryan için 1500 tl dediler ama kesinlikle doktor olarak çok mennun kalırsın arkadaşımm

canım ben sana derince devlet hastanesinin dr u demet boyacıyı öneriyorum ben şuan ona gidiorum ve çok memnunum kendisinden bu benim 3. dr um :) en memnun kaldığım bu oldu çok ilgili tane taNE anlatıyor sorularına çok güzel cevap veriyor

Back