Kocaeli üniversitesinde aşılama fiyati

asli1996

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
31
4
1
31
Aşılama yaptiracagim kocaeli univrrsitesi emek.hocada ücretleri nasıldır.yaptiran yapan.bilen.varmidir

Teşekkür ederim peki.esimin sigortası yoksa nasıl oluyor
Siz calisiyor musunuz?
Eslerden biri sigortalı ise rapor cikarabilirsiniz ama sigorta yoksa ucretli yaptirmaniz gerek. Asilama ucretinin yanisira ilaclar da indirimsiz olur muhtemelen 10 bin liraya falan gelir toplam alacaginiz ilac miktarina bagli olarak.

Hayır bende çalışmıyorum aslında eşim çalışıyor ama isten çıkarıldı emek.hoca biakc dosya istedi onlar raporlumu sayiliyor onu bilmiyorum

Hayır bende çalışmıyorum aslında eşim çalışıyor ama isten çıkarıldı emek.hoca biakc dosya istedi onlar raporlumu sayiliyor onu bilmiyorum
son 5 yil icinde 900 gun prim sarti vardi sanirim, sgk sitesinden bakabilirsiniz. Önü karşılıyorsa olabilir belki ama emin degilim. Evet bazi evraklar veriliyor ama evraklar arasinda sgk hizmet dokumu de var

son 5 yil icinde 900 gun prim sarti vardi sanirim, sgk sitesinden bakabilirsiniz. Önü karşılıyorsa olabilir belki ama emin degilim. Evet bazi evraklar veriliyor ama evraklar arasinda sgk hizmet dokumu de var
Benim ve eşimin 5 yıl şartı kapsıyor ikimizinde var

Sadece ilaclarin yari ucretini odersiniz. Ben 3 bin falan odemistim ilaclara kasim aralik aylarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…