Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdim canim. Ben oranin sekreteri gibi oldum bu aralar bilmedigim sey yok
Yeter ki pozitif gör deYazdim canim. Ben oranin sekreteri gibi oldum bu aralar bilmedigim sey yok![]()
Teşekkür ederim peki.esimin sigortası yoksa nasıl oluyorYazdim canim. Ben oranin sekreteri gibi oldum bu aralar bilmedigim sey yok![]()
Uuuu yuksek pozisyona getirildimmmYeter ki pozitif gör deseni umuttepe tüp bebek sorumlusu ilan ediyorum
![]()
Siz calisiyor musunuz?Teşekkür ederim peki.esimin sigortası yoksa nasıl oluyor
Hayır bende çalışmıyorum aslında eşim çalışıyor ama isten çıkarıldı emek.hoca biakc dosya istedi onlar raporlumu sayiliyor onu bilmiyorumSiz calisiyor musunuz?
Eslerden biri sigortalı ise rapor cikarabilirsiniz ama sigorta yoksa ucretli yaptirmaniz gerek. Asilama ucretinin yanisira ilaclar da indirimsiz olur muhtemelen 10 bin liraya falan gelir toplam alacaginiz ilac miktarina bagli olarak.
son 5 yil icinde 900 gun prim sarti vardi sanirim, sgk sitesinden bakabilirsiniz. Önü karşılıyorsa olabilir belki ama emin degilim. Evet bazi evraklar veriliyor ama evraklar arasinda sgk hizmet dokumu de varHayır bende çalışmıyorum aslında eşim çalışıyor ama isten çıkarıldı emek.hoca biakc dosya istedi onlar raporlumu sayiliyor onu bilmiyorum
Benim ve eşimin 5 yıl şartı kapsıyor ikimizinde varson 5 yil icinde 900 gun prim sarti vardi sanirim, sgk sitesinden bakabilirsiniz. Önü karşılıyorsa olabilir belki ama emin degilim. Evet bazi evraklar veriliyor ama evraklar arasinda sgk hizmet dokumu de var
O zaman rapor cikabilir evet sanirimBenim ve eşimin 5 yıl şartı kapsıyor ikimizinde var
O zaman rapor cikabilir evet sa
İyi günler bende aşılama yapacağım Ovitrella bulamıyorum siz hangi eczaneden temin ettiniz yardımcı olabilir misinizSadece ilaclarin yari ucretini odersiniz. Ben 3 bin falan odemistim ilaclara kasim aralik aylarinda
Ben istanbuldan aldim . Kocaelinde misiniz?İyi günler bende aşılama yapacağım Ovitrella bulamıyorum siz hangi eczaneden temin ettiniz yardımcı olabilir misiniz
Zeynep kamil hastanesinin ordaki eczanelere sordurunYakınlarım orada İstanbul’dan da alabilirim ama
Özel konak hastanesi karsısında esin eczanesi var orada bulabilirsiniz tüp bebek, aşılama için gerekli her sey varİyi günler bende aşılama yapacağım Ovitrella bulamıyorum siz hangi eczaneden temin ettiniz yardımcı olabilir misiniz
Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederimÖzel konak hastanesi karsısında esin eczanesi var orada bulabilirsiniz tüp bebek, aşılama için gerekli her sey var