İkisi de taze olmuştu önceki opulardaki 2 embriyo yu pgt gönderip dinlendirme yapmıştık ama kromozom anomalili gelince transfer iptal olmuştu.sonra hoca pgt ye gerek görmedi 3. Ve 4. Opu ardına taze transfer oldum.İki transferiniz de aynı şekilde mi yapılmıştı? Yani prosedür olarak? Donmuş vs taze? Veya öncesinde lucrin kullanılmış mıydı?
Anladım, sağlıkla kucağınıza alın inşallahİkisi de taze olmuştu önceki opulardaki 2 embriyo yu pgt gönderip dinlendirme yapmıştık ama kromozom anomalili gelince transfer iptal olmuştu.sonra hoca pgt ye gerek görmedi 3. Ve 4. Opu ardına taze transfer oldum.
Benimde 1 Nisan da reglim oldu dondurulmuş bir tane embriyom kaldı ama reglim bitmiş olacak izinli oldukları için pazartesiye kalacağım bu defa da sanırım bir ay daha ertelemek zorundayız çünkü reglim bitmiş olacak pazartesi gideceğim randevu aldımBende negatif sonuç alanlardanım canım 6 oldu ikinci tedavi için emek hocaya yazdım ne zaman başlaması gerekli diye dondurulmuş embriyonuz kaldımı diye sordu başka embriyom kalmadığını söyledim bayramdan sonra istediğiniz zaman gelebilirsiniz dedi 17 Mart'ta transfer oldum 29 Mart'ta negatif sonuç aldım 31 Mart'ta adet oldum bakalım pazartesi günü tekrar gideceğim
bildigim kadarıyla zaten transfer sonrası ikinci adetinde cagırıyolar. transfer sonrası adet olduysanız ikinci adetinizde gitmeniz daha iyi olur bence.Benimde 1 Nisan da reglim oldu dondurulmuş bir tane embriyom kaldı ama reglim bitmiş olacak izinli oldukları için pazartesiye kalacağım bu defa da sanırım bir ay daha ertelemek zorundayız çünkü reglim bitmiş olacak pazartesi gideceğim randevu aldım
Ne durumdasinn? Var mi belirti?bildigim kadarıyla zaten transfer sonrası ikinci adetinde cagırıyolar. transfer sonrası adet olduysanız ikinci adetinizde gitmeniz daha iyi olur bence.
Transfer sonrası ikinci adetim canım benim transferim şubatta oldu ondan şimdi gitmem gerekiyordu ama işte nasip olmadıbildigim kadarıyla zaten transfer sonrası ikinci adetinde cagırıyolar. transfer sonrası adet olduysanız ikinci adetinizde gitmeniz daha iyi olur bence.
Sonradan doktor değiştirebiliyor musunuz acaba emek hocanın yapmasını siz mi istediniz acabaİlk transferi özge hoca yapmıştı, tuttu ancak düşük oldu . 2. Transferi emek bey yapmıştı tuttu bugünlere geldik çok şükür
Emek hocaya sordum istediğiniz zaman gelebilirsiniz dedi benim dondurulmuş embriyom yok belki başlayabilir diye tahmin ediyorum adetim halen devam ediyodu 4 gün çok yoğundu şimdi azalmaya döndü devam ediyo halen bitmedibildigim kadarıyla zaten transfer sonrası ikinci adetinde cagırıyolar. transfer sonrası adet olduysanız ikinci adetinizde gitmeniz daha iyi olur bence.
Benim dondurulmuş embriyom yok sil baştan başlıycam ben daha farklı olur belki ikinci adetle başlamayabilir çünkü yeniden başlıycamBenimde 1 Nisan da reglim oldu dondurulmuş bir tane embriyom kaldı ama reglim bitmiş olacak izinli oldukları için pazartesiye kalacağım bu defa da sanırım bir ay daha ertelemek zorundayız çünkü reglim bitmiş olacak pazartesi gideceğim randevu aldım
Sizde muhtemelen yeniden opu yapılacağından yumurta büyütme süreci olacak, adetin 2. veya 3. günü gitmek gerekir diye düşünüyorumBenim dondurulmuş embriyom yok sil baştan başlıycam ben daha farklı olur belki ikinci adetle başlamayabilir çünkü yeniden başlıycam
Malesef tatil oldukları için 2. Ve 3. Günü gitti büyük bi ihtimal bir sonraki adetimde başlarım diye tahmin ediyorum bu ay yoğun adet oldum ve halen devam etmekte eğer ultrasonda yumurtalar ve rahim istedikleri gibiyse başlarlar mı özel hastanede geçen gün muayene oldum şuanda 7 âdet yumurtam var 4 sağda 3 soldaSizde muhtemelen yeniden opu yapılacağından yumurta büyütme süreci olacak, adetin 2. veya 3. günü gitmek gerekir diye düşünüyorum
Benim mesela aşılamalar sonrası hiç bekletmeden direkt tüp bebeğe başlamışlardı dinlendirmediler
Ben de ilk asilamam icin adetin 10. Gunu gitmistim bilmiyorum tabi o zaman bisey. Baslamadilar sonraki adeti beklettilerMalesef tatil oldukları için 2. Ve 3. Günü gitti büyük bi ihtimal bir sonraki adetimde başlarım diye tahmin ediyorum bu ay yoğun adet oldum ve halen devam etmekte eğer ultrasonda yumurtalar ve rahim istedikleri gibiyse başlarlar mı özel hastanede geçen gün muayene oldum şuanda 7 âdet yumurtam var 4 sağda 3 solda
Benim bugün döngümün 5. Günü sinir olduğum bir nokta neden tatil yani devlet olunca işlerimiz hep aksıyo böyleBen de ilk asilamam icin adetin 10. Gunu gitmistim bilmiyorum tabi o zaman bisey. Baslamadilar sonraki adeti beklettiler
Aslinda uygun gorurlerse yaparlar belki siz yine de bir gidin
Evet, bayrama denk geliyor diye tedavisi ertelenen bir arkadaşım var benim de mesela. Beni de 7 nisanda çağırmıştı. Es kaza 3-4 nisan deseydi benim de tedavim ertelenecekti vallahiBenim bugün döngümün 5. Günü sinir olduğum bir nokta neden tatil yani devlet olunca işlerimiz hep aksıyo böyle
Çok uğraştırıyo banada ikinci bir tedavi için Bayramdan sonra istediğiniz zaman gelebilirsiniz dedi yoksa gitmezdim normaldeEvet, bayrama denk geliyor diye tedavisi ertelenen bir arkadaşım var benim de mesela. Beni de 7 nisanda çağırmıştı. Es kaza 3-4 nisan deseydi benim de tedavim ertelenecekti vallahi
Evet çok uzun sürüyor Umuttepede işlemler maalesef, hepimiz için hayırlısı olsun inşallahÇok uğraştırıyo banada ikinci bir tedavi için Bayramdan sonra istediğiniz zaman gelebilirsiniz dedi yoksa gitmezdim normalde
Dondurulmuş embriyoda yine Regl de mi başlıyorlar acaba sürece bilgin var mı ? İnşallah en kısa zamanda pozitif görürüz bizdeBenim dondurulmuş embriyom yok sil baştan başlıycam ben daha farklı olur belki ikinci adetle başlamayabilir çünkü yeniden başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?