Bende Özge hocaya gidiyorum ilk transferim negatifti ikinci transferim de kimyasal gebelik oldu bakalım bidaha gittiğim de acaba bazı genetik testler yapacak mı onları soracam belki onlardan dolayı olmuyordur diyeBen özge senem yücel çiçek de yaptırdım var mı Özge hocaya yaptıran acaba ? Emek hoca daha mı iyi
Merhaba. Siz kendiniz yaptırabilirsiniz aslında hem hazırlıklı gitmiş olursunuz çünkü bildiğim kadarıyla umuttepede genetik testi yapılmıyor. Embriyo pgt yapılabiliyor sadece. Şehir hastanesinde tıbbi genetik bölümünde yaptırdım ben. Trombofili paneli ve eşimle birlikte periferik kanda kromozom analizi. Pıhtılaşma eğilimim çıktı mesela.Bende Özge hocaya gidiyorum ilk transferim negatifti ikinci transferim de kimyasal gebelik oldu bakalım bidaha gittiğim de acaba bazı genetik testler yapacak mı onları soracam belki onlardan dolayı olmuyordur diye
Oraya randevu alıp gidip bu testleri yaptıracam mi dediniz acaba bide eşim de test verecekse ayrı ayrı randevu mu almamız gerekiyorMerhaba. Siz kendiniz yaptırabilirsiniz aslında hem hazırlıklı gitmiş olursunuz çünkü bildiğim kadarıyla umuttepede genetik testi yapılmıyor. Embriyo pgt yapılabiliyor sadece. Şehir hastanesinde tıbbi genetik bölümünde yaptırdım ben. Trombofili paneli ve eşimle birlikte periferik kanda kromozom analizi. Pıhtılaşma eğilimim çıktı mesela.
Esimle ikimiz arka arkaya randevu alip gittik. Tup bebek tedavisine baslayacagimizi ve doktorumuzun genetik testleri yaptirmamizi istedigini soyledik. Gercekten de ozele gidiyordum ordaki doktor yaptirib mutlaka demisti. Siz de negatif ve kimyasal gecmisinizi söylerseniz zaten yapar. Sizden iki esten 1 tup kan aliyorlar. Sizin pihtilasma + genetik esinizin de genetik testine bakiyorlar. Pihtilasma 3 haftada, genetik 5 haftada cikti sonuc. E nabiza dusmuyor tekrar ayni doktordan randevu alip tibbi genetik bölümüne gidiyorsunuz. Sonuc icin tek randevu da yeterli. Yalniz surekli randevu bulunmuyor. Surekli kontrol edin ve buldugunuzsa direkt alin.Oraya randevu alıp gidip bu testleri yaptıracam mi dediniz acaba bide eşim de test verecekse ayrı ayrı randevu mu almamız gerekiyor
Çok geç çıkıyormuş sonuçlar ya bide katil hücre testi varmış orası yapıyor mu ki acaba onuEsimle ikimiz arka arkaya randevu alip gittik. Tup bebek tedavisine baslayacagimizi ve doktorumuzun genetik testleri yaptirmamizi istedigini soyledik. Gercekten de ozele gidiyordum ordaki doktor yaptirib mutlaka demisti. Siz de negatif ve kimyasal gecmisinizi söylerseniz zaten yapar. Sizden iki esten 1 tup kan aliyorlar. Sizin pihtilasma + genetik esinizin de genetik testine bakiyorlar. Pihtilasma 3 haftada, genetik 5 haftada cikti sonuc. E nabiza dusmuyor tekrar ayni doktordan randevu alip tibbi genetik bölümüne gidiyorsunuz. Sonuc icin tek randevu da yeterli. Yalniz surekli randevu bulunmuyor. Surekli kontrol edin ve buldugunuzsa direkt alin.
Sonuçlar 3 ayı bulabilir diyorlardı bizim aslında biri 3 haftada diğeri 40 günde çıktı, katil hücre testini sormadım ama gebelikle ilgil test yaptırdık olsa yaparlardı herhaldeÇok geç çıkıyormuş sonuçlar ya bide katil hücre testi varmış orası yapıyor mu ki acaba onu
Bende Kocaeli şehir Hastanesi'ne baktim da çok ileri tarihe randevu vardı bende Dr Lütfü Kırdar şehir hastanesinden randevu aldim inşallah bizim de sonuçlar erken çıkar bide o katil hücre testini de soracam özele sordum yapıyorlar ama devlet yaparsa oraya yaptıracam yapmazsa özel de yaptırmayı düşünüyorumSonuçlar 3 ayı bulabilir diyorlardı bizim aslında biri 3 haftada diğeri 40 günde çıktı, katil hücre testini sormadım ama gebelikle ilgil test yaptırdık olsa yaparlardı herhalde
Ben bu ay inşallah transfer olacağım, umarım olmaz ama eğer olumsuz olursa o zaman düşüneceğim onları, inşallah sizin de kısa zamanda çıkar sonuçBende Kocaeli şehir Hastanesi'ne baktim da çok ileri tarihe randevu vardı bende Dr Lütfü Kırdar şehir hastanesinden randevu aldim inşallah bizim de sonuçlar erken çıkar bide o katil hücre testini de soracam özele sordum yapıyorlar ama devlet yaparsa oraya yaptıracam yapmazsa özel de yaptırmayı düşünüyorum
İnşallah belli mi peki transfer gününüzBen bu ay inşallah transfer olacağım, umarım olmaz ama eğer olumsuz olursa o zaman düşüneceğim onları, inşallah sizin de kısa zamanda çıkar sonuç
7 nisanda gidicem inşallah o aralarda belli olurİnşallah belli mi peki transfer gününüz
Benim de özge hoca ilki taze transferdi negatif oldu şimdi gideceğim bakalım dondurulmuş olacak inşallah olurBende Kocaeli üniversitesinde tedavi görüyorum ikinci kez transfer oldum kimyasal gebelik oldu bakalım üçüncüye deniycem inşallah bu kez tutar benim doktorum Özge hoca umarım bu kez iyi sonuçlar alırım
Anladım hakkınızda hayirlisi inşallah7 nisanda gidicem inşallah o aralarda belli olur
İnşallah benim ikisi de dondurulmuş oldu üçüncüye umarım benim de tutup sonuna kadar sağlıklı olur inşallahBenim de özge hoca ilki taze transferdi negatif oldu şimdi gideceğim bakalım dondurulmuş olacak inşallah olur
İkinci transferden ile ilk transfer arasında ne kadar sğre geçiyor? Yine lucrin vurup bekletiyorlar mı?İnşallah benim ikisi de dondurulmuş oldu üçüncüye umarım benim de tutup sonuna kadar sağlıklı olur inşallah
Benim ilk transferim de lucrin vurmadilar ikincide vurduklarında da vurduktan bı ay sonraya kontrol verdiler sonra gittim estrofeme başlattılar sonradan da zaten rahmim uygun kalinliga ulaşınca da transfer günümü belirledilerİkinci transferden ile ilk transfer arasında ne kadar sğre geçiyor? Yine lucrin vurup bekletiyorlar mı?
Benim de o sekilde aynen lucrin sonrasi 1 ay gecti, hayirlisi olsun ikimiz icin deBenim ilk transferim de lucrin vurmadilar ikincide vurduklarında da vurduktan bı ay sonraya kontrol verdiler sonra gittim estrofeme başlattılar sonradan da zaten rahmim uygun kalinliga ulaşınca da transfer günümü belirlediler
Bende negatif sonuç alanlardanım canım 6 oldu ikinci tedavi için emek hocaya yazdım ne zaman başlaması gerekli diye dondurulmuş embriyonuz kaldımı diye sordu başka embriyom kalmadığını söyledim bayramdan sonra istediğiniz zaman gelebilirsiniz dedi 17 Mart'ta transfer oldum 29 Mart'ta negatif sonuç aldım 31 Mart'ta adet oldum bakalım pazartesi günü tekrar gideceğimKızlar Kocaeli Üniversitesinde tüp bebek yaptırıp hamile kalan pozitif gören var mı ? 5 kişi işlem olduk hepimizin negatif hatta ikinci olanlar var onlarında negatif garip gelmeye başladı pozitif olan duymadım hiç var mı bilgisi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?