- 18 Eylül 2021
- 621
- 406
Kimse yazmamış ya açıkçası ben sorduğunuz konuyla ilgili çok birşey bilmiyorum ama anne babaya genetik test istenmesi için ya genetik hastalık yada düşük geçmişi, sma hastalığı falan olmasi lazim diye biliyorum. Ama tabi ücretli olarak anne babaya ayriyeten yapılıyor mu embriyolara yapılandan gibi ama dediğim gibi bir bilgim yokBurası sessiz kalmış ben de bir soru sorayım da bilgi paylaşımı olsun. İki olumsuz transferim var. Histeroskopi ameliyatımı yaptı Emek Hoca. Benimle aynı gün operasyonu olanların hepsi aynı gün taburcu oldu. Ben bir gece daha kaldım. Sağ olsunlar mesanede tümörleri fark ettikleri için uzadı ameliyatım. Çok işkence çektim ama her şeye rağmen Emek Hoca çok iyi, mesane benim alanımın dışında hasta ayrıca uğraşsın demek yerine ameliyatıma ürolojiyi dahil etti. Umarım ben de bir dahaki transferde olumlu sonuç alırım. Süreçlerle ilgili sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. Benim sorum şu: Genetik test veren var mı, sonucu ne zaman geldi? Embriyodan bahsetmiyorum yalnız anne baba adaylarından alınan kanla bakılan genetik testten bahsediyorum.