Kimse yazmamış yaBurası sessiz kalmışben de bir soru sorayım da bilgi paylaşımı olsun. İki olumsuz transferim var. Histeroskopi ameliyatımı yaptı Emek Hoca. Benimle aynı gün operasyonu olanların hepsi aynı gün taburcu oldu. Ben bir gece daha kaldım. Sağ olsunlar mesanede tümörleri fark ettikleri için uzadı ameliyatım. Çok işkence çektim ama her şeye rağmen Emek Hoca çok iyi, mesane benim alanımın dışında hasta ayrıca uğraşsın demek yerine ameliyatıma ürolojiyi dahil etti. Umarım ben de bir dahaki transferde olumlu sonuç alırım. Süreçlerle ilgili sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. Benim sorum şu: Genetik test veren var mı, sonucu ne zaman geldi? Embriyodan bahsetmiyorum yalnız anne baba adaylarından alınan kanla bakılan genetik testten bahsediyorum.
Umarım sonucunuz tertemiz çıkar. Rabbim en hayırlı vakitte en hayırlı evlatları nasip etsin sizeBilginiz olmasa da paylaşım yapmışsınız çok teşekkür ederim.Bende de düşük değil de iki transfer tutmadığı için istedi doktor. Kromozom bozukluğu var mı diye bakılıyormuş. Hayırlısı artık...
AminÇok teşekkürleristeyen herkes evlat sahibi olsun sizin devam mı ediyor süreç yoksa var mı çocuğunuz?
AminAa ne güzelsağlıkla kucağınıza alırsınız umarım, Özge Hoca da çok tatlı.belik rakibinizi de yapıyor mu? Benim de bir transfer negatif, ikinci transfer de kimyasal gebelik oldu, yani negatif. En son histeroskopi yaptı Emek Hoca sağ olsun. Ama bu vesileyle mesane tümörü fark edildi ve temizlendi. Patoloji raporlarını bekliyorum sürece devam edebilmek için ve iyileşmeye çalışıyorum, ameliyat beni çok kötü etkiledi çünkü. Bakalım... Hepimiz için hayırlısı...
Tesadüfen gördüm yazınızı. Tüp bebek bölümünde fiyat listesi duvarda asılıydı bizim zamanımızda. Bu uygulamayı değiştireceklerini pek sanmıyorum. Uğrama şansınız olursa bakabikirsiniz.Merhabalar bende umuttepe infertilite başvurusu yaptım tahlillerim yapıldı yaklaşık üç hafta önce çıkmadan sonuçlarım var sonrasında duruma göre karar verilecek tüp bebek güncel fiyat bilgisi olan var mı aranızda
RaporsuzMerhabalar bende umuttepe infertilite başvurusu yaptım tahlillerim yapıldı yaklaşık üç hafta önce çıkmadan sonuçlarım var sonrasında duruma göre karar verilecek tüp bebek güncel fiyat bilgisi olan var mı aranızda
Çok teşekkürler ederimTesadüfen gördüm yazınızı. Tüp bebek bölümünde fiyat listesi duvarda asılıydı bizim zamanımızda. Bu uygulamayı değiştireceklerini pek sanmıyorum. Uğrama şansınız olursa bakabikirsiniz.
Çok geçmiş olsun endişenizi anlıyorum ancak mesajlarıniza birkaç yerde denk geldim, tavsiye vermek bana düşmez ancak böyle her yere mesaj yazarak görüş almak yerine doktorunuza güvenin. Buradaki yorumları okudukça daha da strese giriceksiniz ve stres şu an yaşıyacağınız durumu daha da zorlaştırıcak.Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Amin teşekkür ederim doktorlar eve git ne olacaksa olacak diyor ya düşük yapacaksın yada devam edecek burda bu durumu yaşayıp ta deneyim sahiplerinden ne yaşamışlar duymak doktor tavsiyesi gelir diye yazıyorumÇok geçmiş olsun endişenizi anlıyorum ancak mesajlarıniza birkaç yerde denk geldim, tavsiye vermek bana düşmez ancak böyle her yere mesaj yazarak görüş almak yerine doktorunuza güvenin. Buradaki yorumları okudukça daha da strese giriceksiniz ve stres şu an yaşıyacağınız durumu daha da zorlaştırıcak.
Bu dönemde dinlenin, kendinize ve bebişlerinize ne iyi gelicek siz daha iyi bilirsiniz onunla meşgul olun.
Rabbim şifalar versin Allah'a emanetsiniz
Anlıyorum sizi inanın, bende hamileliğin daha başında kalp atışını duyduktan sonra lekelenmelerim başlamıştı ve doktor bana şu anda düşebilir her an düşebilir 2 gün sonra da düşebilir bu bebek demişti.Amin teşekkür ederim doktorlar eve git ne olacaksa olacak diyor ya düşük yapacaksın yada devam edecek burda bu durumu yaşayıp ta deneyim sahiplerinden ne yaşamışlar duymak doktor tavsiyesi gelir diye yazıyorum
Amin çok teşekkür inşallah benimde tez zamanda bianda kesilir ikimizde sağlıklı bir şekilde hamileliğimize devam eder sağlıkla kucağımıza alırız benden vazgeçmezler inşallahAnlıyorum sizi inanın, bende hamileliğin daha başında kalp atışını duyduktan sonra lekelenmelerim başlamıştı ve doktor bana şu anda düşebilir her an düşebilir 2 gün sonra da düşebilir bu bebek demişti.
Öyle korktum ve şaşırarak çıktım ki ağlayamamıştım bile o an. Ve 1.5 ay boyunca o lekelenmeler devam etti ve bir gün tak diye kesildi. Bebeğim hala benimle beraber. İnan bana eğer nasibinde varsa bu tatlı bebekler seninle kalıcak, Rabbim sana tutunmalarini nasip etsin annelerine sımsıkı tutunsunlar
Amin aminnAmin çok teşekkür inşallah benimde tez zamanda bianda kesilir ikimizde sağlıklı bir şekilde hamileliğimize devam eder sağlıkla kucağımıza alırız benden vazgeçmezler inşallah
GEcmis olsun ayni durum bende de oldu emek hoca bir igne vurunmami soyledi onu vurdurdum ismini hatirlamiyorum 4 sene onceydi. Bana da sizin. Gibi acilde dusecekse zaten duser deyip eve gondermislerdi.Amin teşekkür ederim doktorlar eve git ne olacaksa olacak diyor ya düşük yapacaksın yada devam edecek burda bu durumu yaşayıp ta deneyim sahiplerinden ne yaşamışlar duymak doktor tavsiyesi gelir diye yazıyorum
Teşekkür ederim bilmiyorum çaresizce bekliyorumGEcmis olsun ayni durum bende de oldu emek hoca bir igne vurunmami soyledi onu vurdurdum ismini hatirlamiyorum 4 sene onceydi. Bana da sizin. Gibi acilde dusecekse zaten duser deyip eve gondermislerdi.
Baba iğne yapmıyorlar zaten fitil iğne yapıyorsun diyorlarGEcmis olsun ayni durum bende de oldu emek hoca bir igne vurunmami soyledi onu vurdurdum ismini hatirlamiyorum 4 sene onceydi. Bana da sizin. Gibi acilde dusecekse zaten duser deyip eve gondermislerdi.
Tup bebekte cogunlukla oluyor bu kanamalar surekli uzanin ama ayaklarinizi hafif yuksekte tutun yastik falan koyun. Cok gecmis olsun Rabbim bagislasin evlatlarinizi insallahTeşekkür ederim bilmiyorum çaresizce bekliyorum