Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kimse yazmamış ya açıkçası ben sorduğunuz konuyla ilgili çok birşey bilmiyorum ama anne babaya genetik test istenmesi için ya genetik hastalık yada düşük geçmişi, sma hastalığı falan olmasi lazim diye biliyorum. Ama tabi ücretli olarak anne babaya ayriyeten yapılıyor mu embriyolara yapılandan gibi ama dediğim gibi bir bilgim yok

Bilginiz olmasa da paylaşım yapmışsınız çok teşekkür ederim. Bende de düşük değil de iki transfer tutmadığı için istedi doktor. Kromozom bozukluğu var mı diye bakılıyormuş. Hayırlısı artık...

Umarım sonucunuz tertemiz çıkar. Rabbim en hayırlı vakitte en hayırlı evlatları nasip etsin size

Çok teşekkürler isteyen herkes evlat sahibi olsun sizin devam mı ediyor süreç yoksa var mı çocuğunuz?

Çok teşekkürler isteyen herkes evlat sahibi olsun sizin devam mı ediyor süreç yoksa var mı çocuğunuz?
Amin Ben Özge hanıma gidiyordum iki olumsuz aşılamadan sonra ilk transfer kimyasal gebelik ikincisinde kızıma hamileyim şu an.

Aa ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım, Özge Hoca da çok tatlı.belik rakibinizi de yapıyor mu? Benim de bir transfer negatif, ikinci transfer de kimyasal gebelik oldu, yani negatif. En son histeroskopi yaptı Emek Hoca sağ olsun. Ama bu vesileyle mesane tümörü fark edildi ve temizlendi. Patoloji raporlarını bekliyorum sürece devam edebilmek için ve iyileşmeye çalışıyorum, ameliyat beni çok kötü etkiledi çünkü. Bakalım... Hepimiz için hayırlısı...

Amin Rabbim size de en hayırlı vakitte en hayırlı evlatları nasip etsin. Bende histeroskopi olmuştum ama Özge hanimaydi bende de polip görülüp alınmıştı. Belki sizin için de hayırlısi böyledir bundan sonra daha rahat tutunur bebişiniz size bol bol dinlenin sonra yine güzel ama yorucu süreçler sizi bekliyor

Merhabalar bende umuttepe infertilite başvurusu yaptım tahlillerim yapıldı yaklaşık üç hafta önce çıkmadan sonuçlarım var sonrasında duruma göre karar verilecek tüp bebek güncel fiyat bilgisi olan var mı aranızda

Tesadüfen gördüm yazınızı. Tüp bebek bölümünde fiyat listesi duvarda asılıydı bizim zamanımızda. Bu uygulamayı değiştireceklerini pek sanmıyorum. Uğrama şansınız olursa bakabikirsiniz.

Raporsuz
Çok teşekkürler ederim

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

Çok geçmiş olsun endişenizi anlıyorum ancak mesajlarıniza birkaç yerde denk geldim, tavsiye vermek bana düşmez ancak böyle her yere mesaj yazarak görüş almak yerine doktorunuza güvenin. Buradaki yorumları okudukça daha da strese giriceksiniz ve stres şu an yaşıyacağınız durumu daha da zorlaştırıcak.
Bu dönemde dinlenin, kendinize ve bebişlerinize ne iyi gelicek siz daha iyi bilirsiniz onunla meşgul olun.
Rabbim şifalar versin Allah'a emanetsiniz

Amin teşekkür ederim doktorlar eve git ne olacaksa olacak diyor ya düşük yapacaksın yada devam edecek burda bu durumu yaşayıp ta deneyim sahiplerinden ne yaşamışlar duymak doktor tavsiyesi gelir diye yazıyorum

Amin teşekkür ederim doktorlar eve git ne olacaksa olacak diyor ya düşük yapacaksın yada devam edecek burda bu durumu yaşayıp ta deneyim sahiplerinden ne yaşamışlar duymak doktor tavsiyesi gelir diye yazıyorum
Anlıyorum sizi inanın, bende hamileliğin daha başında kalp atışını duyduktan sonra lekelenmelerim başlamıştı ve doktor bana şu anda düşebilir her an düşebilir 2 gün sonra da düşebilir bu bebek demişti.
Öyle korktum ve şaşırarak çıktım ki ağlayamamıştım bile o an. Ve 1.5 ay boyunca o lekelenmeler devam etti ve bir gün tak diye kesildi. Bebeğim hala benimle beraber. İnan bana eğer nasibinde varsa bu tatlı bebekler seninle kalıcak, Rabbim sana tutunmalarini nasip etsin annelerine sımsıkı tutunsunlar

Amin çok teşekkür inşallah benimde tez zamanda bianda kesilir ikimizde sağlıklı bir şekilde hamileliğimize devam eder sağlıkla kucağımıza alırız benden vazgeçmezler inşallah

Amin çok teşekkür inşallah benimde tez zamanda bianda kesilir ikimizde sağlıklı bir şekilde hamileliğimize devam eder sağlıkla kucağımıza alırız benden vazgeçmezler inşallah
Amin aminn Rabbim yardımcimiz olsun. Tüm hamileler yavrucaklarini kucağına hayırlı sağlıklı şekilde alabilsin bizde dahil

GEcmis olsun ayni durum bende de oldu emek hoca bir igne vurunmami soyledi onu vurdurdum ismini hatirlamiyorum 4 sene onceydi. Bana da sizin. Gibi acilde dusecekse zaten duser deyip eve gondermislerdi.

Teşekkür ederim bilmiyorum çaresizce bekliyorum
Tup bebekte cogunlukla oluyor bu kanamalar surekli uzanin ama ayaklarinizi hafif yuksekte tutun yastik falan koyun. Cok gecmis olsun Rabbim bagislasin evlatlarinizi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…