- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
Rica ederim cnm hayırlı olsunteşekkür ederim canım Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim cnm hayırlı olsunteşekkür ederim canım Allah razı olsun
amin canımRica ederim cnm hayırlı olsun
sonucunuz ne olduHerşey güzel ilerlesin benim Mayıs'ta raporum çıktı temmuz da baslayacaktim hastanr tadilatı ile ekime nasip oldu şimdi sonuç için bekliyorrum
Canim ne yaptın gidebildin mi 4 bucuga kadar oradaydim bbende ama yogundmsonucunuz ne oldu
Eşim iş yerinden izin alamadığı için gidemedim canım yarın sabah için randevu aldım senin nasıl geçti ne aşamadasınCanim ne yaptın gidebildin mi 4 bucuga kadar oradaydim bbende ama yogundm
Yarın ilaçlara basliyorum cnm pazartesi gidiyorum sabahtan yine bakalimEşim iş yerinden izin alamadığı için gidemedim canım yarın sabah için randevu aldım senin nasıl geçti ne aşamadasın
Hayırlı olsun canım inşaallah pozitifi görürsün ben de yarın gidip bilgi alacağım nisanda tüp bebek yaptırdım negatif oldu biraz dinlenip başlayacağım öncesinde araştırıyorum inşaallah en doğru zamanda karar verip başlarım pozitifi görürümYarın ilaçlara basliyorum cnm pazartesi gidiyorum sabahtan yine bakalim
İnşallahHayırlı olsun canım inşaallah pozitifi görürsün ben de yarın gidip bilgi alacağım nisanda tüp bebek yaptırdım negatif oldu biraz dinlenip başlayacağım öncesinde araştırıyorum inşaallah en doğru zamanda karar verip başlarım pozitifi görürüm
Hamileyim 35+3 doğum için geri sayimdayimsonucunuz ne oldu
Hayırlı olsun canımHamileyim 35+3 doğum için geri sayimdayim
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım
İnternetten alınan randevular muayene randevusu diye biliyorum görüşme randevusu için üniteyi aramalısınız ben öyle yapmıştım ocak ayında şimdi değişti mi bilmiyorum ama en son bu şekildeydi sistemİnternetten randevu aldım randevuların hepsi açık boş görünüyor emek hoca izinliyse kim bakıyor siz ne zaman gideceksiniz
İnternetten aldığım randevuda asistanlar görüştü muayene etmedi asistan testleri yapmamı söyledi testlerden sonra tekrar randevu alıp evraklar verilecekmiş bir ayda tamamlanıyormuş sonra adette doktor muayene ediyormuş ünite telefonlara cevap vermiyor üniteye gittiğimde de bunları söyledi değişmiş demek ki sağolunİnternetten alınan randevular muayene randevusu diye biliyorum görüşme randevusu için üniteyi aramalısınız ben öyle yapmıştım ocak ayında şimdi değişti mi bilmiyorum ama en son bu şekildeydi sistem
Transferin oldu muYarın ilaçlara basliyorum cnm pazartesi gidiyorum sabahtan yine bakalim
Evet cnm negatif sonclandiTransferin oldu mu
Hakkında hayırlısı olsunEvet cnm negatif sonclandi
Merhana ben yeni uyeyim elinizde hala ilaçlar var miMerhaba hanımlar elimde tüp bebek ilaçları var ücretli vermeyi düşünüyorum 4kutu gonalf450 4 kutu cetrotide var
Ben de 2 kutu gonal fMerhana ben yeni uyeyim elinizde hala ilaçlar var mi