Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

banada yazdı canım 500 mg lık ilk gebeliğim kimyasal olduğu için yazdı ama bende pko var şeker insülin normal ama sende de pko vardır
Aynn pcos var sadece sorn oalrak bende ama sekr insilun dorencm normal seviyede ama beni mahvetti dun igneleri yazdirmaua gittim yarim yarim ic dedi ayni olursan ceyrek ceyrek ic dedi ennson sandm yala yala birak diyecek 😂 en az ictgnde bile etkilenirsen birak dedi

Belki bilmek isteyen olur ben dun aldm iki kutu gonalf 450 bir adet ovitrelle catlatma ignesi 626 lira tuttu eczaci normal alsaydinz bin tl yi gecerdi demis esime yinede cok sukur uyguna aldk

Kızlar merhaba, son durumlar nedir, neler yaptınız ? Geçen hafta opu işlemim oldu benim. Embriyolarım donduruldu kasımda inşallah transfer olacak 🙏
Mrb canım benim için bitti çocuk hayal bile değil artık 😢ameliytta çıkış olmadı. Rabbim sizin emklerinizi boşa çıkarmasın kucaklarınızı doldursun inşllh

Mrb canım benim için bitti çocuk hayal bile değil artık 😢ameliytta çıkış olmadı. Rabbim sizin emklerinizi boşa çıkarmasın kucaklarınızı doldursun inşllh
Rabbim ol der olur Allahtan hic bir zman umut tukenmez cuma nin yüzü suyu hürmetine sana ve isteyen herkese nasip etsin rabbim. Bnm arkadasiminda esinde sifirdi sperm emsey hast de tedavi oldu ikiside biraz cnlandiedilar istersen bi toplayinca kndini ora ilede görüşün gerekirse bn dr ismi falnda sorarm arkadasima. Üzülmemek elde degil biliyorum. Rabbim duysun sesimizi bugunki sela ezan arası kuran okummamda dua edecegim eşine. Ismi ne esinin ismine edeyim🙏 Sende et kuzum gecen hafta sela ezan arasi cuma suresinjn 9-10_11 aytlerini oku uckez biliyorsan yasin turkcesine cevrilmisini rababm hic bos cevirmedi. Allah buyuk ne gelirde başımızın üstüne. Iki kiislikte cok guzrl bir ailesinz belki hayrli bir evladn olmayacakti suan nasip etmedi rababm hic bilemeyiz. Gonlundekini hayra cevirip nasp etsn Allahim sen dik dur esinjn yaninda dur bazen hersey cocuk degl. Siz iki kisilikte guzel bir ailesiniz bunu unutma bnm esm beni hep boyle teselli eder. Suan esin senden daha kotu histedir bizim gibi degiller. Boyle durumda daha mahcuplar. Suanki üzüntünü bin kat sevincini yasa cok uuzn oldu ama destek olmak istedim. Elimden dua ve teselliden baska keske bisey gelse senin icin 🙏😥

Canım çok üzüldüm gerçekten 😔 Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine hepimizin sesini duysun inşallah 🙏 Sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Üzülme desemde üzüleceksin biliyorum ama bol bol dua et nolur eğer Allah izin verirse neden olmasın. Yoktan var eden Allah elbet bir şifa verir ve oluverir bilemezsin. Bende dua edicem sizin için 🙏 Siz birbirinize sıkı sıkı tutunun. Şuan en çok birbirinize ihtiyacınız var. Allah’ım sana güç kuvvet versin. Sabrının sonu selamet olsun inşallah 🙏

Muhakkak ki bize zor olan Rabbim icin cok kolaydir ol der olur umudunuzu yitirmeyin inşallah Allah im kendi hazinesinden size evlat nasip eder 🤲

2.aşılamam bugün yapıldı. İlk aşılamam çok rahat olmuştu. 2.aşılamam ise inanılmaz sıkıntılı geçti. Yine Emek hoca değil asistanlarından biri yaptı.

Spektekulumu çok zor yerleştirdi, canımı inanılmaz yaktı bu kez. Sonra tepemdeki diğer 2 hemşire 'çok güzel oldu sizde gördünüz diğmi tamam... ' diğerek saniyeler içinde dağıldılar başımdan. Sanki dalga geçer baştan savma yaptık hadi dağılın modu hissettim.

Aşılamamı yapan asistan Spektekulumu 5 dakika boyunca içimden çıkarmadı-bekletti, canım yanarak bekledim çatalda. İlk aşılamamda Spektekulum hemen çıkarılmıştı.

Sonra giyinmek için kalktığımda inanılmaz bir mide bulantısı ve başdönmesi yaşadım. İlk aşılamamda hiç hissetmediğim şeylerdi.

Eve gidip uzandım, yaklaşık 3 saat sonra tuvalete gittim ve kanamam olduğunu gördüm.

Aynn pcos var sadece sorn oalrak bende ama sekr insilun dorencm normal seviyede ama beni mahvetti dun igneleri yazdirmaua gittim yarim yarim ic dedi ayni olursan ceyrek ceyrek ic dedi ennson sandm yala yala birak diyecek 😂 en az ictgnde bile etkilenirsen birak dedi
Bana hiç dokunmadı canım normal içiyorum sabah akşam bir tane sorun olmuyor

Canım teseden başka bi işlem daha vardı ondan deneseniz olur belki. Madamoisellee Madamoisellee izlenebilecek yollar konusunda bu arkadaşa yardımcı olur musun?

Canım teseden başka bi işlem daha vardı ondan deneseniz olur belki. Madamoisellee Madamoisellee izlenebilecek yollar konusunda bu arkadaşa yardımcı olur musun?
Canım Sperm bulmak için en son Mikro tese yapıyorlar ve ameliyatta çıkmazsa herşey başa dönüyor. Yani gerçekçi olmak gerekirse son işlem ameliyatla sperm aramak. Sperm bulunmadığı durumlarda Rosiye geçilir, hücre toplandıysa eğer onun seviyelerine bakılır ve şansınızı Roside deneyebilirsiniz.

Ama tabiki yılmak yok, mücadeleye devam. İşinin ehli bi doktorda güzel bi tedaviye başlayıp tekrar denemek şuan en mantıklı karar olur.

Canım hemen karamsarlığa kapılma. Eşin hangi sebeple Azospermiydi öncelikle öğrenebilirmiyim?

Hangi doktorda ne kadar süre tedavi olup ameliyata alındınız? Bunlar cok önemli.
Bazı arkadaşlarımızda duyuyorum 1-2 ay tedavi edip ameliyat ediyorlar ve birşey yok diyip umutları yok ediyorlar.
O yüzden şuan tamamen ayağa kalk ve tekrar bi şansınız olabileceğini unutma.
Hiç sperm bulunamaması durumlarında Rosi tekniğiyle denersiniz şansınızı.

Eşini al detaylı sperm testi verebileceğiniz bi merkeze git, olan hücrelerin seviyeleri neymiş bunu öğren. Bu çok önemli.
Şuan Türkiyede sadece o hücrelerden doğan bi sürü bebek var. Hücreleri öğrendikten sonra iyi bi doktor arayışına gir, tavsiyem hemen kesmeye meraklı olmayan bi doktor olması ve Tamamen ilk etapta tedavi odaklı bi doktor olması.

Dedigim gibi sakin korkma ve Umudunu kesme.
2. Veya 3. Teselerinden çıkan spermlerle anne-baba olanları biliyorum.

İlk aşılamada 2 adet Gonal F+1Çatlatma İğnesi+1 Letu aldırdılar. 670 TL verdim toplam.

Gonal F i 37,5 kullandım ilk aşılama süreç boyu o yüzden 1 paketi hiç açmamıştım bile. Bu İkinci aşılamada sadece Çatlatma İğnesi yazdırdım, oda 42 TL.
Aşılama oldunuzmu bn pazartesi olucam

Merhaba arkadaşlar. 😊 esim azospermi 1 2 hafta icinde ameliyat olcak Melih Culha 'da .. bizim biraz riskli esim hemofili hastası kanamasi durmayabilir korkumuz var. Bundan sonra ki süreç tup bebek bize onerebileceginiz iyi bir doktor varmı. Raporumuz var fiyat ne kadar oluyor ?

Merhaba arkadaşlar. 😊 esim azospermi 1 2 hafta icinde ameliyat olcak Melih Culha 'da .. bizim biraz riskli esim hemofili hastası kanamasi durmayabilir korkumuz var. Bundan sonra ki süreç tup bebek bize onerebileceginiz iyi bir doktor varmı. Raporumuz var fiyat ne kadar oluyor ?
Umuttepede ilk deneme 1500 civarı. Benim ilaçlar 2300 tuttu. Burda Emek Hoca var o yapıyor. 🤗

X