- 13 Ocak 2020
- 44.573
- 167.946
- 33
Alttan da kaç folikülün var bakarlar bebeğim.Ayy baksnlar simdi adetli istiyorlar ya alttan mi bakiyorlar. Kandan hormon vs ignelere baslamadan illa biseye bakiyorlardir ama neye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alttan da kaç folikülün var bakarlar bebeğim.Ayy baksnlar simdi adetli istiyorlar ya alttan mi bakiyorlar. Kandan hormon vs ignelere baslamadan illa biseye bakiyorlardir ama neye
Hele bele kan viran icinde bu kadinalrn cilesiAlttan da kaç folikülün var bakarlar bebeğim.
Alıştım ben yavrum klomen zamanlarındanHele bele kan viran icinde bu kadinalrn cilesi
Insallah canimRabbim yüzünüzü güldürsün. İnşallah ameliyat sorunsuz geçer.
En de hormon profili olcam suan adet gördüm sali günü gitcem randevu aldim inferliteye ama dogru mu ayy bilmiyorum bi tek onda bosluk vardı ondan aldım nasil oluyor bilmiyorum cok stres yaptım bilgisi olan varmı kızlarAyy baksnlar simdi adetli istiyorlar ya alttan mi bakiyorlar. Kandan hormon vs ignelere baslamadan illa biseye bakiyorlardir ama neye
Rapor icin kagit verdiler orda yazıyorEn de hormon profili olcam suan adet gördüm sali günü gitcem randevu aldim inferliteye ama dogru mu ayy bilmiyorum bi tek onda bosluk vardı ondan aldım nasil oluyor bilmiyorum cok stres yaptım bilgisi olan varmı kızlar
Evet canım alttan muayene oluyor yineAyy baksnlar simdi adetli istiyorlar ya alttan mi bakiyorlar. Kandan hormon vs ignelere baslamadan illa biseye bakiyorlardir ama neye
Normalde ben ilk Emek hocanın özeline randevu alıp gitmiştim ama artık özel muayene kabul etmiyor. Takipli hasta olduğum içinde bilmiyorum ama size verilen kağıtta ne yazıyorsa ordan alınRapor icin kagit verdiler orda yazıyor
Himm bana o kağıdı inferlite den vermislerdi bakalim sali gunu gidince gorcez bakalimNormalde ben ilk Emek hocanın özeline randevu alıp gitmiştim ama artık özel muayene kabul etmiyor. Takipli hasta olduğum içinde bilmiyorum ama size verilen kağıtta ne yazıyorsa ordan alın
Rica ederimzzazu verdigin nodan simdi erkenden aradm semra hemsire diye bir bayan yarin gelin dedi randevusuz sorn. Olur mu dedim benm admi deyin dedi insallah bakalim yarin giderm tskler canm o numarayi atmasan ben öbür taraftan zor ulasirdm
Merhaba hormon profili icin randevu nerden alcaz yada arayabilcegimiz numara banada atabilirmisinizzzazu verdigin nodan simdi erkenden aradm semra hemsire diye bir bayan yarin gelin dedi randevusuz sorn. Olur mu dedim benm admi deyin dedi insallah bakalim yarin giderm tskler canm o numarayi atmasan ben öbür taraftan zor ulasirdm
Merhaba canım onu bilmiyorum. Sekreterliği arayıp öğrenebilirsin. 0 (262) 303 71 38 bu numaradan sekreterliğe sor. Ama hemen açmıyorlar öğleden sonra meşgul çalsada art arda ara.Merhaba hormon profili icin randevu nerden alcaz yada arayabilcegimiz numara banada atabilirmisiniz
Hormon icin poliklinik 3ten canm henuz evrak asamasindasn galiba bu tüp bebek unitesinin numarasi zzazu yazmis o numaraMerhaba hormon profili icin randevu nerden alcaz yada arayabilcegimiz numara banada atabilirmisiniz
Klomen femera muaddili o.Letu ilac yazdilar ama bu knserle alkali bir ilac daha once kullanan varmi asilama oncesi
Eczaciyi aradm elinde varmi baslamma lazm bn gebzeye gelene kadr yoksa getir die knser ilaci sen napcan onu deyince bi an garip oldmKlomen femera muaddili o.
O daha az kullanılır diğerlerine göre. Klomenin filan da içinde onun gibi şeyler yazıyo.Eczaciyi aradm elinde varmi baslamma lazm bn gebzeye gelene kadr yoksa getir die knser ilaci sen napcan onu deyince bi an garip oldm