- 18 Ağustos 2015
- 94
- 52
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebebsiz infertilite dediler yani hicbirseyim yokken kalamadım 5 yıl bekledim baktim zaman gidiyo emek hocanın yanında buldum kendimi canm herşeyin sebebi bence beyin kafaya takmiycaksin oğlumu kucagima aldım hic korunmadim zaten kalamıyorum dedim hamile kalacağım aklima bile gelmiyordu 6 ay sonra bir baktim hamileyim şok olduGule gule buyut bebislerini insallah.2.dogal nasil oldu peki.problem.neydi ilkinde tup yapmistiniz
Limonçicegi sen nasılsın cnm seni takip edemedim kusura bakma nasıl gidiyorçok sevindim. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Gule gule buyut canim ikisinide.sorma daha iliski sonrasi esim basliyor acaba olmusmudur demeye.regl yaklastikca habore soeuyor oldumu basladimi diye.3 senem boylw gecti ins emek hoca banada mutlulugu yasamamaa vesile olucakSebebsiz infertilite dediler yani hicbirseyim yokken kalamadım 5 yıl bekledim baktim zaman gidiyo emek hocanın yanında buldum kendimi canm herşeyin sebebi bence beyin kafaya takmiycaksin oğlumu kucagima aldım hic korunmadim zaten kalamıyorum dedim hamile kalacağım aklima bile gelmiyordu 6 ay sonra bir baktim hamileyim şok oldu
Rabbim tez zamanda bu duyguyu ınsallh sizede tattırır
Iyiyim canım, başlamadım adet olmadim çünkü daha. Bugünlerde olmam lazim ama gecikti yine. Cuma günü gidip ilaclari yazdıracam raporun gunu geçecek yoksa.Kbdemirel canım nasılsın tedaviye başladın mı?
Yaa öyle mi. O zaman vakit kaybetmeden ilaçları yazdırmak en iyisi rapor süresi dolmasın Allah korusunIyiyim canım, başlamadım adet olmadim çünkü daha. Bugünlerde olmam lazim ama gecikti yine. Cuma günü gidip ilaclari yazdıracam raporun gunu geçecek yoksa.
Aynen canim. Senin 28 miydi randevu. Adetin üçüncü günü olan tahlilleri, esinin yeni tahlili falan hepsini götür. Uğraşmazsın bi daha. Bide amh da baktir mutlaka. En cok onu soruyor doktorYaa öyle mi. O zaman vakit kaybetmeden ilaçları yazdırmak en iyisi rapor süresi dolmasın Allah korusun
Ay unuttum amh baktıracaktım regl olunca baktırayım canım bir o eksik. Evet 28i randevu günüm saat 12de canım. Yarın umuttepeye gideceğiz evrakları teslim edeceğiz rapor içinAynen canim. Senin 28 miydi randevu. Adetin üçüncü günü olan tahlilleri, esinin yeni tahlili falan hepsini götür. Uğraşmazsın bi daha. Bide amh da baktir mutlaka. En cok onu soruyor doktor
Adetin ne zamanAy unuttum amh baktıracaktım regl olunca baktırayım canım bir o eksik. Evet 28i randevu günüm saat 12de canım. Yarın umuttepeye gideceğiz evrakları teslim edeceğiz rapor için
22sinde olmam lazım eğer gecikmezse o tarihte olursam 24ünde giderim kan vermeyeAdetin ne zaman
Randevunda o zaman olsa ne guzel olurdu başlardınız hemen22sinde olmam lazım eğer gecikmezse o tarihte olursam 24ünde giderim kan vermeye
Evet ya gerçekten tam adetim bitiyor arkası randevu günü. Keşke denk gelseydi ocak ayına kalmazdımRandevunda o zaman olsa ne guzel olurdu başlardınız hemen
Belki 26 sinda falan olsan :) olur yine. Ben de adet yeni bitince gittim 1 aydir bekliyorum boşuna. Pisman oldum, bilsem 2. gün giderdimEvet ya gerçekten tam adetim bitiyor arkası randevu günü. Keşke denk gelseydi ocak ayına kalmazdım
Hadi ya seninde mi öyle oldu 2. Yada 3. Günü muayene etse oluyor değil mi reglim geciksin diye dua edeceğim aklıma gelmezdi randevu alırken hiç bunu hesap etmemistimBelki 26 sinda falan olsan :) olur yine. Ben de adet yeni bitince gittim 1 aydir bekliyorum boşuna. Pisman oldum, bilsem 2. gün giderdim
Bende etmedim işte hesap. 2. Gunu başlayacak galiba ignelere. Insallah pazartesi olurum ,istanbula gitmisken bir daha geri dönmeyeyim izmite.Hadi ya seninde mi öyle oldu 2. Yada 3. Günü muayene etse oluyor değil mi reglim geciksin diye dua edeceğim aklıma gelmezdi randevu alırken hiç bunu hesap etmemistim
Ay inşallah ya. Zaten bu yollar nasıl olacak hiç bilmiyorum gölcükten istanbula git gel. Umuttepeye çıkmak bile gözümde büyüyorkenBende etmedim işte hesap. 2. Gunu başlayacak galiba ignelere. Insallah pazartesi olurum ,istanbula gitmisken bir daha geri dönmeyeyim izmite.
Evet bide gölcük seninAy inşallah ya. Zaten bu yollar nasıl olacak hiç bilmiyorum gölcükten istanbula git gel. Umuttepeye çıkmak bile gözümde büyüyorken
Aynen öyle canım. İnşallah pozitif görürüz bunca şeye değerEvet bide gölcük senin
Aminn insallahAynen öyle canım. İnşallah pozitif görürüz bunca şeye değer