Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhaba çağdaş bey benim doktorum kendisi bazı günler Kocaeline kocaeli tıp merkezine geliyor diğer günlerde istanbulda

Gule gule buyut bebislerini insallah.2.dogal nasil oldu peki.problem.neydi ilkinde tup yapmistiniz
Sebebsiz infertilite dediler yani hicbirseyim yokken kalamadım 5 yıl bekledim baktim zaman gidiyo emek hocanın yanında buldum kendimi canm herşeyin sebebi bence beyin kafaya takmiycaksin oğlumu kucagima aldım hic korunmadim zaten kalamıyorum dedim hamile kalacağım aklima bile gelmiyordu 6 ay sonra bir baktim hamileyim şok oldu
Rabbim tez zamanda bu duyguyu ınsallh sizede tattırır

Sebebsiz infertilite dediler yani hicbirseyim yokken kalamadım 5 yıl bekledim baktim zaman gidiyo emek hocanın yanında buldum kendimi canm herşeyin sebebi bence beyin kafaya takmiycaksin oğlumu kucagima aldım hic korunmadim zaten kalamıyorum dedim hamile kalacağım aklima bile gelmiyordu 6 ay sonra bir baktim hamileyim şok oldu
Rabbim tez zamanda bu duyguyu ınsallh sizede tattırır
Gule gule buyut canim ikisinide.sorma daha iliski sonrasi esim basliyor acaba olmusmudur demeye.regl yaklastikca habore soeuyor oldumu basladimi diye.3 senem boylw gecti ins emek hoca banada mutlulugu yasamamaa vesile olucak

Aynen canim. Senin 28 miydi randevu. Adetin üçüncü günü olan tahlilleri, esinin yeni tahlili falan hepsini götür. Uğraşmazsın bi daha. Bide amh da baktir mutlaka. En cok onu soruyor doktor
Ay unuttum amh baktıracaktım regl olunca baktırayım canım bir o eksik. Evet 28i randevu günüm saat 12de canım. Yarın umuttepeye gideceğiz evrakları teslim edeceğiz rapor için

Belki 26 sinda falan olsan :) olur yine. Ben de adet yeni bitince gittim 1 aydir bekliyorum boşuna. Pisman oldum, bilsem 2. gün giderdim
Hadi ya seninde mi öyle oldu🤔 2. Yada 3. Günü muayene etse oluyor değil mi 😄 reglim geciksin diye dua edeceğim aklıma gelmezdi 🙈 randevu alırken hiç bunu hesap etmemistim

Hadi ya seninde mi öyle oldu🤔 2. Yada 3. Günü muayene etse oluyor değil mi 😄 reglim geciksin diye dua edeceğim aklıma gelmezdi 🙈 randevu alırken hiç bunu hesap etmemistim
Bende etmedim işte hesap. 2. Gunu başlayacak galiba ignelere. Insallah pazartesi olurum ,istanbula gitmisken bir daha geri dönmeyeyim izmite.

X