Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DOktormu söyledi o ilacı kendinizmi kullandınız biz amelyat gerekli değil dendi erkek faktoru cok daha önemli kafam cok karısık bir kerenededik olmadı yine olmıcak gibi geliyoe sizim oldumy bebişHarekette sorun varsa bol incir ve pharmaton zinco kullandık etkısını gördük ve varıkosel amelıyatı olduk
Varıkosel eşimin hıxını cok düşürmüştü ve ilk üç ay vıtamın ve klomen önerıldı ama hiç bır işe yaramadı ve varıkosel varsa eşte tüp benekte tutmaması çok yuksek oluyormuş ve bızde hmn ameliyat olduk 3 ay veya 6 ayda artıs olur dedı dr hiç işac vermedı ama bn proxeed plus aldım eşime üç ayda cok az bıse farkettı ama dger 3 ayda okadar cok artıs oldukı eşim hacamat oldu ve pharmaton zinco kullandı ve çokta incir yedı ve deger fırlamış şimdi yeni cıktıgı için dr üç ay bekleyın notmal dedı olmazsa tüp önerdı pharmaton ve zınco vıtamın ilaclarıDOktormu söyledi o ilacı kendinizmi kullandınız biz amelyat gerekli değil dendi erkek faktoru cok daha önemli kafam cok karısık bir kerenededik olmadı yine olmıcak gibi geliyoe sizim oldumy bebiş
Merhaba benim 3.gun embriyosuydu.tuttu devami gelmedi 9 haftalikken kalp atiai durdu.Merhaba arkadaşlar. Tedaviye başlayıp gebelik elde eden arkadaşlara bir sorum olacak. Kaçıncı gün embriyolarınız yerleştirildi?
Bursa uludağ üniversıtesı burhan coşkun harıka doktor cok yardımcı oldu bızeHangi doktora gittiniz canım aslında hacamettt yaptırabiliriz suan gerçekten ruhhen kötü hissediyoeum rabbim nasip etsin herkese allahım amin❤
Ben reglimin 3.gününü bekliyorum 3-5güne giderim diye düşünüyorum yani umarımKizlar yakin zamanda emek beye gidicek olan varmi?
Yarin gidicem ben kontroleKizlar yakin zamanda emek beye gidicek olan varmi?
Yakın zamanda gidecek biri yardımcı olmazsa süre içinde ben gidersem bi sorarım ama ilaç yazımı için kayıt açılması gerekiyorsa tckn ile işlem yapılır mı sen olmadan bilemedim bankoyu arayıp bi sor istersen eğer olur derlerse yardımcı oluruzKizlar ben yeni ise basladim bugun .o yuzden izin almami imkani yok.bana cetrotide yazmamis emek bey.emek beye msj atsam olur derse gidicek olanlardan biri zahmet olmazsa bana yazdirip sifreyi mesaj atabilirmi?ilac pahali ve ilac suremin bitmesinede 8 gun kaldizor durumda kaldim.
Haber edersin inşallah şu 3-5günde giderim xe yardımım dokunur sana. Emek beye nasıl ulaşıyorsun sen nerden yani?Evt aricam canim ama onalrin hatasi yani insalalh yardimci olurlar.emek beyede msj aticam.
Cok sagol canim.teli var bende msj atıyorum.ilk denememde vermisti catlatma igneelrini vurunca bana yaz diye.Haber edersin inşallah şu 3-5günde giderim xe yardımım dokunur sana. Emek beye nasıl ulaşıyorsun sen nerden yani?
Ooo iyiymiş. Canım ben adet oldum yarın gideceğim umuttepe görüşebildin mi senCok sagol canim.teli var bende msj atıyorum.ilk denememde vermisti catlatma igneelrini vurunca bana yaz diye.
Gonal f ve luveris dışarıda - cetrotide ovitrelle gonapeptyl dolaptaKızlar siz gonal f nerde saklıyorsunuz
Teşekkür ederim canım üstündede dısarda diyoe ama bazı formlarda buzdolabı demişler kafam karıstı bi an:)Gonal f ve luveris dışarıda - cetrotide ovitrelle gonapeptyl dolapta