Benim de amacim reglin 2. yada 3. Gunu alip neye baslanacaksa uzamasin baslasin diye ugrasiyorum.aramaya devam o zaman.Randevusuz etmezler canm.acilmasini bekle elbet bi gun bosalir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de amacim reglin 2. yada 3. Gunu alip neye baslanacaksa uzamasin baslasin diye ugrasiyorum.aramaya devam o zaman.Randevusuz etmezler canm.acilmasini bekle elbet bi gun bosalir.
kullandigin ilaclardan kaynaklanmis olabilir.Kızlar Dün itibariyle aşılamam oldu çatlatma iğnesini 36saat öncesi vurdum ama dün ovulasyon testiylr baktım hala çatlamamıştı bugunde baktım hala koyu acaba yapılan işlem boşunamı oldu yumurtam çatlamamş hala
Kafam çok karışık yine hiçkullandigin ilaclardan kaynaklanmis olabilir.
Ben 1 kere catlatma ignesi olmustum reglime yakin test yaptigim da cift cizgi cikmisti kullanilan ilaclar cok etkili oluyor ve ondan dolayiydi. Rahatla inan ki ugrastikca daha da canin sikiliyor akisina birak bir daha ki ay kendine kizacaksin neden boyle yaptim moralimi bozdum diye dusuneceksin.Bunlarin hepsi imtihan icini ferah tut kolaylikla atlatacagiz insallah.Kafam çok karışık yine hiç
İçime sinmedi işlem arrık hayırlısı bu mübarek gecede rabbim nasip etsin
amin insallah.İnşallah canım doğru söylüyorsun allahın izniyle suandan itibaren akışına bırakıcam rabbim ol demeden olmuyor dediğin gibi imtihan rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Catladigini ultrasondan goruyolar bakilmadi mi.İnşallah canım doğru söylüyorsun allahın izniyle suandan itibaren akışına bırakıcam rabbim ol demeden olmuyor dediğin gibi imtihan rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Cift cizgi olmasi normal o igne zaten lh hormonu yuklu..İnşallah canım doğru söylüyorsun allahın izniyle suandan itibaren akışına bırakıcam rabbim ol demeden olmuyor dediğin gibi imtihan rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Cunku bende bu ay asilama olucam merak ettim. Bakilmasi lazimdi.Catladigini ultrasondan goruyolar bakilmadi mi.
Siz raporu nasıl aldınız ilk emek hoca ilemi görüştünüzEvet ilk emek hoca baktı bana sonra ilaç ve iğnelerden sonra arada bir hemşireler çağırıyor bana ömer hoca denk geldi 2kere yumurta takibinde ama ilk emek hoca beliriyor neye karar verilcekse
Bakmadılar bişey demedilerCatladigini ultrasondan goruyolar bakilmadi mi.
Evet özel muayene oldum aşılala olduğundan sanırım hemen oldu bazı kişilerin tüp bebek rapuruda hemen cıkıyor aslındaSiz raporu nasıl aldınız ilk emek hoca ilemi görüştünüz
Emek hoca yoğundu başka bayan doktor yaptı muaynede gibi hemende kaldırdılar pek içime sinmedi ama allah büyükCunku bende bu ay asilama olucam merak ettim. Bakilmasi lazimdi.
Sikunti yapma canim transfersen sonrada kaldiriyolar sikisik oldugumuz icin wc git otur yada uzan diyorlar.Emek hoca yoğundu başka bayan doktor yaptı muaynede gibi hemende kaldırdılar pek içime sinmedi ama allah büyük
Burda yazanlar haric daha okadar var ki hastasi bissuru keske bi tanedaha tup bbek doktoru getirseler 2 tane olsa 1 doktor la anca bukadar ilerliyo.Bugun erkenden kalktim aradim randevu almak icin yine alamadim. Emek bey bugun 3 gunluk az kisilik randevu acmis ama neredeyse o an bitmis. Simdi yine bekle ki gelsin. Bu hastanede isler ne kadar zor.5 ayi gecti tum evraklarimi teslim ettim rapor cikmadi aramadilar diye randevu almak istiyorum o da olmuyor hayirlisi.