Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kızlar Dün itibariyle aşılamam oldu çatlatma iğnesini 36saat öncesi vurdum ama dün ovulasyon testiylr baktım hala çatlamamıştı bugunde baktım hala koyu acaba yapılan işlem boşunamı oldu yumurtam çatlamamş hala:KK43:

Kızlar Dün itibariyle aşılamam oldu çatlatma iğnesini 36saat öncesi vurdum ama dün ovulasyon testiylr baktım hala çatlamamıştı bugunde baktım hala koyu acaba yapılan işlem boşunamı oldu yumurtam çatlamamş hala:KK43:
kullandigin ilaclardan kaynaklanmis olabilir.

Kafam çok karışık yine hiç
İçime sinmedi işlem arrık hayırlısı bu mübarek gecede rabbim nasip etsin🤲
Ben 1 kere catlatma ignesi olmustum reglime yakin test yaptigim da cift cizgi cikmisti kullanilan ilaclar cok etkili oluyor ve ondan dolayiydi. Rahatla inan ki ugrastikca daha da canin sikiliyor akisina birak bir daha ki ay kendine kizacaksin neden boyle yaptim moralimi bozdum diye dusuneceksin.Bunlarin hepsi imtihan icini ferah tut kolaylikla atlatacagiz insallah.

İnşallah canım doğru söylüyorsun allahın izniyle suandan itibaren akışına bırakıcam rabbim ol demeden olmuyor dediğin gibi imtihan rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah🙏

Arkadaşlar tüp bebek için evrakları vereli 4 ay oldu hemen hemen rapor onaylanmadı ne zaman arasak yogun deniyor bu durumda olan varmı bizim gibi. Birde emek hocadan randevu aldım raporun onaylanması için onun yönlendirmesi ile onaylanırmı acaba

Bugun erkenden kalktim aradim randevu almak icin yine alamadim. Emek bey bugun 3 gunluk az kisilik randevu acmis ama neredeyse o an bitmis. Simdi yine bekle ki gelsin. Bu hastanede isler ne kadar zor.5 ayi gecti tum evraklarimi teslim ettim rapor cikmadi aramadilar diye randevu almak istiyorum o da olmuyor hayirlisi.

Bugun erkenden kalktim aradim randevu almak icin yine alamadim. Emek bey bugun 3 gunluk az kisilik randevu acmis ama neredeyse o an bitmis. Simdi yine bekle ki gelsin. Bu hastanede isler ne kadar zor.5 ayi gecti tum evraklarimi teslim ettim rapor cikmadi aramadilar diye randevu almak istiyorum o da olmuyor hayirlisi.
Burda yazanlar haric daha okadar var ki hastasi bissuru keske bi tanedaha tup bbek doktoru getirseler 2 tane olsa 1 doktor la anca bukadar ilerliyo.

Insallah yaza kalmayiz hic birimiz ama benim temmuz ayina sarkicak gibi tedavim, doktorlar izinlerini ne zaman kulaniyo yada izinli olduklarinda tedaviye ara mi veiliyo yoksa yerine biri mi bakiyo, bilen var mi.

X