• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli, Sakarya ve Civar İller, İftar Yapmak İstesek Kimler Gelebilir Bakalım ?

tamam canlarım kocaeli diyelim, sakaryadan gelebilecek arkidişlerim de gelsin ama, çok merkezi biyerde yaparız olar mı :1hug:

bakın liste yaptım

gelenler : melocum, meraklı, nehir21, pamukprensespathem, fatolina, berna41, patria, pembeperi, nurbeyza, on41, panter_f

haber beklediklerim : sel, evrim_2008, kısmetsiz_kedi, roşum

bunun dışında da herkese açıktır buluşmamız :lepi:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Tatildeyim naaan,yoksam bırcımı da alır gelerdim,bakardı yolda bebeme mirmirmirmirmafoldumben
Roşumla kedim de orada,nehirim,pathem üf yaaamafoldumben
Ben bu grubu istanbula alsam bi araopuyorumnanaktan

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Tatildeyim naaan,yoksam bırcımı da alır gelerdim,bakardı yolda bebeme mirmirmirmirmafoldumben
Roşumla kedim de orada,nehirim,pathem üf yaaamafoldumben
Ben bu grubu istanbula alsam bi araopuyorumnanaktan

26sına dönmemiş mi olceksin mafoldumben
du bakalım dilahatınım gün doğmadan neler doğar, belki belki size de uydurabiliriz delikafadulden
anam ne güzel olur ya, istanbul dersen bi ben gelirim sanırım, beni de hep görüyosun zati kaydirigubbakcemile3

26sına dönmemiş mi olceksin mafoldumben
du bakalım dilahatınım gün doğmadan neler doğar, belki belki size de uydurabiliriz delikafadulden
anam ne güzel olur ya, istanbul dersen bi ben gelirim sanırım, beni de hep görüyosun zati kaydirigubbakcemile3
Seni temelli alcem,derin çalışmalardayım :delphin:

çenoem izmitte merkede bi yer olursa sanırsam olabilüü...eltimide alırım yancağızıma ..
diloşşşşş kıs sen gelemicen miii:sinifsinif:

tamam canlarım kocaeli diyelim, sakaryadan gelebilecek arkidişlerim de gelsin ama, çok merkezi biyerde yaparız olar mı :1hug:

bakın liste yaptım

gelenler : melocum, meraklı, nehir21, pamukprensespathem, fatolina, berna41, patria, pembeperi, nurbeyza, on41, panter_f

haber beklediklerim : sel, evrim_2008, kısmetsiz_kedi, roşum

bunun dışında da herkese açıktır buluşmamız :lepi:

anam çenemin haber bekledii listedemişim onçüün haber ediim dedim,
şimci ben çok istiidim yaa:sinifsinif: tarihi görünce dumur oldum cnmcım,
26 sında cnm kardeşimin kına gecesi ,ertesi günde düğünümüz var,
ben acaip yoğun olucaam için katılamıcam,:çok üzgünüm:kısmet değilmiş yaa,
nediyim bende fotolara bakarımakannehir

roşum tüh ya :gitme:
o zaman bi buluşma daha yapmak farz oldu hihoyyyt
hem ona diloşumuz da gelir bırcıyı alıp delikafadulden

kısmetsizim evet izmit merkezde sizin en kolay bulabileceğiniz şekilde yaparız hihoyyyt

benim de reeldeki seninkine yetişemiyor diloşum Şeniz

hemen yarın buluşuyoruz mintim :roflol:
hayır yani önümde engel olmasın :kedi:
ya bu saktakiler adamı deli eder mintim, yeryüzünde buluşamadığım tek insan evladı onlar kalacak bu gidişle :gitme:
buluşmalara doymuyorsun çenoş sen saktakıları tek tek ziharet et hem bütüm illeri görmüş olursun

bi kerem eltin seni yancazına alıp düğüne götürcek naabeerkaydirigubbakcemile

roşum tüh ya :gitme:
o zaman bi buluşma daha yapmak farz oldu hihoyyyt
hem ona diloşumuz da gelir bırcıyı alıp delikafadulden

kısmetsizim evet izmit merkezde sizin en kolay bulabileceğiniz şekilde yaparız hihoyyyt

çenemcim ben düğünü unutmuştum yıfrım..bilindiği üzere eltimve ben ayrılmazbi bütünüz..çok üzgün olaraktan bi dahaki sefere görüşürüz diyorumm :sinifsinif:

buluşmalara doymuyorsun çenoş sen saktakıları tek tek ziharet et hem bütüm illeri görmüş olursun

artık yaşlandım heralde, bu aralar başka illere gidemiyorum umudum kaydirigubbakcemile3

çenemcim ben düğünü unutmuştum yıfrım..bilindiği üzere eltimve ben ayrılmazbi bütünüz..çok üzgün olaraktan bi dahaki sefere görüşürüz diyorumm :sinifsinif:

kısmet diğilmiş kısmetsizim akannehir
sizin de gelebileceğiniz bi buluşma söz ayarliciim :1hug:

meraklii seni göremicem ben :gitme:
26 sında adanadan önmüş olucem o yuzden 27 sı gelebiliyom ancak :bbo:

Back