• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli, Sakarya ve Civar İller, İftar Yapmak İstesek Kimler Gelebilir Bakalım ?

yatılı mı :jeyyar: gelirim kız, biliyosun şakam yok :roflol:
söylediğine pişman olursun valla :roflol:
ama gebe kadın akşam olunca evime dönim ben, beray cadısına da gidelim beraber delikafadulden
ayy allam seviyorum sizi ya opuyorumnanaktan

bende kocaeliden kızlar.. iftarın nerde olacağı önemli :lepi: izmit çarşı olursa gelebilirim

canım iftar için gerekli katılımı sağlayamadık ama bayramdan sonra ayın 26sında toplanmayı düşünüyoruz uyar mı delikafadulden

çeneeeee ben şimdi gördüm yafdelikafadulden

ben de ben de ben deehihoyyyt

yer,zaman,mekan,tarih farketmez

ama biliosun izmire gidicem dönünce olursa gelirim:sm_cool:

dip not:25 dönüyorum:sinifsinif:

canım iftar için gerekli katılımı sağlayamadık ama bayramdan sonra ayın 26sında toplanmayı düşünüyoruz uyar mı delikafadulden

çenebazım benide sakın unutma.ama bana hatırlatman gerek sonra sana özelden cebimi yazarım nezaman toplanacağımızı söylersen sevinirim.opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyy.. bizim kızlar burdaymış da ben daha yeni görüyorum yaaaaaaaaaaaaa.. :sinifsinif:
kaçgündür siteye girmemiştim mesajını yeni gördüm Çenebazım.. delikafadulden
haber verdiğin için sağol canım.

tabiikiiiiiiii geliriim... :lepi:

çeneeeee ben şimdi gördüm yafdelikafadulden

ben de ben de ben deehihoyyyt

yer,zaman,mekan,tarih farketmez

ama biliosun izmire gidicem dönünce olursa gelirim:sm_cool:

dip not:25 dönüyorum:sinifsinif:

çenebazım benide sakın unutma.ama bana hatırlatman gerek sonra sana özelden cebimi yazarım nezaman toplanacağımızı söylersen sevinirim.opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyy.. bizim kızlar burdaymış da ben daha yeni görüyorum yaaaaaaaaaaaaa.. :sinifsinif:
kaçgündür siteye girmemiştim mesajını yeni gördüm Çenebazım.. delikafadulden
haber verdiğin için sağol canım.

tabiikiiiiiiii geliriim... :lepi:

tamam şekerler 26sında görüşmek üzere delikafadulden
pembeperim 25inde döneceksen 26sı uyar demi
berna ablacım haber veririm tabi :teytey:

çenm kıs şimdi son tarih 26sımı...yer bellioldu mu

evet hayatım, 26sında buluşuyoruz :teytey:
gelirim diyenlerin hepsi kocaelinden olduğu için kocaeli olur diye düşünüyodum

ama sen geliceksen ve kocaeline gelmem zor olur diyosan diğer arkadaşlara da sorup ortada biyer ayarlayabiliriz belki delikafadulden

aslında ben sapancayı çok severim :asigim:

ama gebzeden gelen arkadaşlar da var :bbo: sen gelebilirmisin de bakim bana :asigim:

cene bende gelirimm no problemo amma sapanca olursa manzara ortam felan daaa hos olar sankim

tamam canlarım kocaeli diyelim, sakaryadan gelebilecek arkidişlerim de gelsin ama, çok merkezi biyerde yaparız olar mı :1hug:

bakın liste yaptım

gelenler : melocum, meraklı, nehir21, pamukprensespathem, fatolina, berna41, patria, pembeperi, nurbeyza, on41, panter_f

haber beklediklerim : sel, evrim_2008, kısmetsiz_kedi, roşum

bunun dışında da herkese açıktır buluşmamız :lepi:

Back