• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli, Sakarya ve Civar İller, İftar Yapmak İstesek Kimler Gelebilir Bakalım ?

allah canını almaya nan !! kk da buluşmadığın kalmadı ki !
kalan varsa diye konu açıyon !! ben gelmem :umursamaz:
sen gelcen bana ama bayramda gel şeker çikolata felan ikram ederim ..
09.09.09 da ablam doğum yapıcak kısmetse. o bakımdan gelemem çenebazımopuyorumnanaktan
artık başka bahara buluşanlarıda çok pis kıskanıp baskın basanındır yapabilirim ona göre :1closedeyes:

boranim yeğenin sağlıkla gelsin :asigim:
yerim onu ben :asigim:
her türlü baskına açığız ruhsatımız var kaydirigubbakcemile3
hep ayağına getittiriyo kız ya :umursamaz:

ülen çene evliya celebi bile senin kadar gezmemiştir töbeler olsun akannehir
o kadar bulusmalara gidiyon kakalayamadın mı kendini milletin abisine kardeşine kaynına falan -tatlicadiarzu-

istemem ben koca moca, accık aşım kaygısız başım zemuszemus
hem koca beni buluşmalara da göndermez, hayranlarıma veda edemem :asigim:

AYY kızlar çok hoşsunuz ne güzel muabbet yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oooo yinemi buluşuyon kız çenee
hızına yetişilmiyor
kk nın muhtarı gibin oldun, herkeşleri tanıdın valla kaydirigubbakcemile3

ben gelemem çünküü çoooookkkkkkkkkkkkkkkkk uzakkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile4

semem keşkem gelebilsen opuyorumnanaktan
buluşalım dedik ama kimsenin sesi çıkmıyo yahu, topik geyiğe taşınacak bu gidişle :roflol:

arkadaşlar size sesleniyorum, 26sı için bişi diyin, yoksa ben kendi kendime buluşucam :delphin:

evet keşke gelebilseydim ama mesafe çokkk akannehir
izmirde olsaydın birlikte ifatra açardık çenem
çene git otur bi yere masanada kadınlar kulubü diye yaz:enbuyukkk:
belki biri denk gelirmi acepplaelaelaelaelae

selin gelsen de fotoğrafçı yapcem seni, kabulün mü :delphin:
nasılsa resim koydurmuyon, bari çek, süper fikir dimi :lepi:

ee ben gelcem dedim başka gelen yok mu olsun çenem biz buluşuruz o zmann:):)bol bol çekinip foto koyarızz.çakma boğazz köprüsündee fln gerçi o gece güzel oluoo:):)

meraklım sen ok dedin, nehir ok dedi, ama bu selin cadısı ctesi çalışıcakmış, senin gidiş tarihi ertelenirse pazar yaparız o da gelir olmadı...
bayramdan sonra olursa gelirim diyenler de görsün bakim ne dicekler, olmadı biz buluşuruz, gitmeden seni bi görim :1hug:

ben bahtsızım zaten eve yapıştım heleki iftr vakitleri kızımın gaz sancısı bir tutuyor
tam saat 7de başlıyor babası genelde saat 8 bçkda ancak iftar yapıyor
misafirlik bile burnumdan geliyor heleki dışarda hiç dayanılmaz o hale :(

ben bahtsızım zaten eve yapıştım heleki iftr vakitleri kızımın gaz sancısı bir tutuyor
tam saat 7de başlıyor babası genelde saat 8 bçkda ancak iftar yapıyor
misafirlik bile burnumdan geliyor heleki dışarda hiç dayanılmaz o hale :(

ooy kıyamam ona ben ya, keşke olsa da mıncırsak ama biraz daha büyüsün
diğer buluşmalara getirirsin annesi :ecrin_bebek:

canımm benim en geç gitme tarihimm 27si pazar sabahıdır.yolum uzun çünkü 8 buçuk saatlik yolum var maalesef ve okul 28eylülde 3.haftasına gircek elim mecbur gitcemki(nş.24ünde gitmek zorunda kalmam)ders listeleri asılmadı daha yarın internetten ders seçimi yapcam aldıgım dersler çarş.perş.cuma olursa 24ünde gitmek zorunda kalırım.ama pazartesi salı çarş. olursa gitmemm kuzumm

bayramdan sonra buluşursak bende gelmek isterim çenebazım seni çok öpüyorum.opuyorumnanaktan

kurtlandın di mi çene karısı.kaydirigubbakcemile3
ayda 2 buluşma 3 kahve içme yapmazsa çatlıyor hatun.
gel senle istanbul buluşması yapalım bu hafta hemi de yatılısından.kaydirigubbakcemile4
pazar günü de şaşkoloz beray'a gideriz.
hadi anacım açık çek sanakaydirigubbakcemile5

Back