• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli, Sakarya ve Civar İller, İftar Yapmak İstesek Kimler Gelebilir Bakalım ?

Gelirim çenem, her hafta gelirim, artık çalışmıyorum heryere gelirimkaydirigubbakcemile3

çenem kıs bişee dicem..26sı olarsa bizim gelme ihtimalimiz var...

aaa nasıl delikafadulden 26sı olsun deyin yapayım delikafadulden
ama ondan sonraki hafta olursa belki diloş cadusu da gelir, soralım bakalım...

Gelirim çenem, her hafta gelirim, artık çalışmıyorum heryere gelirimkaydirigubbakcemile3

heryere gel unutulmaya gelme nehrim kaydirigubbakcemile5

bulusun bulusun bakelım...
tam tarıh ne sımdık deyın bakem cene kuzu belkı ce yaparım senı merak edıyımde opuyorumnanaktan

lady sadece 27sinde gelebilirim dedi canım, o yüzden 27sinde onunla kim gelebilirse görüşücez
biz diğer arkadaşlar da 27sinden 1 hafta sonra falan görüşücez sanırım, tam ayarlayamadık daha

lady sadece 27sinde gelebilirim dedi canım, o yüzden 27sinde onunla kim gelebilirse görüşücez
biz diğer arkadaşlar da 27sinden 1 hafta sonra falan görüşücez sanırım, tam ayarlayamadık daha
temem tatlım cok teşekkurler bılgı ıcın a.s.ıstanbuldan bısı ıstınmı bakem gelırsek getırem cenebazıma Şeniz

sen öyle de canımı yi dilom, hiçkimseyi bulamazsam ben çıkar gelir alırım berayımı da seni de getirrim buraya
ama bi taşla iki kuş olsun diyi düşündüğüm başka bi isim var :jeyyar:
kolları sıvadım :jeyyar:

aaa nasıl delikafadulden 26sı olsun deyin yapayım delikafadulden
ama ondan sonraki hafta olursa belki diloş cadusu da gelir, soralım bakalım...
[/B]
şimci bizim kına 25 ine alındı,düğün 27 sinde ,26 sıda arada bi yerde kaynii,kesin değil tabi bi ihtimal gelebiliris,tabe düğün telaşında nasıl olcek,emin olamiim,
madem 1 hafta sora olsun diloşta gelsin alkisalkisalkis

meraklımmm opuyorumnanaktan sen de geldiğinde elbet birgün buluşacağız ya, hehe işte o zaman bütün tiramisular feda olsun sana :1hug:

roşum o vakit 26sından sonraki haftayı ayarlayalım kaydirigubbakcemile5
takvimime bakayım... 3 Ekim... tamam mıdır, diloşa da bi gönüllü refakatçi buldukmu tamamdır yerimseniben

evet son tarih daha doğrusu tarihler 27 eylül ve 3 ekim :teytey:

arkadaşlar hangisine uygunsanız bekleriz :teytey: ben ikisinde de varım :jeyyar:

Berayıma arabada yarenlik eden olursa gelmek isterim ben de Çenemmm:gitme:

ömür turizm'in sadık yolcusu ve beray'ın hostesi olarak tabiki ben olucam..hihoyyyt

geliyoz biz geliyoz..
gezici ekip gibin olduk kız dilarem.
kim çağırsa atlayıp gidecez, yakında kendimizi adana buluşmasında neyim bulmayalım sakın.delikafadulden
iki çocuk biri kucakta biri daha göbekte geziyoz
:lepi:

ömür turizm'in sadık yolcusu ve beray'ın hostesi olarak tabiki ben olucam..hihoyyyt

geliyoz biz geliyoz..
gezici ekip gibin olduk kız dilarem.
kim çağırsa atlayıp gidecez, yakında kendimizi adana buluşmasında neyim bulmayalım sakın.delikafadulden
iki çocuk biri kucakta biri daha göbekte geziyoz
:lepi:
He he,Beray birbuçuk saat çığırsın Essmerimin başında,içinde tutar çıkarmaz bebesini korkudan -tatlicadiarzu-

şimci bizim kına 25 ine alındı,düğün 27 sinde ,26 sıda arada bi yerde kaynii,kesin değil tabi bi ihtimal gelebiliris,tabe düğün telaşında nasıl olcek,emin olamiim,
madem 1 hafta sora olsun diloşta gelsin alkisalkisalkis
Geliyom naaaaaaaaaannnnnn:sm_cool:

benim bitanecikleriiiiiiiiiiiiiiiiiim
süpersiniz, gelin gelin ooh ooh yandan, kıvır :dance: :teytey:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hislerimi anlatmaya ne kelimeler ne ifadeler yetmiyo hihoyyyt

Back