Kocaeli niversitesinde okuyan arkadalar haydi buraya!

N&A

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
466
0
35
kocaeli üniversitesinde okuyan arkadasları buraya beklıorum sizleri hangı bolumlerde okuyorsunuz ben fizik bolumundeyım belkı sızlerle tanısma ımkanımız olur

Sağol canım ya bende bu başlığı biri açar mı acaba diye düşünüyordumyerimseniben
Bende Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisiyim(Antrenörlük) ama son yılımbenneyaptımki

geldim kızlaarrhihoyyyt
reklamcılıkta 3.senemm:teytey:

hos geldınız a.s. kızlar ne guzel oldu az kısıyız heralde bende baktım KOU ile ılgılı acılmıs dıe ama yoktu ole actım baslıgı ılgınız ıcın tesekurler hepınıze hihoyyyt

kocaeli üniversitesinde okuyan arkadasları buraya beklıorum sizleri hangı bolumlerde okuyorsunuz ben fizik bolumundeyım belkı sızlerle tanısma ımkanımız olur

kaçıncı sınıfsın cnm bende fizik 4 denim delikafadulden

yazmadan edemedım ben degıl fakat kardesım kocaelı unv halkla ılıskıler 1 sınıf ögrencısı :)

Elektronik ve Haberlesme muhendisliginden mezun olali 1.5 sene oldu sayilir dimi :)))

ben de türk dili ve edebiyatı mezunuyum
ama ben mezun olalı 4 yıl oluyor
aa bi dakika yüksek lisansı da sayarsak 2 yıl önce KOÜ'den koptum

kacaeli kullar meslek yüksek okulu işletme mezunuyum başlangıç senem 2004

................................. vaz geçtim.

Son düzenleme:
kızlar sınawlarınız nasıl gidio offfff ders çaliışmak hiç istemio canım napicam bilmiorum iyiki çok dersim yok ama zorlar işte şu finaller bi bitsede rahatlasak yaa

Bana sınav demeyin....:bbo:
Stres içindeyim..
Son yılın yükü omuzlarımda ve bir yığın ödevle uğraşıp sabahladım günlerce..-tatlicadiarzu-
Yüzüp kuyruğuna geldim sayılır..
Haftaya perşembe günü son sınav var
kaydirigubbakcemile5

kolay gelsin canım sana
ama az kalmış bak sabret biraz daha yerimseniben son sene inşallah iyi olur senın en azından son sene biz napalım benım bı sene daha war yaw kafamçokkarıştı

Sağol canım..Şeniz
Vakit öyle bir geçiyor ki ben sanki 1.sınıftan 4 e atlamış gibi hissediyorum kendimi..

Merak etme bak ilk dönem bitti bile.şutarafagitti

okumayı sevmememe rağmen o sınav zamanlarını bile nasıl arıyorum şimdi. senağlama

okul bitti, özgürlük gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…