Kocaeli niversitesinde okuyan arkadalar haydi buraya!

2003 te üniversite vasıtasıyla kocaeli ile tanıştım... gerçekten çok ısındım... hala daha kendimi rahat hissetiğim bir şehir...

bn bu sene bşlıcm bankacılık bölümü :) kandıra m.y.o da okuyan warmı? bilen wrsa biraz blgi wereblirmi nasıl biyer?okuyanlar memnunmu?

merkezden bıraz uzaktır.. benım ark. da acıktan okuyacagı ıcın derslerı alacak... izmitte oturdugu halde zor olur dıye yurt bakacak sanırım

bolum ne canım =) hayırlı olsun buarada herkese... yaa kızlar bırsey soracamm gereklı belgelerdee neden sabıka kaydıı ıkamehgah falan yazmıyoo ıstenmıyormuu???

kimya canm benm bölüm:)) sabıka kaydı falan yurt için isteniyo okula gerekmez diye biliyom..bide kızlar yurt hakknda falan yardımcı olsanıza nerde kalıyosunuz?son bir şey daha servisle gidip gelen varmı??

yaa ıkamehgah ıstenılıyormu yaa =)) valla bu ıstenılen belge kısmında hcbsy yzmıyo kızlarr yaa

bende yeniyim burda koulu olarak. elektronik haberleme mühendisliğinden...

=bitter_lemon;8703463]kimya canm benm bölüm:)) sabıka kaydı falan yurt için isteniyo okula gerekmez diye biliyom..bide kızlar yurt hakknda falan yardımcı olsanıza nerde kalıyosunuz?son bir şey daha servisle gidip gelen varmı

tatlım ben yavuz selim yurdunda kalıyorum oraya girmek gerçekten çok zor inşallah yedeklerde filan kalmadan asilden girersin.ama girmezsen çok fazla yurt seçeneği yok özel yurtlar var ben 2 yıl kaldım ve büyük kazık yedim.canımı zor kurtardım diyebilirim Allah kolaylık versin çünkü kocaeli öğrenciler açısından barınma sorunu olan bir yer..:sm_confused:

bende koü öğrencisiyim artık ingilizce öğretmenliğindeyim:) ve yavuz selim yurdunda kalmak istiyorum umarım çıkar yarın belli olucak zaten sonuçlar...

bende koü öğrencisiyim artık ingilizce öğretmenliğindeyim:) ve yavuz selim yurdunda kalmak istiyorum umarım çıkar yarın belli olucak zaten sonuçlar...

hayırlı olsun :) ben de geçen yıl kou dan mezun olmuş çiçeği burnunda bi ingilizce öğretmeniyim :) gerçekten çok ii hocalardan öğreneceksin işini, şanslısın, kıymetini bil

hayırlı olsun :) ben de geçen yıl kou dan mezun olmuş çiçeği burnunda bi ingilizce öğretmeniyim :) gerçekten çok ii hocalardan öğreneceksin işini, şanslısın, kıymetini bil

zemuszemus aaa çok teşekkür ederim kocalar nasıl çok sertler mi? çok zorlarlar mı açıkçası biraz korkuyorum çünkü şimdiye kadar hep ydsye çalıştığım için pratiğim yok ve neyle karşılaşacağımıda bilmiyorum o yüzden biraz korku var=):uhm:

ya kızlar YARDIMMMM!!bu kazık yediginiz iyi olmayan yurtlar veya iyi dediginz yurtlar hakkında lütfenn görüşlerinzi yazındelikafadulden

anamm kayıt oldum valla =)) artık benımde bı koü kımlığım varr...

evet kesinlikle katılıyorum yurtlar hakkında bilgisi olan lütfen paylaşsın!zaten yeterince hepsi pahalı bide dandik bi yurda gitmeyelim ayrıca hiçbirinde de yemek yookk:S hem yurt hem yemek hem yol parası bakalım ne kadar dayancazz

valla kızlar bende geçen sene merkezde bir özel yurtta kaldım. yemek yok bi kahvaltı var. onada kahvaltı demeye bin şahit ister.paranıza değmio.ben eve çıktım busene. tabi ilk seneden ev zor. bence merkez şart olsun die tutturmuosanız umuttepeye yakın yerlerde kendi odanda mutfağı felan olan rahat yerler vardı. ama ben merkezde öle bi yer bilmiorum çok yer gezmiştim yoktu.ama merkezde bir yurt diosanız illa benim yurdum eh işte diğerlerine göre biraz daa uygundu. yeri güzeldi,okadar.

bende belediyenin yurduna kayıt oldum dün prefabrik ev 2odalı banyosu wc'si mutfağı falan evde 1odada 2kişi kalınıyor yemeğini falan kendin yapıyorsun vinsan kampüsünün orda merkeze ve umuttepeye biraz uzak ama yine tek vesait!ayda 250lira 8ay toplam.bende gezdim diğer yurtları 4kişilk odalar 400 450falan 300küsürede var ama yüzlerine bakılcak gibi değil :S bitanede 8kişilk oda 300liraya buldm ama o da çok kalabalık geldi..dediğim yurt site gibi 300öğrencilik falanmış sanırım denize sıfır adam okadar övdü ki komşuluk ilişkileri falan çok iyi oluyor çok güzel geçiyor falan dedi kantini interneti falan var..en azından kyk yurdunda sıra bekleyenler için ideal çünkü eğer yedekteki birine yurt çıkarsa sorunsuzca bu yurttan ayrılabiliyor tabiki ıspatlamak kaydıyla..bi düşünün derim arkadaşlar bende ilk defa denicem böyle bişi ama diğer yurtlarda resmen ticarete dökmüş işi yani...:S:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…