Kocaeli niversitesinde okuyan arkadalar haydi buraya!

ya okul guzelde sınaw zamanları ınsanı kasıo oyuzden nezman bıtıcek falan dıorum aslında onemlı olan okuldan sonrası kendımı bı tuhaf hıssederım heralde en basta ınsan kac senedır ogrencı birden tam olucaksın :)

finaller bitti sonunda oleyyy hihoyyyt rahatladık be :teytey:

Ben değil nişanlım umuttepede okuyor onunla birlikte bende vize final büt stresini ister istemez yaşıyorum

cok kotu ya sınaw stresı dediğin gibi yanında yakınında olanlar etkılenıolar ewdekıler sevgılın falan

kızlar bende geldım arslan -bey muuhasebe ogrencıyım tek dersım kaldı onu veırsem ınsallah mezunum sonra ısletmeye devam

yeni gelen arkadslar aramıza hos geldiniz a.s. bu arada kızlar sınavlarınız nasıl geçti

3 büt.üm kaldı 2sini weremedim dieride bu pazar günü uufff tatilinde tadı tuzu kalmadı sınaw derdinden..1hftacık kaldı yaa....

benım de erkek arkadasım koü de geldim birkaç kere ben de :))
ama tatilleriniz bizim üniversiteyle uyuşmuyor en kötü yönü bu olsa gerek ://

merhaba bayanlar,
inşaat mühendisliği okuyan var mı aranızda? hocalar nasıl, intibakta zorluk çıkarıyorlar mı bilen var mı? cevaplar mısınız lütfen?

ben daha liseyim ama koca eliyi düşünüyorum ünü olarak gitmeyi nasıl biyer koca eli ünüversitesi memnunmusunuz

kesınlıkle tercıh etmenı ısterım unıv. kentı cok hos ınan memnun kalıcaksın.ben burayı cok begenıyorum sende burayı yaz emıııııııı.

merhaba arkadaşlar bende kocaeli üniversitesi kandıra m.y.o işletme mezunuyum
2003-2005...

ben de Kocaeli Üni. ıngilizce Öğrt. 2008 mezunuyum :) çok özedim oraları çooooooooooooook

bende varım,bende varım:) radyo sinema tv ikinci sınıf öğrencisiyim

canmm memlekettım benmm.. walla yasanısı bı sehır hıc degılsee sahıl kentı ohhopuyorumnanaktan
sewıyorum burayı vee tercıhlerde sadece kocaelını yazdım..inş olurrr yyaaaaaa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…