MonicaBing Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2019 1.150 1.453 28 20 Ağustos 2020 Konu Sahibi gamzegamzec #21 Cihan Hastanesinde Betül Nalbamt ve Ahmet var soyismini hatırlamıyorum. İkisini de öneririm size memnun kalırsınız
Cihan Hastanesinde Betül Nalbamt ve Ahmet var soyismini hatırlamıyorum. İkisini de öneririm size memnun kalırsınız
Inquisitive Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 18 Şubat 2008 2.856 4.768 20 Ağustos 2020 Konu Sahibi gamzegamzec #22 Medical p. Reyhan Arpaci ilgi alaka harika, randevu mu dolu, sorun degil hemen ayarliyor. Anlayisli, titiz.. Allah bozmasin
Medical p. Reyhan Arpaci ilgi alaka harika, randevu mu dolu, sorun degil hemen ayarliyor. Anlayisli, titiz.. Allah bozmasin
MonicaBing Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2019 1.150 1.453 28 20 Ağustos 2020 Konu Sahibi gamzegamzec #23 mercimeek .!.: gerçekten çok tatlı bir hanım. beni mantardan o kurtardı.Hsg filmimi de ona çektirdim şimdi gebelik için de ona gitmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tam tersi bende kendisinden hiç memnun kalmadım maalesef. Kan değerlerimi hiç incelemedi mesela onun yüzünden tedavim geç kaldı :)
mercimeek .!.: gerçekten çok tatlı bir hanım. beni mantardan o kurtardı.Hsg filmimi de ona çektirdim şimdi gebelik için de ona gitmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tam tersi bende kendisinden hiç memnun kalmadım maalesef. Kan değerlerimi hiç incelemedi mesela onun yüzünden tedavim geç kaldı :)
mercimeek gülümse:) Kayıtlı Üye 6 Aralık 2018 35 25 32 1 Eylül 2020 Konu Sahibi gamzegamzec #24 MonicaBing .!.: Tam tersi bende kendisinden hiç memnun kalmadım maalesef. Kan değerlerimi hiç incelemedi mesela onun yüzünden tedavim geç kaldı :) Genişletmek için tıkla... Zaten bende artık ona gitmiyorum. Başka bir doktora gidiyorum. Bir kaç güne doğumum kısmetse
MonicaBing .!.: Tam tersi bende kendisinden hiç memnun kalmadım maalesef. Kan değerlerimi hiç incelemedi mesela onun yüzünden tedavim geç kaldı :) Genişletmek için tıkla... Zaten bende artık ona gitmiyorum. Başka bir doktora gidiyorum. Bir kaç güne doğumum kısmetse
MonicaBing Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2019 1.150 1.453 28 1 Eylül 2020 Konu Sahibi gamzegamzec #25 mercimeek .!.: Zaten bende artık ona gitmiyorum. Başka bir doktora gidiyorum. Bir kaç güne doğumum kısmetse Genişletmek için tıkla... Kime gidiyorsunuz
mercimeek .!.: Zaten bende artık ona gitmiyorum. Başka bir doktora gidiyorum. Bir kaç güne doğumum kısmetse Genişletmek için tıkla... Kime gidiyorsunuz