• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli İzmit Buluşmayaa

Merhaba arkadaslar.. ben de izmite tasinali bir sene oldu. Burda tanidigim pek kimse yok malesef. Size bir sorum olacak. Izmitte dogum yapan hastanesinden memnun olanlar var mi. Bebisimiz gelecek ama hastane konusunda hicbir fikrim yok. Yardimci olabilir misiniz ??
canım konak hastanesi ve medicalpark iyi diye düşünüyorum

arkadaşlar selam izmit le ilgili sorularınızı bana sorun size yardımcı olmaya çalışayım.
doğum için ben akademiyi tercih ettim.ikinci olursa onun içinde orayı tercih ederim.

Peki doktor tercihiniz var mi akademide
bende akademiyi tavsiye etmiyorum canım bir ara batma durumuna geldi (yakın zamanda) bu sebeple saçma sapan sebeplerden insanlara ameliyat dediklerini duydum. belki normal doğum olabilecekken sezeryan da diyebilirler o yüzden.
ben konak ta erkan türköz e gittim çok iyi bir dr tavsiye ederim. ama çok yoğun 3 teki randevuna 4 gibi girme ihtimalin yüksek. ama senin bütün sorularını cevaplayıp öyle gönderir.
arkadaşım cihan da yeni doğum yaptı ordan da çok memnun kalmış

Peki doktor tercihiniz var mi akademide

bende akademiyi tavsiye etmiyorum canım bir ara batma durumuna geldi (yakın zamanda) bu sebeple saçma sapan sebeplerden insanlara ameliyat dediklerini duydum. belki normal doğum olabilecekken sezeryan da diyebilirler o yüzden.
ben konak ta erkan türköz e gittim çok iyi bir dr tavsiye ederim. ama çok yoğun 3 teki randevuna 4 gibi girme ihtimalin yüksek. ama senin bütün sorularını cevaplayıp öyle gönderir.
arkadaşım cihan da yeni doğum yaptı ordan da çok memnun kalmış

kızlar ben akademide normal doğum yaptım.erkan bey sezeryancının tekidir gider gitmez sezeryanı över onada gitmiştim normal bile istesen sezo yaptırır bin bahaneyle ..belki dr unu doğru seçmemişssindir nuri beye gitmiştim ben.

kızlar ben akademide normal doğum yaptım.erkan bey sezeryancının tekidir gider gitmez sezeryanı över onada gitmiştim normal bile istesen sezo yaptırır bin bahaneyle ..belki dr unu doğru seçmemişssindir nuri beye gitmiştim ben.

Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin. Sanirim ben istanbulda ailemin yaninda dogum yapicam gibi görünüyo. En azindan bildigim yerler diye düsünüyorum

Aslinda Real Hayatimizda buluşmadan once Bence Güzel bir ortamda Konusup Goruntulu tanismak gerekir.ve bunuda Kaliteli seviyeli bir sitede Yapmak lazim.Ben kendim bildigim Bir yeri size onerecegim Bakip bakmamak Size kalmis birsey. ADRES: veya Arama Motorlarlarinda yani Google de " .... " yazmak yeterli olacaktir. Gayet hoş elit ve ücretsiz bir yer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben direk buluşma taraftarıyım.sizin fikrinizde çok güzel ama. Biraz daha çoğalırsak anında ayarlayalım

Merhabalar bende topic açmıştım bir işe yaramadı size katılayım hanımlar....

Selam hanımlar ben 60 evlerdeyim harikalar sahilinde önümüzdeki hafta buluşabiliriz isteyenlerle

Yeni konu açmayım dedim burdan devam edelim.Arkadaşlar ben de izmitteyim herkese selam olsunYeni geldim buraya,şehrinize

Back
X