• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli izmit arkadaş olmak, buluşmak isteyenler

buluşma yine iptal oldu tabiki iki kişilik buluşmamı olurmuş heleki bunlardan biri birde sakaryadan izmit hatunları olmuyor böyle:51:

buluşma yine iptal oldu tabiki iki kişilik buluşmamı olurmuş heleki bunlardan biri birde sakaryadan izmit hatunları olmuyor böyle:51:

Birazcık ilgilenseydiniz böyle olmazdı.
O kdr sordum nerede nerede nasıl nasıl .
Bir dönüş bile yapmadınız şimdi iptal diyorsunuz.
Sadece Güllüoğlunda diye buluşmamı tertiplenir ? :20:

Birazcık ilgilenseydiniz böyle olmazdı.
O kdr sordum nerede nerede nasıl nasıl .
Bir dönüş bile yapmadınız şimdi iptal diyorsunuz.
Sadece Güllüoğlunda diye buluşmamı tertiplenir ? :20:

canım ben izmit değil sakaryada yaşayan bir bayanım bundan ben değil orda yaşayanlar sorumlu ben sadece eşlik edecektim izmitide çok iyi bilen biri değilim o sebeple adres konusunda tabiki sana yardımcı olamazdım hatta kendim için bile arkadaşın telini aldım kaybolmayayım onu ararımda bulurum gelirsem diye...

canım ben izmit değil sakaryada yaşayan bir bayanım bundan ben değil orda yaşayanlar sorumlu ben sadece eşlik edecektim izmitide çok iyi bilen biri değilim o sebeple adres konusunda tabiki sana yardımcı olamazdım hatta kendim için bile arkadaşın telini aldım kaybolmayayım onu ararımda bulurum gelirsem diye...

Bilmiyorum bacım bilmiyorum .
Kimse ilgilenmedi. Daha birsürü vardır bnm gibi .

Bilmiyorum bacım bilmiyorum .
Kimse ilgilenmedi. Daha birsürü vardır bnm gibi .

canım orayı bilmiyorsan sen farklı bir yer söyleyip fikir sunsaydın keşke çünkü günü ve yeri ayarlayan arkadaş gelmekten vazgeçmişti zaten sen toparlamaya çalışsaydın neyse artık başka bahara artık

gebzede oturanda varmı kızlar
gorusmek ısteyen olursa bn varım:3:

En kısa zamanda buluşma olur inş. ama 2-3 kişilk değil 7-10 kişilik daha iyi olur diye düşünüyorum o yüzden buluşma iptal oldu.

Kimse buluşamıyor :) Bence olay özel mesaja geçince kopmalar oluyo, o zaman özelde 2-3 kişilik gruplaşmalar oluyo ve gelecek olanlarda dahil olamıyor dolayısıyla :)

karşılıklı tanışmadan sap sap kalınacağı kanısındayım, gerçi her kadın konuşacak bir şeyler bulur ama bi anda sırf yüzyüze görüşmek için buluşma ayarlamak saçma geliyor yine de bana. her neyse ben de il olarak kocaelideyim (:

Son düzenleme:
karşılıklı tanışmadan sap sap kalınacağı kanısındayım, gerçi her kadın konuşacak bir şeyler bulur ama bi anda sırf yüzyüze görüşmek için buluşma ayarlamak saçma geliyor yine de bana. her neyse ben de il olarak kocaelideyim (:

Tanışmak için buluşmak istiyoruz işte, en azından ben öyle isterdim. Bence güzel değişik bir durum olur, ilk okuduğumda bana da saçma gelmişti ama sonradan ısındım fikre :)

Back
X