Bayram Şahin mi dediğiniz drKocaeli de burun estetiği olan var mı? fiyat ve doktor önerisi istiyorum. Devlette bütün doktorlara gittim sadece derince araştırmada bir doktor yapıyor o da 2 sene randevuyu kapatmış.
evetBayram Şahin mi dediğiniz dr
Kendisi özelde de yapıyor ama fiyat farkı çok uçuk devlete kıyaslaBayram Şahin mi dediğiniz dr
Merhaba ameliyat oldunuz mu ? Bende sedat vatansevere randevu aldım sekada ama burun estetigi yapip yapmadigini bilmiyorum :/Kocaeli de burun estetiği olan var mı? fiyat ve doktor önerisi istiyorum. Devlette bütün doktorlara gittim sadece derince araştırmada bir doktor yapıyor o da 2 sene randevuyu kapatmış.
Şahsen ilk ameliyatımı olacak olsam Turgut Yüce’ye giderdim.Yaptığı burunlar çok hoş görünüyor.
Burun estetiğini ucuza getirmenin yolunu düşünmeyin.Nasılsa kaçmıyor bütçeniz ne zaman uygunsa o zaman olun derim.
Ben ameliyat olmadan önce tavsiye edilen doktorların öncelikle instagramına baktım sonra gidip görüştümFalcoJeanny Şaşırma ,orada olup ilk ameliyatımı olacak olsam devlet hastanesi yerine gider görüşürdüm demek istedim İnstagramına bakıp ona giderdim demek ne kadar doğru oldu şüpheye düştüm şu an
Bende öyle yaptım.O kadar muhteşem ,instagramda paylaştıklarının aynısı bir burnum oldu ki üçüncü için hala arayıştayımBen ameliyat olmadan önce tavsiye edilen doktorların öncelikle instagramına baktım sonra gidip görüştüm
İnstagram paylaşımlarına bakmak bir kıstas değil tabiki de eskiden instagram bukadar ünlü değilken de albümler vardı illaki doktora daha önce yaptığı burunlar sorulurdu. Doktorun tecrübesi önemli bir etken bence.Bende öyle yaptım.O kadar muhteşem ,instagramda paylaştıklarının aynısı bir burnum oldu ki üçüncü için hala arayıştayım
Doktorun tecrübesi, kişinin iyileşme cevabı,yaş,orijinal burun yapınız hepsi bir etken.Fotoğraflar tarzı hakkında fikir veriyor ama sonuç bu etkenlere göre şekilleniyor.Instagramın kötü yanı tüm sonuçların iyi olduğu gibi bir yanılgı yaratması.Ben öncesinde o kadar habersizdim ki doktorum benimkini paylaşmayınca anlamıştım vitrinlik bir sonuç olmadığını.İnstagram paylaşımlarına bakmak bir kıstas değil tabiki de eskiden instagram bukadar ünlü değilken de albümler vardı illaki doktora daha önce yaptığı burunlar sorulurdu. Doktorun tecrübesi önemli bir etken bence.
Siz kime ameliyat oldunuzDoktorun tecrübesi, kişinin iyileşme cevabı,yaş,orijinal burun yapınız hepsi bir etken.Fotoğraflar tarzı hakkında fikir veriyor ama sonuç bu etkenlere göre şekilleniyor.Instagramın kötü yanı tüm sonuçların iyi olduğu gibi bir yanılgı yaratması.Ben öncesinde o kadar habersizdim ki doktorum benimkini paylaşmayınca anlamıştım vitrinlik bir sonuç olmadığını.
Ben İzmir ‘de ameliyat oldum.Siz kime ameliyat oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?