Biliyorum kendimi daha iyi hissedeyim diye diyorsun...güzel kalbinden geçen gibi olur umarım.. teşekkür ederimBilmiyorum neye takıldın ama benim çok hoşuma gitti çok güzel duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum kendimi daha iyi hissedeyim diye diyorsun...güzel kalbinden geçen gibi olur umarım.. teşekkür ederimBilmiyorum neye takıldın ama benim çok hoşuma gitti çok güzel duruyor
Bence buradaki herkesin kalbi çok güzel,kendimi daha iyi hissedeyim diye güzel diyorsunuz,inşallah hersey gönlünüzce olurİnanın güzel olmuş, ben begendim
Kalın cilt evet,kullanıyorum o aparatı da bakalım nereye sürükleneceğım bu halimle,cok sağolBiz ne desek siz yine inanmayacaksınız kendinizi yıpratmayın. Herkesin cilt yapısı farklı siz kalın ciltlisiniz gibi. Bende burun deliği şekillendiriciyi mutlaka kullanın çünkü 3 aydan sonra oturuyor asimetri sorununu bu kalan 2 ayda inşallah giderirsiniz.
Ayrıca avatar gibi falan değil eski halinizden daha güzel bir burnunuz olmus daha küçük bi kere:) gayet iyi keyfini çıkarın kendinizi yıpratmayın
İnanın güzel olmuş, ben begendimMerhabalar,burun estetiği oldum 21 aralıkta,ameliyat bitiş görüntüsü kötüydü,alçı çıktı kötüydü,1 ay oldu neredeyse hala kötü görünüyor,yüzüme göre kısa ve şekilsiz bir burun var ortada.evet ödem var hala ama şekil yok ki ödem gitse ne olacak ki...çok çaresizim...Ne olur bana bir akıl verin...pazartesi doktorla görüşmeye gidicem..1.aydan sonra burnu güzelleşen var mı? Seklini semalini beğenmeyip sonra oldu diyen var mı aramızda...ameliyat günü resmim ve önceki hallerimi ekledim..burnum yandan çirkindi evet ama önden resimlerde güzel çıkabiliyordu. Depresyona girdim...çocuklarım var...
Böyle dusunecegini bildiğim için inan ki yazdım ama inanmamissin :)) beni tanımıyorsun, ben de seni tanımıyorum. Neden öyle bir şey yapayım ki?Bence buradaki herkesin kalbi çok güzel,kendimi daha iyi hissedeyim diye güzel diyorsunuz,inşallah hersey gönlünüzce olur
Valla emin ol güzel olmasa derdim tanımıyon beni valla bak napim kız yemin falan etsem yine inanmican sen ama gerçekten çok güzel duruyor sen benim burnu görsen keşke ben hiç sevmem burnumu yaptirmaayada korkuyorum ve ben aşırı sevdim ya çok guzellBiliyorum kendimi daha iyi hissedeyim diye diyorsun...güzel kalbinden geçen gibi olur umarım.. teşekkür ederim
Valla emin ol güzel olmasa derdim tanımıyon beni valla bak napim kız yemin falan etsem yine inanmican sen ama gerçekten çok güzel duruyor sen benim burnu görsen keşke ben hiç sevmem burnumu yaptirmaayada korkuyorum ve ben aşırı
ben kimseye olmasa da diyemem mesela olmamış diye,üzmeyelim diye benim gibi yaptığınızı düşünüyorum avatara benziyor göz ayrıklığım düzelir mi kiİnanın güzel olmuş, ben begendim
Böyle dusunecegini bildiğim için inan ki yazdım ama inanmamissin :)) beni tanımıyorsun, ben de seni tanımıyorum. Neden öyle bir şey yapayım ki?
Kız valla sevmiyorum bende burnumu ya nebilim zor süreç falan ama işte dışardaki elalem lafları sıkıyor aynaya bile bakmak istemiyorum ahshaÇok tatlısın burnunu da yaptırma bosver...Hiç kolay süreçler değilmiş...
Ben derim ya yani yalan söyleyince üzülürum şimdi kandırdım diye o yüzden derim sonra çaresini ararız falan ama senin valla çok güzel ya birde ayrı olarak ben saçımim şekline bayıldım ya ben düz sacliyim hep diyordum Allah'ım böyle kıvırcık dalgalı falan olsa keşkeben kimseye olmasa da diyemem mesela olmamış diye,üzmeyelim diye benim gibi yaptığınızı düşünüyorum avatara benziyor göz ayrıklığım düzelir mi ki
Kivircik saçta ay dert bosver herkesi rabbim en güzel hali ile yaratmış,aranan belasini buluyorBen derim ya yani yalan söyleyince üzülürum şimdi kandırdım diye o yüzden derim sonra çaresini ararız falan ama senin valla çok güzel ya birde ayrı olarak ben saçımim şekline bayıldım ya ben düz sacliyim hep diyordum Allah'ım böyle kıvırcık dalgalı falan olsa keşke
Hiç takma ben de takiyordumm,şimdi keşke ayaklarım kırılsaydı da o kapıdan girmeseydim diyorum..Birde şanslı mi olmak gerek acaba hayatta ben ilk defa kendim için bisey yapayım dedim,bir yakınımı kaybettim gözümde kalmasın ne olacak ki dedim...demez olaydımKız valla sevmiyorum bende burnumu ya nebilim zor süreç falan ama işte dışardaki elalem lafları sıkıyor aynaya bile bakmak istemiyorum ahsha
Çok kısa ve burun ucu yok gibi geliyor bana önden bakınca burnum yok gibi dümdüz,gözlerim avatar gibi,zamanla önla önden bakınca burun var gibi görünür mü kiValla burnunuz yandan efsane gorünuyor hele eski burnunuzla kiyaslanmaz daha çok yeni asimetreler hariç ki onlarda baya düzelir ödemli çünkû gayet güzel olmuş boşuna dert ediyorsun
Böyle devam ederse görüşeceğim elbet,taktım evetArkadaşım deli misin eski burnuna bak şimdi ki burnuna bak o burunla yaşarken aglamamişsın simdi ağliyorsun hic birimiz seni tanımıyoruz neden yalan söyliyelim bi dr a görün istersen saçma bir biçimde takmışsım çünkü psikiyatri
Çünkû ödem var arkadaşım burnumuza biyere carpsak şisiyor sen ameliyat gecirmissin ödemler inince düzelecek ağladikça daha da şişerÇok kısa ve burun ucu yok gibi geliyor bana önden bakınca burnum yok gibi dümdüz,gözlerim avatar gibi,zamanla önla önden bakınca burun var gibi görünür mü ki
Peki,teşekkür ederim,bekleyeceğim düzelsin diye inşallah dediğiniz gibi düzelirÇünkû ödem var arkadaşım burnumuza biyere carpsak şisiyor sen ameliyat gecirmissin ödemler inince düzelecek ağladikça daha da şişer
DüZelecek karın germe oldum ekimde ilk halim kocaman sismiş bir karın şimdiPeki,teşekkür ederim,bekleyeceğim düzelsin diye inşallah dediğiniz gibi düzelir