• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURUN ESTETİGİM ÇOK KÖTÜ 1.AY ÇARESİZİM YARDIM EDİN BANA

Biz ne desek siz yine inanmayacaksınız kendinizi yıpratmayın. Herkesin cilt yapısı farklı siz kalın ciltlisiniz gibi. Bende burun deliği şekillendiriciyi mutlaka kullanın çünkü 3 aydan sonra oturuyor asimetri sorununu bu kalan 2 ayda inşallah giderirsiniz.
Ayrıca avatar gibi falan değil eski halinizden daha güzel bir burnunuz olmus daha küçük bi kere:) gayet iyi keyfini çıkarın kendinizi yıpratmayın
Kalın cilt evet,kullanıyorum o aparatı da bakalım nereye sürükleneceğım bu halimle,cok sağol

Merhabalar,burun estetiği oldum 21 aralıkta,ameliyat bitiş görüntüsü kötüydü,alçı çıktı kötüydü,1 ay oldu neredeyse hala kötü görünüyor,yüzüme göre kısa ve şekilsiz bir burun var ortada.evet ödem var hala ama şekil yok ki ödem gitse ne olacak ki...çok çaresizim...Ne olur bana bir akıl verin...pazartesi doktorla görüşmeye gidicem..1.aydan sonra burnu güzelleşen var mı? Seklini semalini beğenmeyip sonra oldu diyen var mı aramızda...ameliyat günü resmim ve önceki hallerimi ekledim..burnum yandan çirkindi evet ama önden resimlerde güzel çıkabiliyordu. Depresyona girdim...çocuklarım var...
İnanın güzel olmuş, ben begendim
Bence buradaki herkesin kalbi çok güzel,kendimi daha iyi hissedeyim diye güzel diyorsunuz,inşallah hersey gönlünüzce olur ❤️
Böyle dusunecegini bildiğim için inan ki yazdım ama inanmamissin :)) beni tanımıyorsun, ben de seni tanımıyorum. Neden öyle bir şey yapayım ki? ❤️

Biliyorum kendimi daha iyi hissedeyim diye diyorsun...güzel kalbinden geçen gibi olur umarım.. teşekkür ederim ❤️
Valla emin ol güzel olmasa derdim tanımıyon beni😅 valla bak napim kız yemin falan etsem yine inanmican sen ama gerçekten çok güzel duruyor sen benim burnu görsen keşke ben hiç sevmem burnumu yaptirmaayada korkuyorum ve ben aşırı sevdim ya çok guzell♥️♥️♥️

Çok tatlısın 🤭burnunu da yaptırma bosver...Hiç kolay süreçler değilmiş...

İnanın güzel olmuş, ben begendim
Böyle dusunecegini bildiğim için inan ki yazdım ama inanmamissin :)) beni tanımıyorsun, ben de seni tanımıyorum. Neden öyle bir şey yapayım ki? ❤️
🤭ben kimseye olmasa da diyemem mesela olmamış diye,üzmeyelim diye benim gibi yaptığınızı düşünüyorum 🤭avatara benziyor göz ayrıklığım düzelir mi ki 😅

🤭ben kimseye olmasa da diyemem mesela olmamış diye,üzmeyelim diye benim gibi yaptığınızı düşünüyorum 🤭avatara benziyor göz ayrıklığım düzelir mi ki 😅
Ben derim ya yani yalan söyleyince üzülürum şimdi kandırdım diye o yüzden derim sonra çaresini ararız falan ama senin valla çok güzel ya birde ayrı olarak ben saçımim şekline bayıldım ya ben düz sacliyim hep diyordum Allah'ım böyle kıvırcık dalgalı falan olsa keşke 😅😅

Ben derim ya yani yalan söyleyince üzülürum şimdi kandırdım diye o yüzden derim sonra çaresini ararız falan ama senin valla çok güzel ya birde ayrı olarak ben saçımim şekline bayıldım ya ben düz sacliyim hep diyordum Allah'ım böyle kıvırcık dalgalı falan olsa keşke 😅😅
Kivircik saçta ay dert bosver herkesi rabbim en güzel hali ile yaratmış,aranan belasini buluyor 😅

Kız valla sevmiyorum bende burnumu ya nebilim zor süreç falan ama işte dışardaki elalem lafları sıkıyor 😅 aynaya bile bakmak istemiyorum ahsha
Hiç takma ben de takiyordumm,şimdi keşke ayaklarım kırılsaydı da o kapıdan girmeseydim diyorum..Birde şanslı mi olmak gerek acaba hayatta ben ilk defa kendim için bisey yapayım dedim,bir yakınımı kaybettim gözümde kalmasın ne olacak ki dedim...demez olaydım 🥲

Valla burnunuz yandan efsane gorünuyor hele eski burnunuzla kiyaslanmaz daha çok yeni asimetreler hariç ki onlarda baya düzelir ödemli çünkû gayet güzel olmuş boşuna dert ediyorsun

Arkadaşım deli misin eski burnuna bak şimdi ki burnuna bak o burunla yaşarken aglamamişsın simdi ağliyorsun hic birimiz seni tanımıyoruz neden yalan söyliyelim bi dr a görün istersen saçma bir biçimde takmışsım çünkü psikiyatri

Valla burnunuz yandan efsane gorünuyor hele eski burnunuzla kiyaslanmaz daha çok yeni asimetreler hariç ki onlarda baya düzelir ödemli çünkû gayet güzel olmuş boşuna dert ediyorsun
Çok kısa ve burun ucu yok gibi geliyor bana önden bakınca burnum yok gibi dümdüz,gözlerim avatar gibi,zamanla önla önden bakınca burun var gibi görünür mü ki

Arkadaşım deli misin eski burnuna bak şimdi ki burnuna bak o burunla yaşarken aglamamişsın simdi ağliyorsun hic birimiz seni tanımıyoruz neden yalan söyliyelim bi dr a görün istersen saçma bir biçimde takmışsım çünkü psikiyatri
Böyle devam ederse görüşeceğim elbet,taktım evet

Çok kısa ve burun ucu yok gibi geliyor bana önden bakınca burnum yok gibi dümdüz,gözlerim avatar gibi,zamanla önla önden bakınca burun var gibi görünür mü ki
Çünkû ödem var arkadaşım burnumuza biyere carpsak şisiyor sen ameliyat gecirmissin ödemler inince düzelecek ağladikça daha da şişer

Merhaba öncelikle şu anki haliyle kendinize dert etmeyin. Biliyorum benim söylemem de olmayacak yine de kötü hissedeceksiniz çünkü ben de ikinci ayımdayım ve ilk ay burnuma bakamayacak durumdaydım yani o kadar şiş ve büyüktü ki ama şu an çoğu gitti ve artık beğeniyorum açtığım başlığa da bakabilirsiniz ameliyat fotoğrafımı çok beğenmeme rağmen İlk ay çok korkmuştum ama şu an ikinci ayındayım ve şişlikler indikçe daha çok beğenmeye başlıyorum. 1. Ay çok erken çünkü kemik ve deri arasında bir de kemik dokusu ve ödem oluyor. Zaman geçtikçe buradaki doku azalıyor ve bir yıl tamamlandığında deri ve kemik bütünleşmiş oluyor. Hafta kalın deriliyseniz bu süre daha uzun olabilir. Burun deliklerinizde bir asimetri var evet ama eğer doktor aparatı kullanmanızı söylüyorsa birebir söylediklerine uyun. Bir de burnunuz hiç kalkık değil 2 parmak mesafe nerede var anlamadım

Back