Geçmiş olsun,fistik gibi olmuştur karın germe olan herkes halinden çok memnun oluyor,demek başta o da öyle sisiyormus bilmiyordumDüZelecek karın germe oldum ekimde ilk halim kocaman sismiş bir karın şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun,fistik gibi olmuştur karın germe olan herkes halinden çok memnun oluyor,demek başta o da öyle sisiyormus bilmiyordumDüZelecek karın germe oldum ekimde ilk halim kocaman sismiş bir karın şimdi
Sağolun,işte ne kadar takmayayım desemde içim içimi yiyor,geçmiş olsun sana da umarım istediğin sonucu alirsinucunun olmadığını düşünüyorum ve gözlerim çok ayrık duruyor,önden bakınca burun yok gibi benim.hic hır hat yok şuan..önden biraz güzel hissetsem tamam diycem,yandan evet eskisine göre çok iyi,önden kısa ve şekilsiz duruyorMerhaba öncelikle şu anki haliyle kendinize dert etmeyin. Biliyorum benim söylemem de olmayacak yine de kötü hissedeceksiniz çünkü ben de ikinci ayımdayım ve ilk ay burnuma bakamayacak durumdaydım yani o kadar şiş ve büyüktü ki ama şu an çoğu gitti ve artık beğeniyorum açtığım başlığa da bakabilirsiniz ameliyat fotoğrafımı çok beğenmeme rağmen İlk ay çok korkmuştum ama şu an ikinci ayındayım ve şişlikler indikçe daha çok beğenmeye başlıyorum. 1. Ay çok erken çünkü kemik ve deri arasında bir de kemik dokusu ve ödem oluyor. Zaman geçtikçe buradaki doku azalıyor ve bir yıl tamamlandığında deri ve kemik bütünleşmiş oluyor. Hafta kalın deriliyseniz bu süre daha uzun olabilir. Burun deliklerinizde bir asimetri var evet ama eğer doktor aparatı kullanmanızı söylüyorsa birebir söylediklerine uyun. Bir de burnunuz hiç kalkık değil 2 parmak mesafe nerede var anlamadım
Burnunuz asla çok küçük ve yüzünüzle uyumsuz gözükmüyor. Gerçekten samimi söylüyorum. Bence eski burnunuza alıştığınız için size öyle geliyor.Ama bu ödemli hali bile çok küçük ödemler gidince daha da ufak bir burun olacak ve daha uyumsuz olacak yüzünle,öyle olmaz mi sence,bana çok küçük geliyor asla normal durmuyor yüzümde
Teşekkür ederim inşallah alışabilirim o halde...çok kısa küt ve burun ucum yok gibi görünüyor banaBurnunuz asla çok küçük ve yüzünüzle uyumsuz gözükmüyor. Gerçekten samimi söylüyorum. Bence eski burnunuza alıştığınız için size öyle geliyor.
Sorun da bu zaten. bence çok ciddi bir durum yok şuan için bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor.bu kadar üzüntü stres ağlama fln hiç iyi değil ki. 4 ay ztn çok ödem oluyor yüz kasları bile çalışmıyor. Bu kadar pesimist olmayın.Öncesi daha iyi duruyordu şimdi ķüt ve ucu yok olmuş bir burun gibi,keşke takmamayı becerebilsem milleti...1.aydan sonra ne olabilir ki diye düşünmekten delirebilirim... keşke daha iyi görünse
Karın germe de karın şişiyorda birdaha çatlak olmuyor mu birde lipo yaptırmadan direk germe olsa da mı şişiyor karınGeçmiş olsun,fistik gibi olmuştur karın germe olan herkes halinden çok memnun oluyor,demek başta o da öyle sisiyormus bilmiyordum
Burun kanatlarını kesmesine hic gerek yokmusAmeliyat resimlerim..
Bu ucu kalkık durumu geçiyor. Zamanla oturacakAmeliyat resimlerim..
Bu mu kısa hiç kısa değil gayet uzun bir buurnÇok kısa olmamış mı..yüzüme çok orantısız gibi uyumlu olur mu zaman geçtikçe
Küçük kısa siz benimkini görün küçğk ve kısaÇok küçük ve kısa bir burun,yandan idare eder ama önden burnum yok gibi duruyor.dudak ve burun mesafesi neredeyse 2 parmak var,burun ucumu kesip çok kücülttüğü için yuzumle çok uyumsuz duruyor.
Ameliyattan sonraki burnunuz çok guzelAmeliyat resimlerim..
Fotoğraf göremedim ameliyat sonrası dışında fikir aylık foto görebilir miyim aynı düşğnceler bendede oluşmuştuÖncesi daha iyi duruyordu şimdi ķüt ve ucu yok olmuş bir burun gibi,keşke takmamayı becerebilsem milleti...1.aydan sonra ne olabilir ki diye düşünmekten delirebilirim... keşke daha iyi görünse
Burun kanatlarını kesmesine
Size özelden atmaya çalıştım resim ama atamadım. Sonra ki resim korktuğum tipim ilk resim dünkü halim sanki önceki haline göre az biraz normalleşmesi gibi hissettim dün,hala kısa ve şekilsiz geliyor bana amaBu mu kısa hiç kısa değil gayet uzun bir buurn
En baş 3 resim düne ait,öncekiler bi kaç gün öncesine hala şekilsiz geliyor gözüme ama dün öncekilerden daha iyiydiFotoğraf göremedim ameliyat sonrası dışında fikir aylık foto görebilir miyim aynı düşğnceler bendede oluşmuştu
Burun kanatlarını kesmesine hic gerek
İnşallah ya,gerçekten çok kötü bir psikolojiymis.1.ay tam bugün bana hala kafamda soru işaretleri bitmedi İnşallah iyi olur,çünkü artık tükenmiş hissediyorum.Bu ucu kalkık durumu geçiyor. Zamanla oturacak
Kuzenimin de böyle oldu. Bantlar çıkınca aaaayyy dedim içimden inşaAllah böyle kalmaz ama gerçekten kalmadı oturacak bekle biraz
Haklisiniz ama 1.ayda kötü görünen bir yüz ve burun insanı kahrediyor.Dün yüzümü biraz beğendim şişlikler mi gitti acaba,önceki resimlerde sis hali vardı ondan mı alışamadım bilmiyorum.Dün biraz rahatladım ama çok gel git yaşıyorum.Sorun da bu zaten. bence çok ciddi bir durum yok şuan için bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor.bu kadar üzüntü stres ağlama fln hiç iyi değil ki. 4 ay ztn çok ödem oluyor yüz kasları bile çalışmıyor. Bu kadar pesimist olmayın.
En baş 3 resim düne ait,öncekiler bi kaç gün öncesine hala şekilsiz geliyor gözüme ama dün öncekilerden daha iyiburnunu
Burnunuz kısa falan değil yüzünüzle uyumlu bir burun ben beğendim küt kısa hiç değil algınız bozulmuş kesinlikle ve daha yeni benim 5 ay hala alışamadım yavaş yavş alışırım umarım zamn gerektiren bir şüreç yıllarca aynınyüz yeni sen hazırlıklı isen hemen alışırsın değilsen benim gibi uzın sürebilir süreç işte ama içiniz ferah tutun size yakışan bir burın olmuştuSize özelden atmaya çalıştım resim ama atamadım. Sonra ki resim korktuğum tipim ilk resim dünkü halim sanki önceki haline göre az biraz normalleşmesi gibi hissettim dün,hala kısa ve şekilsiz geliyor bana ama