Kocaeli bulumas

cumartesi izmitte olucam ama işlerim var bebişe hazırlıkları tamamlamakla meşguluz bu aralara ama kaçamak yapıp bi ara yanınızda olabilirim kızlar söz veremeiyorum ama

Ben bilemedim şimdi hangi gün karar verildi?

Ctesi mi pazar mı?

Ben gelirim kızlar muhtemelen ablamda gelir.

Ya bide bişe diyeceğim oraya ulaşım zor niye çarşı içi değilde, taa sabancıdakinde buluşuyoruz acep?

Çenem de hele ctesi mi pazar mı anlayamadım ben :))

:gitme: bu arada akşam yazamadım kızlar cumartesi bir görevim çıktı ben gelemiyorum,çok istemiştim oysaa...özür :roflol:

Bu aktivitelerde hangi il olursa olsun bana bir bilgi verin o ilde yaşayan üyelerin hepsine 1 seferde mail atayımmmm

ya kızlar hava kötü zatn.. neden ta orda ki keyf inn ? :uhm: köprülerden fln geçicez.. çarşıda olsa olmuyo mu???

canım olurdu tabi ama şimdi herkes böyle biliyor, bu saatten sonra karıştırmayalım derim herkesin kafasını yerimseniben
saat 2de görüşmek üzere :teytey:

Kızlar ben istanbuldan gelemedim (
Dün akşam iş çıkışı gelmeyi planlıyordum, çok yoğun yağış vardı....
Bugün de geç kalktım, ne sizle buluşmaya ne de ızmite gelemiyorum...
Size iyi eğlenceler...

çenebazım 4.10 gibi geldim.. kontr yoktu arayamadım.. mafoldumben bakındım ama bi seni biliyorum.. göremedim..bi kız grubu oturuyodu.sarışın bi kız vardı ama sana benzemiyodu :1no2: döndüm bende. :gitme: üşütmüşüm zaten , gelir gelmez hap içip yattım..daha yeni kalkıyorum.

ooy canım çok üzüldüm ya :gitme:
geçmiş olsun tatlım ya, çok soğuktu bugün :1hug:
benim mesajımı almadınmı canım, ay ya ben de gelemedin sandım, ncity de çok kalabalıktı görmemen normal...
ay kıyamam sana kuzum, yat dinlen tüh...

aldım canım..aldığımda sabancının keyfinne girmiştim..mesajı görünce ,ordan çıktım n city e geldim.. bakındım.o dediğim sarı saçlı kıza baktım delikafadulden oda bana baktı.. baktım sen değilsin.bi kaç mağaza dolaşayım bari gelmişken dedim..çıktınız diye düşündüm döndüm.ama içime oturdu bugün inan..mafoldumben bi daha ki buluşmayı ben ayarlıyım bari.. gelmem garanti olsun

çok sağol cnm.. kalorifer peteğine yapışmış durumdayım şu an.. hala üşüyorum..gribe dönmem inş. :bbo:

inş. güzel bi gündür sizin için.. fotoları paylaş mutlaka.. a.s.

fotoları görmüşsün canımcım kaydirigubbakcemile3
evet çok güzeldi yine, oturduk, muhabbetimizi ettik, gerçi günler kısa, hop diye bitiveriyo,

bak şimdi hemen sıcak bi ıhlamur iç, sonra da limonu kabuğuyla rendele, içine de balla zencefil at, 1 kaşık yedinmi hiçbişeyciğin kalmaz, ben hep bunu yapıyorum nanelendiğim zaman, vücudunu da ısıtır :1hug:

zencefil hariç hepsini yaptım cnm.. önümde şimdi..sağol.. inş. 3. buluşmayı da kaçırmam mucuk

inşallah tatlım, zencefilin ısıtıcı etkisi var, bi aktarın önünden geçerken at bi tane çantana şekerim
bundan sonraki buluşmada bahane kabul etmiyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…