Kocaeli bulumas

ya bana da pazar uymuyor kıslarrr..cumartesi olursa gelirim ebruşumda gelr biz ikimiz geliriz...

slm kızlar ozaman cumartesi sabah 10:00 gibi buluşlım
cumartesi saat 13:00 de oğluşumun ingilizce kursu var
olmaz diyorsanız pazar günü saat 13.30 da NCITY deki keyfinde buluşalım lütfen herkez katılsın geçen buluşmaya ben eşimle gitmiştim sizlerde eşinizle katılabilirsiniz umarım katılım çok olura.s.

( ben hafta sonları izmitteyim gelmeyi çok isterim benim için uygun tek gün cuma ( pazar biliyonuz düzceye yolcudur abbas geç gidiyoruz ama ben genelde cumartesileri gezerim pazar annemle ve yeğenlerle geçiririm obakımdan
eğer ctesi olursa bende varım :lepi:

kızlar ben malesef o tarihlerde gelemeyecegim annem ameliyat olacak 18inde kalp ameliyatı olacak yanında mecburen ben refakatçi olacagım çok isterdim gelmeyi ama malesef :S

slm kızlar ozaman bu cumartesi saat 14.00 de NCITY deki keyfinde buluşuyoruzz

ncity nin içinde keyf in varmıydı yoksa kültür merkezinin yanındakindenmi bahsediyon daha pazar günü ordaydım ama hiç dikkat etmedim içerde varmı die heeeee üst kattta tam ortadaki uyy yav orası çok küçük sıkış tıkış

Ah kızlar ya bende çok gelmek isterdim.Şimdi gördüm.Ama bu hafta sonu misafirim var.Üzüldüm gerçekten.

gelebilenler gelsin, gelemeyenler bundan sonrakilere gelir inşallah opuyorumnanaktan
içeride de bir keyfinn var ama sanırım o değildir, kültür merkezindekidir.

Kızlarrr ne tesadüf bu haftasonu ben de izmitte olcam, eşim seyahatte ben de annemlere gelicem.. ctesi 14.00 olarak karar kıldıysanız ben de gelirim...

şimdilik kültür merkezindeki olarak belirleyelim, eğer son anda aksilik çıkar da duyuramazsak bile merak etmeyin ben kültür merkezindekinden alırım hepinizi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…