- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
prensesim... sen gölcüktemıydın önceden ? cook güzell halen... aılem orada,gölcükte oldu benim düğünüm :))
evet canım gölcükteydi evim halada orda:))çünkü eşyalarım herşeyim orda kaldı
hımm anladım canımm bende kzıdım şimdi bakkötükedihüso
canın sagolsun sıkma canını,herseyde vardır hayır...
yoo üzülüyorum artık,alıştım sadece orda kaldı herşeyim hiçbişeyimi geri vermedi ondan yani
:1hug: :1hug:bende acı bi anısı var yani anlayacağınız gölcüğün....dile gelsede konuşsa,hastanesi,yolları,garajı...
Fatom Ozebusum SuPrensesi selamlar kızlar
Gölcüğüme temmuz ağustos gibi kavuşacağım tekrar inşallah:b
Fatom Ozebusum SuPrensesi selamlar kızlar
Gölcüğüme temmuz ağustos gibi kavuşacağım tekrar inşallah:b
ben de kocaeliliyim ulennn!
merhaba kocaeli güzelleri :) nasilsiniz bakalim?
ay kizlar ben felaket heycanliyim, haftaya cumartesi kinam var :) 3 hafta sonrada dügün hazirliklari icin türkiyedeyim insallah
ay çok sevindim canım ya hadi hayırlısı olsun inşallah
ama kafamçokkarıştı haftaya kına 3 hafta sonra düğün hazırlıkları nasıl öliii kafamçokkarıştı
hosgeldınnn bakiimmmm:))) nerseydin yawssben de kocaeliliyim ulennn!
Ayy canım beniimm... o kadar güzel bısey kı.. kendını ınsan prenses gıbı hıssedıyor ama bı okadarda içi buruluyor... ben ınat edıp aglamamıstım cok ugrasmıslardı :)) ahh ah gecen yaz bende böleydım heycanlı korkulumerhaba kocaeli güzelleri :) nasilsiniz bakalim?
ay kizlar ben felaket heycanliyim, haftaya cumartesi kinam var :) 3 hafta sonrada dügün hazirliklari icin türkiyedeyim insallah
hosgeldınnn bakiimmmm:))) nerseydin yawss
Ayy canım beniimm... o kadar güzel bısey kı.. kendını ınsan prenses gıbı hıssedıyor ama bı okadarda içi buruluyor... ben ınat edıp aglamamıstım cok ugrasmıslardı :)) ahh ah gecen yaz bende böleydım heycanlı korkulu
Allah tamamına erdırsın canımmmŞeniz
allah mutluluğunuzu daim etsin kızlar
bende kocaelili oldum artık denizliden geldim buraya merkezde oturuyorum tanışalımmı arkadaşlar sevgiler byyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?