Kocaeli///41

bende acı bi anısı var yani anlayacağınız gölcüğün....dile gelsede konuşsa,hastanesi,yolları,garajı...

Fatom Ozebusum SuPrensesi selamlar kızlar
Gölcüğüme temmuz ağustos gibi kavuşacağım tekrar inşallah:b

bende acı bi anısı var yani anlayacağınız gölcüğün....dile gelsede konuşsa,hastanesi,yolları,garajı...
:1hug: :1hug:

selam lıbyanam...
Hadi bakalım hayırlısı canım,insallah gelırsın az kaldı surda...

Insallah Ozebus cugum..Insallah..Gercı ben geldıgımde sen gıtmıs olacaksın sanırım:s
Hayırlısı olsun ..
Suprensesı,gonderırım tabı,bol bol fotograf cekecegım...
ıns.

bekliyorum bidanem dört gözlen
bakalım kısacık zamana neler sığdırıp gidiceksin gene elin libyalarına sinir oluyorum oraya hıhhh

merhaba kocaeli güzelleri :) nasilsiniz bakalim?

ay kizlar ben felaket heycanliyim, haftaya cumartesi kinam var :) 3 hafta sonrada dügün hazirliklari icin türkiyedeyim insallah

ay kizlar ben felaket heycanliyim, haftaya cumartesi kinam var :) 3 hafta sonrada dügün hazirliklari icin türkiyedeyim insallah

ay çok sevindim canım ya hadi hayırlısı olsun inşallah
ama kafamçokkarıştı haftaya kına 3 hafta sonra düğün hazırlıkları nasıl öliii kafamçokkarıştı

ay çok sevindim canım ya hadi hayırlısı olsun inşallah
ama kafamçokkarıştı haftaya kına 3 hafta sonra düğün hazırlıkları nasıl öliii kafamçokkarıştı

almanyadan türkiyeye gelin geldigim icin kina ile dügün arasi 2 ay var canim. malesef baska türlü ayarliyamadik. türkiyedede dügünden bir gün önce aile arasi kina yapcaz evde,hihoyyythihoyyyt

ben de kocaeliliyim ulennn!
hosgeldınnn bakiimmmm:))) nerseydin yawss

Ayy canım beniimm... o kadar güzel bısey kı.. kendını ınsan prenses gıbı hıssedıyor ama bı okadarda içi buruluyor... ben ınat edıp aglamamıstım cok ugrasmıslardı :)) ahh ah gecen yaz bende böleydım heycanlı korkulu
Allah tamamına erdırsın canımmmŞeniz

saol canima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…