• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli///41

hadi bakalım şimdiden başlayalım :teytey:

yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar :teytey:
aşrı aşrı memlekete kız vermesinler :teytey:
annesinin birtanesini hor görmesinler :teytey:

ayy... çok içli oldu bu ya :delphin:

hadi bakalım şimdiden başlayalım :teytey:

yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar :teytey:
aşrı aşrı memlekete kız vermesinler :teytey:
annesinin birtanesini hor görmesinler :teytey:

ayy... çok içli oldu bu ya :delphin:

aglatacakmisin kiz bizi :çok üzgünüm:senağlamasenağlama

ağlama bebeğim :1hug:
alış diye şeettim... :a015:
ablamın kınasında ablama ağla dedikçe inadına gülüyodu gıcık gıcık :roflol:

sen de öyle yap kız :roflol:
ne ağlıcakmışın ???

en güzeli işte feyzam, gül ne ağlıcaksın yerimseniben

cok tuhaf bir duygu inanki. burdan ayrilip oraya geliyorum diye üzülüyorum, sevdiklerimizden ayriliyoz cünkü, ama asik oldugum insanla beraber yasiyacak olmamin düsünceside beni biyandan mutlu edior:asigim:

selam arkadaşlar
bende gebzedeyim
kaydirigubbakcemile5[/QUOTE

kızlar beni de alın aranıza.zaten gurbet kuşu oldum iki yıldır kütahyadayım buraya gelin geldim(gelmez olaydım)o ayrı bi konu ama.ailem gebzede üniversiteyi kocaelinde okudum gebzeden çok izmiti bilirim ve çok özlemekteyim.burda çok yalnzım ve bu başlığı görünce direk hopladım geldim.temmuzda gidicem inşallah memleketime.hepinize sevgiler

Zibidi,Ozebus,Çenebaz,Feyza,Fatolina bütün Kocaelili arkadaşlar iyi akşamlar efenim..
Maiberf hoşgeldin,sefalar getirdin..

Zibidi,Ozebus,Çenebaz,Feyza,Fatolina bütün Kocaelili arkadaşlar iyi akşamlar efenim..
Maiberf hoşgeldin,sefalar getirdin..

hoşbuldum hemşom ayyyy çok sevindim ya sanki akrabalarımı bulmuş gibi oldum bu yaban yerde özledim sohbet edecek birilerini.nasılsın libyana

:)
O zaman şükür kavuşturana diyelim ..

ıyiyim çok teşekkürler seni gördük daha iyi olduk,gittikçe daha kalabalık ve cıvıl cıvıl bir aile oluyoruz.
Feyzamızı da evlendiyoruz bu arada,Rabbim cc iki cihanda saadeti dareyn nasip etsin darısı bekarların başına:)

Sen nasılsın,Kütahya nasıl,yanlış hatırlamıyorsam Tavşanlı idi,kaplıcalara gelmiştik bir iki defa şifa niyetine:)
Çok cici yemyeşilbir yerdi,huzur dolu..
Selamlar Kütahyaya..

maiberf hoşgeldin canım aramıza :teytey:
libyanam a.s. sana da kucak dolusu selamlar, sevgiler, güzellikler kaydirigubbakcemile3

bugün bi hemşomuzla görüştük kkdan, ebru.e
canım arkadaşım benim :asigim:

inşallah bigün hep beraber de görüşücez :teytey:

merhabaaa kizlarrr, dün aksam kina mi yaktik :) kina gecesinide atlatmis oldummmm :) masal gibi bir gece oldu, 4 saat kadar programimiz sürdü.
aksam üstü arkadaslar bize geldi, camiiye gidecektik kina merasimi icin, assagi indirdiler beni, kapinin önüne bi baktim bizim kizlar :) alman ve türk arkadaslarim 10 araba ile gelmisler konvoy yapmaya. kornalar esliginde dolastik biraz arabalarla, almanlarda camlardan el salliyor veya kornalara eslik ediyorlardi :)
sonrasinda camiiye gittik ve program basladi. arkadaslarim saolsunlar cok güzel bir program hazirlamislar,süprizlerle dolu. cok duygu yüklü oldu. aglamam diyen ben agladim yani :)

almanyadan türkiyeye gelin gidecegim icin herkeste cok doluydu, biyandan ilahiler söylenip siir okunuyordu diyer yandan misafirler agliyordu.
askim yanimda olmadigi icin gazete ve yastiklardan bir manken yapmislar, takim elbise giydirip kafasinada askimin resmini ignelemisler. orada cok duygulandim.
güzel bir program sonrasi kina yakildi vee veda fasli geldi... herkes diyordu bu feyzayi nasil otutturcaz yerindede durmaz bu diye, öyle oldu gercekten. aldim elime mikrofonu ve ordaki tüm sevdiklerimle vedalastim, helallik diledim ve tsk ettim. kisa bi konusma yaptim, konusma sirasindada basladim aglamaya :a015: ve benimle beraberde bicok kisi... yinede unutulmaz bir gece oldu... 2 hafta icerisinde esyalarimi toparlayip türkiyeye geliyorum, dügün hazirliklari ve sonrasindada dügün.. ve benim icin baska bir ülkede, yeni bir sehirde, yeni arkadaslar ve en önemliside askimla yeni bir hayat...
Rabbim herkese hayirli yazilar yazsin :Saruboceq: :delphin:

Aa öyle mi Çenebazım,süper inan çok sevindim nasıl eğlenmişsinizdir kim bilir,darısı başımıza..
Ebru.e arkadaşımızla da tanışırısz inşaAllah..

Feyza,ne güzel döktün cümlelere yüreğini,Rabbim cc dertten ağlatmasın en kötü günün böyle olsun,vuslat gözyaşları bunlar..
Fotoları bekleriz
efem:)

Aa öyle mi Çenebazım,süper inan çok sevindim nasıl eğlenmişsinizdir kim bilir,darısı başımıza..
Ebru.e arkadaşımızla da tanışırısz inşaAllah..

Feyza,ne güzel döktün cümlelere yüreğini,Rabbim cc dertten ağlatmasın en kötü günün böyle olsun,vuslat gözyaşları bunlar..
Fotoları bekleriz
efem:)

cok saol canim, tamam fotolarida eklicem :)

libyanam çok güzel vakit geçirdik gerçekten :lepi:
yüreği kendi tertemiz arkadaşım benim :asigim:

inşallah hepimiz tanışırız a.s.

feyzam hayırlı uğurlu olsun, izmit bekliyooo :teytey:
evet foto isteriz delikafadulden

Back