slm feyzacım
valla kıs ne oldu bizim hatunlara böyle libinin dediği gibi herkes kendini sahillere mi vurdu yoksam
slm canim, evet galiba öyle oldu. kimseciklerden ses seda yok kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm feyzacım
valla kıs ne oldu bizim hatunlara böyle libinin dediği gibi herkes kendini sahillere mi vurdu yoksam
kızlar günaydın.... ben de geldim, tatil olunca kaçmıştım buralardab biraz...
döndüm aranızdayım :teytey:
kızlar günaydın.... ben de geldim, tatil olunca kaçmıştım buralardab biraz...
döndüm aranızdayım :teytey:
tünaydıınnn feyzaacımmmm
kiz bi kermes var diye ara verdim, anaa bi geldim kimsecikler yok :)
hehe herkes dınlenmeye cekıldı galıba... bende ev tasıcam esya topluyom... kımse olmayınca bende gırmedımmm
saol canım.. hıc sorma... ayaklarımın altı ates atıyor... ama ara verdım azcık...
yerımız yarın bellı olacak canım (( ama doğuya gıdecegız...
bizde babamdan sebeb 4-5 senede bir yer degisiyoruz. ordan bilirim yani kolay olmuyor...benimde 1 ayim kaldi, esyalarimin birkismini yolladim türkiyeye. 1 ay sonrada ben temelli gidiyorum insallah. zaman azaldikca koyuyor valla :)
ay hadı hayırlısı gurbetlık ne kadar zordur... gercekten zaman azaldıkca koyuyor... bu gece uyuyamayız bızde eşimle sımdı,yarın dananın kuyrugu kopacak :)))
burda yani almanyada gurbette olmak bi zor, bide oraya vatanina gidip yine gurbetlik cekmekte zor ... yani nereye gidersem gideyim gurbetteyim :) ailem, kardeslerim , arkadaslarim hep almanyada, askimda türkiyede :) evet sizde dananin kuyrugu kopacak :) bakalim nereye düsecek tayininiz...