- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
prensesim... sen gölcüktemıydın önceden ? cook güzell halen... aılem orada,gölcükte oldu benim düğünüm :))
evet canım gölcükteydi evim halada orda:))çünkü eşyalarım herşeyim orda kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prensesim... sen gölcüktemıydın önceden ? cook güzell halen... aılem orada,gölcükte oldu benim düğünüm :))
evet canım gölcükteydi evim halada orda:))çünkü eşyalarım herşeyim orda kaldı
hımm anladım canımm bende kzıdım şimdi bakkötükedihüso
canın sagolsun sıkma canını,herseyde vardır hayır...
yoo üzülüyorum artık,alıştım sadece orda kaldı herşeyim hiçbişeyimi geri vermedi ondan yani
:1hug: :1hug:bende acı bi anısı var yani anlayacağınız gölcüğün....dile gelsede konuşsa,hastanesi,yolları,garajı...
Fatom Ozebusum SuPrensesi selamlar kızlar
Gölcüğüme temmuz ağustos gibi kavuşacağım tekrar inşallah:b
Fatom Ozebusum SuPrensesi selamlar kızlar
Gölcüğüme temmuz ağustos gibi kavuşacağım tekrar inşallah:b
ben de kocaeliliyim ulennn!
merhaba kocaeli güzelleri :) nasilsiniz bakalim?
ay kizlar ben felaket heycanliyim, haftaya cumartesi kinam var :) 3 hafta sonrada dügün hazirliklari icin türkiyedeyim insallah
ay çok sevindim canım ya hadi hayırlısı olsun inşallah
ama kafamçokkarıştı haftaya kına 3 hafta sonra düğün hazırlıkları nasıl öliii kafamçokkarıştı
hosgeldınnn bakiimmmm:))) nerseydin yawssben de kocaeliliyim ulennn!
Ayy canım beniimm... o kadar güzel bısey kı.. kendını ınsan prenses gıbı hıssedıyor ama bı okadarda içi buruluyor... ben ınat edıp aglamamıstım cok ugrasmıslardı :)) ahh ah gecen yaz bende böleydım heycanlı korkulumerhaba kocaeli güzelleri :) nasilsiniz bakalim?
ay kizlar ben felaket heycanliyim, haftaya cumartesi kinam var :) 3 hafta sonrada dügün hazirliklari icin türkiyedeyim insallah
hosgeldınnn bakiimmmm:))) nerseydin yawss
Ayy canım beniimm... o kadar güzel bısey kı.. kendını ınsan prenses gıbı hıssedıyor ama bı okadarda içi buruluyor... ben ınat edıp aglamamıstım cok ugrasmıslardı :)) ahh ah gecen yaz bende böleydım heycanlı korkulu
Allah tamamına erdırsın canımmmŞeniz
allah mutluluğunuzu daim etsin kızlar
bende kocaelili oldum artık denizliden geldim buraya merkezde oturuyorum tanışalımmı arkadaşlar sevgiler byyyy