Kocaeli///41

bende acı bi anısı var yani anlayacağınız gölcüğün....dile gelsede konuşsa,hastanesi,yolları,garajı...

Fatom Ozebusum SuPrensesi selamlar kızlar
Gölcüğüme temmuz ağustos gibi kavuşacağım tekrar inşallah:b

bende acı bi anısı var yani anlayacağınız gölcüğün....dile gelsede konuşsa,hastanesi,yolları,garajı...
:1hug: :1hug:

selam lıbyanam...
Hadi bakalım hayırlısı canım,insallah gelırsın az kaldı surda...

Insallah Ozebus cugum..Insallah..Gercı ben geldıgımde sen gıtmıs olacaksın sanırım:s
Hayırlısı olsun ..
Suprensesı,gonderırım tabı,bol bol fotograf cekecegım...
ıns.

bekliyorum bidanem dört gözlen
bakalım kısacık zamana neler sığdırıp gidiceksin gene elin libyalarına sinir oluyorum oraya hıhhh :delphin:

merhaba kocaeli güzelleri :) nasilsiniz bakalim?

ay kizlar ben felaket heycanliyim, haftaya cumartesi kinam var :) 3 hafta sonrada dügün hazirliklari icin türkiyedeyim insallah ;)

ay kizlar ben felaket heycanliyim, haftaya cumartesi kinam var :) 3 hafta sonrada dügün hazirliklari icin türkiyedeyim insallah ;)

ay çok sevindim canım ya hadi hayırlısı olsun inşallah
ama kafamçokkarıştı haftaya kına 3 hafta sonra düğün hazırlıkları nasıl öliii kafamçokkarıştı

ay çok sevindim canım ya hadi hayırlısı olsun inşallah
ama kafamçokkarıştı haftaya kına 3 hafta sonra düğün hazırlıkları nasıl öliii kafamçokkarıştı

almanyadan türkiyeye gelin geldigim icin kina ile dügün arasi 2 ay var canim. malesef baska türlü ayarliyamadik. türkiyedede dügünden bir gün önce aile arasi kina yapcaz evde,hihoyyythihoyyyt

ben de kocaeliliyim ulennn!
hosgeldınnn bakiimmmm:))) nerseydin yawss

Ayy canım beniimm... o kadar güzel bısey kı.. kendını ınsan prenses gıbı hıssedıyor ama bı okadarda içi buruluyor... ben ınat edıp aglamamıstım cok ugrasmıslardı :)) ahh ah gecen yaz bende böleydım heycanlı korkulu:utangac:
Allah tamamına erdırsın canımmmŞeniz

hosgeldınnn bakiimmmm:))) nerseydin yawss

Ayy canım beniimm... o kadar güzel bısey kı.. kendını ınsan prenses gıbı hıssedıyor ama bı okadarda içi buruluyor... ben ınat edıp aglamamıstım cok ugrasmıslardı :)) ahh ah gecen yaz bende böleydım heycanlı korkulu:utangac:
Allah tamamına erdırsın canımmmŞeniz

saol canima.s.

Back